BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 9 miesiąc temu #696700 przez joasia10015
Ha ,ha tysiiiak ,,razem,,farbowałyśmy włoski ;-) Odrazu lepiej sie kobietka czuje co nie??? ;-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #696711 przez tysiiiak
Oj tak zdecydowanie lepsze samopoczucie :) wypróbowałam tą nową farbe Olia i powiem że ładnie pachnie i ma fajną konsystencję do rozprowadzania :)

a teraz czas na drzemkę do pierwszego karmienia :P
dobranoc ;* spokojnej nocki :)

11 lata 9 miesiąc temu #696734 przez KarinaM
Byłam i kupiłam tą maść cholesterolową. Po kąpieli posmarowalam brwi i buzię. Zobaczymy czy krostki się zmiejszą.
Młoda zjadła butlę o 19:30 potem o 20:00 kąpiel i dwa cycochy w których już mało co zostało. Obudziła się o 00:00 ale wypiła butli tylko 30ml. Ciekawe o której się teraz obudzi.

Igorek

Irina

11 lata 9 miesiąc temu #696742 przez munnecabrava
Ah się to moje.dzieciorstwo osteka w tym lozeczku i nie wiem czy wstawać robić jeść i.ja dobudzic czy czekać aż będzie huk ;p trochę mi dzisiaj lepiej. Wiieczorem jesteśmy umówieni z agentem nieruchomości na szukanie mieszkania. I gdyby to nie byli tyle kasy której nie mamy i gdyby wszyscy mi nie truli że to im nie pasuje czy to (mam czasem wrażenie że to nie ja tam będę mieszkać tylko wszyscy inni) to by to było całkiem fajne ;)

11 lata 9 miesiąc temu #696746 przez munnecabrava
Dziewczynki a w czym kapiecie dzieci? Bo najpierw uzyealam emolium poznieij oilatum a teraz zastanawiam się czy nie kupić johnsona np z lawenda co by dodatkowo ununalo dzieciorka. Smaroeac ke później czymś?

11 lata 9 miesiąc temu #696752 przez Olka!
Ja chyba zjem ze złości tą moją córkę dzisiaj noc była straszna :-( Jak zjadła o 1 to do czwartej nie chciała spać nie płakała ale też nie spała więc czuwałam przy niej. Ja mam obsesje na punkcie tego ulewania bo boję się jej kłaść na macie, że się zakrztusi lekarz mówił mi, że musiałabym jej bardzo chcieć nie pomóc żeby coś się stało ale jednak ja się boję:-( Jeśli chodzi o kąpiel to słyszałam, że ważne jest nie zmieniać kosmetyków. My używamy oilatum ale lekarz mówił nam że wcale nie jest taki dobry bo ma dużo parafiny! Miłego dnia dziewczyny :-)

11 lata 9 miesiąc temu #696759 przez sisina
Hej laseczki :laugh:

U mnie nocka przespana Fabiś zasnal o 22 i obudził sie o 4 nakarmiłam go troche pomarudził i zasną :) :)

A ja tym czasem ogarnełam mieszkanie :)

Ja też włosyzrobiłam i wybieram sie też na solarium dziś o matko jak ja już długo nie byłam na poczatek tez pojde na 5 minut ;)

u nas dzis ciepelko to dobrze na spacer trza isc korzystać z pogody :lol:

Byliśmy wczoraj na zakupach w Gdansku( bo jestem z okolic Gdańska) pokupowałam malemu w reserved kids fajne ciuszki bo super obnizki sa pierwszy raz od porodu byliśmy z małym na takim wypadzie i przespał cale zakupy obudził sie tylko na jedzenie a myslałam ze bedzie gorzej :laugh: :S

Miłego dnia :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #696780 przez demoniqe
no to się pochwalę - mały pobił dziś rekord spania, spał od 20:30 do 4:38 :)))) potem dałam mu jeść i drzemał do 7 :) oczywiście puszczał bączki, ale ja już o tej 5 byłam wyspana :) szkoda że tak rzadko się to zdarza :)

zaraz wrzucę zdjęcia z sesji Kubusia. Ja kąpię dziecko w Musteli. Słyszałam że Johnson uczula ale patrzyłam, że Zawitkowski w swoich programach wszystkiego z Johnsona stosuje.

11 lata 9 miesiąc temu #696785 przez demoniqe
może wejdzie zdjęcie
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #696787 przez demoniqe
jeszcze jedno
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #696792 przez Ane88
CZEŚĆ DZIEWCZYNKI....
ja znowu mam problem i już nie iem co mam robić...

Kubuś stracił głos, już nie płacze tylko piszczy... pręży się strasznie podczas jedzenia, i nie umiem go uspokoić... wczoraj miał biegunke :((((

dzisisj rano zrobił kupe już nie taką wodnistą, ale znowu jest w niej bardzo dużo śluzu...
na 16.30 do lekarza idziemy .... tak się boje, ze coś poważnego mu jest:((

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 9 miesiąc temu #696794 przez demoniqe
i jeszcze
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #696795 przez Ane88
wczoraj już był taki umęczony tym płaczem, że o 21.30 zjadł tylko 30ml. i zasnął...spał do 6 rano....;//
zjadł o 6 i spal do 8, teraz znowu śpi... ale boje się że popołudniu znowu się zacznie to samo...

Joasia śliczne zdjęcia..

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 9 miesiąc temu #696800 przez demoniqe
juz nie męczę :)

11 lata 9 miesiąc temu #696802 przez demoniqe
..
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka