- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- paninka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.

Uwielbiam sowki... moglabym miec w calym domu:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/
Ja tez nie wiedziałam na początkuannabele a czym się różną otulacze od kieszonek? sorki za pytanie ale po prostu zielona jestem

Otulacz otula wkład
Kieszonka to pieluszka z otworem na wkład w środku
Pokażę na zdjęciach z google
malywielkiskarb.pl/wp-content/uploads/2013/07/kola%C5%BC1.jpg otulacz (wkłada się wkłady lub tetre lub flanele pod dwie zakładki, mięciutki polarek przy brzuszku oraz za pupką.) Zmienia się tylko wkład do momentu aż kupka wpłynie na otulacz lub siki wpłyną na polarkowe zakładki.
1.bp.blogspot.com/-Xt1-1rco_yc/Ud8JyPhtf...ia+zak%C5%82adka.JPG kieszonka, tj polarem nie są obszyte tylko zakładki ale cała pieluszka, podnosisz klapkę i wsuwasz wkład. Zmienia się całą pieluszkę - idzie do prania.
img259.imageshack.us/img259/8387/pict0040d.jpg tak wyglądają rozłożone. są one size 4-16kg, reguluje się napkami wszystko. pierze z praniem dziecka normalnie. aaa i uprzedzę pytanie

- ewela86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

jak już wczesniej pisałam dostałam po córce kuzyna 5 pieluch wielorazowych i wychodzi na to że to jednak kieszonki bo wkład wchodzi do środka. Przy sikach jest ok, bo ta powłoka najbliżej skóry przepuszcza wilgoć do środka i pozostaje sucha (

tysiak ależ Ci zazdroszczę że Kuba tyle wytrzymuje w wózku! i to jeszcze zasypia! ja muszę ostro kombinować żeby wytrzymała porę spaceru bp o zaśnięciu nie ma mowy

- munnecabrava
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Nie można?? A właśnie, że można!
Paaaula każdemu puszczają nerwy nie przejmuj się.

Magda dzisiaj usiadła sama w łóżeczku mój siłacz

Hihih wszystko gotowe

Olgaa mnie się marzy taie ombre ..tylko się trochę boję ...raz tych suchych końcówek dwa że zrobie za mocny i bedzie tandetny.
Dzisiaj kupiłam sobie sukienkę i spodnicę w moim cudownym mohito ::DD: wyprzedaz w modżajto marzenie

- Olga60
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Miałam się Ciebie wcześniej pytać, jak kiełki, robiłaś, udały się? Bo ja ile razy próbowałam wyhodować to zawsze gniły

Dianka królewna cudna jak zawsze w slicznych ciuszkach

- pauluska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas akcja górne jedynki masakraaaaaaaaaaaaaaaaa !!! dolne to był pikuś ibum zapodałam na noc bo przecież Iga spała tylko godzinkę usnąć nie mogła widać że ją boli kciuka tak zmasakrowała że ma rankę oj ciężko ja jeszcze przed okresem to nerwy mam takie że lepiej nie mówić ale kupiłam melise będę piła

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no i znowu cała buźka spryszczona bo hektolitry śliny w ogóle mamy 3 stałe posiłki i dwa razy mleko kupy są mega twarde a Mysza pić nie chce z butelki wody dzisiaj dałam jej z filiżanki to się jej spodobało bardzo oj ciężkie dni ciężkie ...
munnecabrava też uwielbiam MOHITO w styczniu sklep on-line otwierają

- sisina
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Daarikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Tysiiak ten Kubuś rozbraja swoimi słodkimi minkami:) buziole od Klaudii

Ewela Dianka jaka pannica, sliczna niunka i swietny ma ten kombinezonik
Nataszka urocza kruszynka i jakie ma oczka uchachane

Anabell w koncu wiem co i jak z tymi pieluchami wielo
dzisiaj ugotowalam zupke z dynia dla mojej Klusi i tak palaszowala ze musialam jej dolewke zrobid

Dzieki za rady co do wlosow, chyba bede powoli pasemkammi wychodzic i pewnie na jakims etappie wyjda rude

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

Pauluska łącze się w bólu. Kubie też idą zeby ale chyba dwójki na dole. Hektolitry śliny z siebie dziś wydobył, marudny ze hehe i wali zielone rzadkie kupale... Ogólnie masakroza.
- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13
Anabelle mam kilka pytań: jak często zmieniasz wkłady Antosiowi? kupowałaś wszystko z Milovii? Czy te wkłady się jakoś nie ściągają albo nie rolują jak już są na pupie?
Ja mam dwie kieszonki z których jestem zadowolona, ale myślę żeby wypróbować jeszcze otulacze. A mam straszną ochotę na otulacz Milovii w wersji pirackiej

Tysiak to teraz czeka Cię sporo roboty

- Olga60
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

Ogólnie mieszkanie w falowcu ale nie będę tam do końca życia więc luz

- Olka!
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Weronia chyba odstawia się od cycusia

U nas spacery całkiem ok, nawet mogłabym kilka godzin na spacerze spędzić jak tylko wkładam Pimpusia do wózka zasypia

Mamuśka dzisiaj zaszalała i obcięła włosy

Dziewczyny polećcie mi jakąś dobrą spacerówkę bo muszę małej zmienić wózek a moja spacerówka od bd lupo mnie wkurza
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/
Mam piracki otulacz, ale moim zdaniem tajemnicze sowy wymiatająAnabelle mam kilka pytań: jak często zmieniasz wkłady Antosiowi? kupowałaś wszystko z Milovii? Czy te wkłady się jakoś nie ściągają albo nie rolują jak już są na pupie?
Ja mam dwie kieszonki z których jestem zadowolona, ale myślę żeby wypróbować jeszcze otulacze. A mam straszną ochotę na otulacz Milovii w wersji pirackiej

Ja mam wszystko z milovii, czytałam bloga na którym były testowane różne firmy wielorazówek no i milovia ma najlepszą jakość. Wkłady mają z pół centymetra spokojnie, od spodu jest mikrofibra chyba 4 warstwy, od góry coolmax, siateczka - fajnie zatrzymuje kupkę pod spodem. Na noc na całość nakładam wkładkę "sucha pielucha", to jest cieniutkie, ale dodatkowo otula mikropolarkiem dając dłużej uczucie suchości no i mój Antek po przebudzeniu robi kupę, więc łatwiej się pozbywa kupy z szmateczki niż całego otulacza

jak często zmieniam? Jak normalną pieluchę, co 2-4h lub jak zrobi kupę. Wkłady są bardzo chłonne, nic mi się jeszcze nie wylało nawet po całej nocy. Ale tak jak przesikana pielucha daje uczucie wilgoci, tak przesikany wkład również

nie rolują się składają się z 3 części.
piratów "real foto" mam na telefonie.
- Daarikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Olka jak scielas? duza zmiana?
Tysiak no to super, jak bedziemy jezdzic w swatowe to chociaz blisko bedzie plaza na romantyczne randki Kuby i klaudii hehe

kto zgadnie na co patrzy Klaudia?

powaga...