- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia

Druga przemka na dworzu w wózku a na trzecią zasnął pijąc soczek więc to nasze uczenie tak sobie ;P Zobaczymy jak na nocke to będzie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylkaax
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Teraz mieliśmy najgorsze pięć dni, jednak mały załapał jakiegoś wirusa miał nieżyt jelit, dostaliśmy skierowanie do szpitala jakby było źle, ale starałam się uzupełniać płyny i nie dopuścić do odwodnienia. Istny koszmar co 15 min pobudka i podawanie gastrolitu.
- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

moniak ja też sie poddaję-Miki może zjeśc kaszkę przed snem i bez szału -śpi tak samo

Domiś Miki tez za choinkę nie chce pic z butelki-czasem załapie,czasem memla smoczek,leci mu bokami ...Kupiłam dziś nową butelkę i jest troszkę inny smoczek-moze to cos da????

demonique u nas otulanie ogólnie działa aleeee na 2 godz.Jak go opatulam to zasypia w minutę ale co z tego jak po 2 g.sie budzi .CHyba taki urok naszych dzieci i trzeba sie przyzwyczaic(choc chyba po pół roku mozna powiedziec że sie ,,przyzwyczaiłyśmy,,

Achhh apropo gadania babc i dziadków to czasem ręce opadają -kiedy moja mama coś powie to ją tylko ,,objade,,wzrokiem i koniec tematu

A jak ostatnio tesciowa pow.,,A DAJESZ MU COS OPRÓCZ CYCA??BO SĄSIADKA SWOJEMU BARTUSIOWI JAK MIAŁ 4 MSC.TO DAWAŁA ZIEMNIAKI Z SOSEM ,,

Apropo małżów to muszę sie przyznac że jak i po pierwszym i drugim porodzie nie mieliśmy żadnych kryzysów ani problemów-w ciąży owszem(z resztą nie raz wam opisywałam )bo hormony mi buzowały i kłociliśmy sie o byle co ...Ale teraz od pół roku CUD,MIÓD i ORZESZKI

Hmmmm nacpałam sie czy jak? CHyba za bardzo chwale tego mojego GADA

Gi,gi i właśnie po to jest to farum żeby pogadac o WSZYSTKIM

- Olka!
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Alex Weronika też zazwyczaj zasypia przy cycu i tak jak Ty piszesz też to lubię, może zasypiać tak cały czas

Joasia ja nie mam teściów to nie mam do słuchania "dobrych rad" a moja mama nie mówi mi jak i co mam robić więc jest ok

Karinaogromny szacun dla Ciebie za zorganizowanie takiej imprezy

Przesadziłam Weronię do spacerówki nie wiem czy to był dobry pomysł tak na zimę jak myślicie?
- KarinaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- paninka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no to się wyżaliłam

- Kasia87
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Biust wiekszy, wiec i maz zadowolony:) poza tym ciagle mowi mi tak samo czesto jak to mnie kocha i kwiatki przynosi, wiec chyba mu to az tak nie przeszkadza;))
Robie brzuszki, cwicze sobie, wiec jestem "ladnie " kragla;)
nie oszukujmy sie chce to zgubic, ale nie narzekam;) teraz jestem taka, a za 2 lata moze chudza;) albo siwa;)
Dzis Jaś jadl marchewke sam;) probuje metody blw, u kolezanki z rok starszym dziala, zobaczymy jaknu nas:) narazie synek jest bedzo zadowolony, zreszta on to smieszek zawsze jest:))
- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13

A co do spacerówki to myślę, że jak się zaopatrzysz w ciepły śpiworek to nie powinno być zimno.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pauluska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Co do zasypiania Iga codziennie ryczała nie nazwę tego płaczem bo to był ryk przed każdym spaniem nie miało znaczenia czy ją lulam czy jej śpiewam czy coś innego robię aż pewnego dnia gdy usypiałam ją 2,5 godz stwierdziłam że koniec i robiłam tak włączałam muzykę kładłam ją do łóżka dawałam pieluszkę i wychodziłam pierwsze 3 dni płakała do pół godz ja siedziałam jak na szpilkach ale się nie poddawałam (może któraś pomyśli co za wyrodna matka ale ja wiedziałam że ona śpiąca a nie może usnąć i nic jej nie pomaga noszenie bujanie kołysanie) po jakimś tygodniu dziecko odkładałam do łóżeczka muzyka kocyk i śpi i tak jest po dzisiejszy dzień

- moniaaak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Suszarka, odkurzacz- to wszystko działało na początku. odkurzacz go teraz ciekawi, ale jak nie ma humoru to i przy nim płacze.
Kacper ostatnio coraz częściej zasypia przy cycku, jak przez pierwsze 4 miesiące super zasypiał w łóżeczku- tak ostatnio ciężki temat. Jak go zostawiam, to się na brzuch przewali, głowa w górze, drze się i szuka gdzie jestem- zabawnie to nawet wygląda

- vika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7

choć ja mam to szczęście,że zdarza się tak średnio raz dziennie no chyba,że mamy gorszy dzień to dwa do trzech

byliśmy na spacerku i było już ciemno mała pokwikiwała....musiałam jej podnieść oparcie w gondoli by mogła wszystko widzieć

- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kurczę jest 1;07 a ja zamiast isc spac to siedze na allegro i chyba szuka SZCZĘSCIA

Od wczoraj nasz ,,kurczak mały,, (dzieki tysiak za ksywkę-uwielbiam ją bo uwielbiam tą bajkę

- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

(nie patrzcie na ich ciuszki -pracowali pół soboty przy stawianiu garażu i to robocze ciuchy

- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-