- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Najlepsze było jak znalazłam fane osiedle "dobie rozwoju" ale w sąsiadującym mieście ale tak naprawdę odległość od pracy mamy identyczną jak z większości osiedli w Kce które bierzemy pod uwagę. Tylko ich tok myślenia inne miasto to napewno daleko. Kilka lat temu to było zadupie to teraz pewnie też tak jest, a dla porównania 60 metrów tam kosztuje tyle co 40 metrów w kato ehhh.. dojazd 20 minut do pracy autobusy co 30 minut ;/ No cycki opadaja ;/. Przy czym po drodze mam moją mamę więc wstarczy że wyjdzie z bloku ja wystawie jej wózek i jade dalej ;/5 min póxniej jestem w pracy..
Moje dziecirstwo spalo dzisiaj od 21:30 do 5:30 flacha pogugała sobie ze mn na łóżku i śpi dalej Ciekawe czy powtórzy to dzisiaj po kąpieli P Bo kupiłam jej ten płyn do kąpieli usypiający z lawendą i ciekawa jstem czy miało to wpływ czy nie ;Phehehe jak miało to będe ją kąpać po kilka razy dziennie :d niech śpi moje serduszko :P:P (taki joke)
ale jaką wczoraj histerie zrobiła po kąpieli aż ochrypła tak się darła
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
wczoraj bylismy u lekarza i Kubus ma napady kolkowe. jest zagazowany bardzo, ale rureczki windi nie specjalnie nam pomagają...;/
biegunka była być może z płaczu, a byc może od aftinu i probiotyku...
Pani doktor pytała jakiej butelki używam. powiedziałam, ze zmieniłam po pleśniawkach na avent i powiedziała mi zebym karmiła go taką sama jak wcześniej bo smoczki z aventu wpuszczają bardzo dużo powietrza, a jak on wcześniej z nich nie jadł to być może przez to tak się dzieje.
zakupiłam czopki homeopatyczne viburkol, daje bobotic i wczoraj było o wiele lepiej...
a śluz w kupce był prawdopodobnie dlatego, że jego jelitka same zaczęły się bronić i wytworzyły go dużo więcej.
mam nadzieje, że to minie szybciutko bo biedny mój Kubuś stracił głosik:(((
a co do spania to od dwóch nocy śpi od 21.30 do 6 rano:)))) super nie??? ))
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
za 100ml 27 euro to dużo czy mało?
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Połozył się o 20:30, przebudził się na jedzenie o 4 i potem o 6:30 już wstał i o 8:30 drzemka pewnie pośpi z 2 godzinki. Lecę więc śniadaniować i się malować
dziś ma przyjść położna na drugą wizytę. Ja z małym u lekarza byłam raz na kontroli w 2 tyg. potem już nie byłam mimo kolek i żółtaczki. Mam nadzieję że dobrze przybiera na wadze. Może przy szczepieniu go zważą w poniedziałek.
Od dwóch dni nie męczą go już tak kolki i bąki. Daję mu kropelki Bio Gaia. Może to pomogło troszkę chociaż to za szybko na efekt.
Wczoraj jadłam lody orzechowe i zjadłam mnóstwo krówek alergii pokarmowej na razie brak i uczuleń
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Moja zaciska jak nie śpi ale jak śpi to ma normalnie.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kurczę a my mamy avent i własnie tak mi sie wydawało ze malunia duzo powietrza łyka bo potem beka jak stary pijak hehe
teraz malunia spi w woziu na tarasie bo u nas na poddaszu to jest ukrop 32 stopnie ;/
u nas narazie kolek brak i kupka regularna:) budzimy sie srednio co 4 godziny wiec juz jestem dosc wyspana oby tak dalej
My teraz jestesmy na etapie szukania dzialki i do zimy mamy zamiar juz zadaszyc domek, ale zobaczymy jak to wyjdzie.
mbrava to faktycznie dziwne myslenie, skoro odleglosc podobna a metraz o 20 wiekszy to ja bym sie nawet nie zastanawiala;) uda Ci sie ich przekonac.
Domis ale laska z Ciebie
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
uff jak gorąco spacerowałyśmy trochę od rana a teraz siedzimy w domku czekamy na wieczór żeby znowu można wyjść! Dziewczyny czy Wasze dzieci też nie mają szczególnej potrzeby spania w dzień kurcze bo Weronisia śpi tylko na spacerze jak jesteśmy no i w bujaczku jak ją od czasu do czasu tam włożę, jak ją noszę po jedzeniu do odbicia to czasem zaśnie i jak tylko chcę ją odłożyć do łóżeczka to oczy się robią jak radary!!!
moja raczej jest z tych spiochów prawie cały dzien spi, gdyby nie bąki i bole brzuszka to spalaby caly dzien i noc oczywiscie z czestymi przerwami na jedzonko i w polowie buti dalej kima
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Co do zasypiania, u nas też jest mnóstwo marudzenia jak kładę szkraba spać, oczy opuchnięte od zmęczenia, ale spać nie zamierza ...