- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Olka!
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Spotkałyśmy się dziś z koleżankami z pracy, wszystkie z dziećmi

Nadal szukam spacerówki, nie wiem czy kupić nową czy używaną, czy może poczekać i kupić na wiosnę parasolkę hmmm nie wiem !
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daarikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Klaudia jakos ciezko dzis zasypiala podejrzewam ze dziasla ja swedza bo smoczek to gryzla zamiast ciamkac
ubralam dzis malutka choinke i Klusia jest wniebowzieta

- Olga60
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Daarikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mykam lulu, dobrej nocy i do juterka

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- Sylwia26081982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Tak sobie podczytuje i jestem pełna podziwu, żedzieciaczki same juz piją, że musicie juz poziom w łóżeczku obnizac itp

Olka! ja tez dlugo szukalam spacerowki i kupiłam uzywana Jane Slalom Pro. Udalo mi sie znalezc prawie jak nowa w cenie 350 zł gdzie nowa ponad 1000 , Wozek jest rewelka. Mam w domu X landera spacerówke ale to jest katastrofa, bo siedzisko nie est proste i dziecko zjezdza, miałam przy synku i dziekuje w tym roku nie zamierzam sie meczyc. Parasolke tez mam ale uzywałam tylko dwa razy i lezy i nie chce jej znac, nie dosc ze dziecko siedzi jak pokrzywione to jeszcze niewygodnie sie prowadzi(no ale moze to ja mam taka felerna;) Co do używek to zainteresuj sie po ilu dzieciach jest wózek i szczególną uwage zwroc na stelaz, bo z doswiadczenia Ci powiem że w wózku ktorego uzywalam przy pierwszym dziecku (wspomnianym wczesniej X Landerze ) na dzien dzisiejszy caly stelarz skrzypi, chwieje sie..a wózek miał byc najlepszym z najlepszych. Dodam jeszcze ze nigdy sie nad nim nie znecałąm

No to sie rozpisałam

Dobrej nocki i buziaki dla wszystkich maluszków

- sisina
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/
A czego oczekujesz od spacerówki i do jakiej kwoty?Jeszcze u nas zębów nie widać !!
Spotkałyśmy się dziś z koleżankami z pracy, wszystkie z dziećmiCzyli nie pogadałyśmy hi hi. Nawet jedna mówi, jak ja się cieszę, że idę do pracy mogę spokojnie wypić herbatę i porozmawiać z koleżankami
Nadal szukam spacerówki, nie wiem czy kupić nową czy używaną, czy może poczekać i kupić na wiosnę parasolkę hmmm nie wiem !
Bo ktoś może polecać coś co dla niego jest dobre, a dla innego będzie wadą

- sisina
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
ale ja czuje sie nie wyspana

Moj małz wstawil fotke nawet nie wiedzialam

mam dzis lenia nic mi sie nie chce ide na kawe moze ona postawi mnie na nogi

- munnecabrava
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Nie można?? A właśnie, że można!
Ja się nie znam, ale to jeden parametr tylko a jest dużo innych przecież ??? To jak pozostałe masz w normie to chyba nie pownnaś sę martwić. Będzie dobrze

hehehe chyba jako jedyna jestem zadowolona z mojej ze spacrówki którą kupiłam z gondolą razem

Hehehe a ja jeszcze żyje

- Olka!
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Antek teraz ma krótką drzemkę oczywiście z mamusia bo z mamusia śpi 30-50 min a bez mamusi 20-30 min :-P
- KarinaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas noc z pobudkami. O 4 mleczko i pobudka o 6:30 ale wzięłam tą moją glizdę do łóżka i o 7 usnęła i śpi jeszcze a już 8:50. No to ja leżę i odpoczywam.
Jutro idę przepisać dom na siebie i z Iriną będzie siedziała teściowa. Boi się trochę bo nie umie robić Jej mleka ale pewnie nie będzie musiała bo wrócimy.
Wczoraj choinkę ubrał mąż jak byłam w sklepie po zakupy. Później zrobiłam zupę Irinie którą zjadła pięknie ( ja oczywiście dumna że moja Jej smakuje). Potem odkurzylam dom i zmylam podłogi. No a obiad dla nas zrobiła moja mama.
Dzisiaj odpoczywam bo okazało się że już nie muszę szukać prezentów dla siostrzenicy i siostrzenca bo wolą dostać kasę (mają po 13 i 14 lat).
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
pytałam bo znam 2 super spacerówki z dożywotnią gwarancją na stelażAnabelle oczekuję oczywiście tego,żeby była skrętna, żeby ta "buda" nie była luźna, wisząca tylko sztywna, żeby ochraniacz na nogi był wysoko (w moim jest jak wisząca szmata) siedzisko do pozycji leżącej. tyle mi przychodzi do głowy
1. Baby jogger City mini Gt - gumowe opony, solidna buda, super skretny, składany 1 ręką, materiał łatwy w utrzymaniu, małe rozmiary, odpinane koła
2. Tą mamy - baby jogger City Elite - gumowe opony, solidna buda na metalowych elementach a nie trzaskajacym plastiku, dożywotnia gwarancja na sstelaż, w budzie możliwość otworzenia siateczki boki i tył oraz podglądu od góry, wszystko na ciche magnesy a nie trzaskajace rzepy. Rozmiary większe niż mini więc do większego auta. My mamy kombi. Duże opony na każdy teren, osobna amortyzacja Koła przedniego, rozkładanie płynne do płaskiego, kosz pod spodem, na plecach plus przegrodki przed uchwytem... Składanie 1 ręką
Mogę polecić oba modele.
- pauluska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-