- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
PWENIE,ŻE SĄ I LUDZIE KTÓRZY SAMI DO CZEGOŚ DOSZLI .....NIKT TEGO NIE NEGUJE....
ja myje butelki w ludwiku czasem wygotuje (mnw, raz w msc) i co jakiś czas wyparzę razem ze smoczkami,kubkami,łyżeczkami, szczoteczkami i gryzakami .... ale to jak mi się zachce....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
no i po spaniu
czas na spacer.
tak się rozglądam za jakimś kombinezonem dla małej... może coś się trafi w promocji, teraz chyba czas zimowych wyprzedaży.
znalazłam coś takiego ale oczywiście nie ma rozmiaru www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produ...owlecy-5a2513?c=3331
ten mi sie bardzo podoba ale dla chłopca jest www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produ...owlecy-5a2510?c=3244
znacie jakieś fajne sklepy internetowe? bo na łażenie po sklepach za bardzo nie mam czasu i możliwości bo dość daleko mam.
ewela ja kupiłam ten pierwszy kombinezon w sklepie i właśnie go zwracam. Jest strasznie obcisły mimo, że na taki nie wygląda. Kuba to raczej chudzinka, aledwo nóżki do niego mieści. I sztywny strasznie jest. Lepsze są takie pluszowe kombinezony.
Zonbacz jeszcze sklep internetowy C&A. Ja kupiłam na allegro ich kombinezon Kubie i jest super.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
czy Wasze dzieciaki też tak lubią muzykę? moja to klaszcze, kręci tyłkiem, kiwa głową
Hmm czytałąm wczoraj, że przy ząbkach może być wysypka, nam w nocy wyszedł ząbek, a dziś już wysypki nie było...w sumie to można sobie gdybać od czego to było
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Alex swieta racja, zadna z rodzin nie chcialaby sie martwic czy laskawie wysla karetke lub przyjma chora osobe do szpitala
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Daarika co do kasy na książki i stancję to zarabiałam na to sobie i miałam stypendium na Uniwersytecie za dobre wyniki. Starczało razem na wszystko. Mój kolega, nie pracował, ale bardzo dobrze się uczył i zgarniał stypendia z rożnych fundacji na ponad 2,5 tys miesięcznie.
Ja polecam wam płyn do mycia butelek Biały Jeleń. Kosztuje 8,99 ale jest go 1L.
- Kasia87
- Wylogowany
- gaworzenie
Co do dyskusji, prawda jest taka ze niektorym jest latwiej innym trudniej. Jedni maja wszystko od rodzicow i nie wynosza z tego nic, a inni do wszystkiego dochodza sami i maja sie bardzo dobrze:) sa tez przypadki losowe, choroba.. no rozne i juz nie wszystko od nas zalezy. My nie narzekamy, pracujemy ciezko i mamy nadzieje dojsc do wszystkiego sami powolutku:) oby miedzy nami bylo wszytko ok i nie dopadly nas zadne chorobska, a bedzie bajkowo, tak jak test teraz:)
Ale podsumowujac nic nie jest tylko czarne albo biale...
Co do Jasia to raczkuje z predkoscia swiatla, jak sie zmeczy to siada i odpoczywa:) gada duzo ale ciagle to samo"babababa" a teraz chyba czekamy na kolejne zeby bo spi jak zajac a jak sie przebudzi z placzem to pomaga tylko calgel;) aaa i wszystko by zjadl, musze babcie pilnowac bo wszystko co mu dadza mu smakuje..ech;)
A ja zaczelam nauke swojego wymazonego hiszpanskiego, nie wiadomo co sie w zyciu przyda;)))
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja nie narzekam i nie zazdroszczę nikomu bo sytuacje materialną mam ok ale widzę co się dzieje nie każdy sięga szczytów mimo że chce, ludzie godzą się na marne warunki pracy aby było co do garnka włożyć i wielu pracodawców to wykorzystuje.
My wróciliśmy od koleżanki z Iga było 5 dzieci aż sama się zmęczyłam i chętnie bym poszła spać ale słyszę Mycha krzyczy z drugiego pokoju chyba z wrażeń usnąć nie może
Ja studia też skończyłam i szczerze mało kogo to obchodziło jak dostawałam pracę w biurze rachunkowym tam chcieli doświadczenie ! no a praca też po znajomości ale wtedy zaszłam w ciąże i sama zrezygnowałam i wrócę do teścia też po znajomości haha
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Next, Reserved, C&A, Zara ale tutaj lepiej na przeceny trafić , Endo
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
A co do znajomości, gdybym ja takie miała to chętnie bym skorzystała, żeby się gdzieś załapać do pracy
no ale siedzę sobie z dzieckiem w domu, zaraz będę miała drugie, a ktoś może mi powiedzieć i co narobiłaś sobie dzieci zamiast się uczyć albo pracować, więc nie narzekaj, że teraz jesteś bezrobotna hehehe
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja też nie narzekam mam to czego się dorobiłam...i tak jestem z siebie dumna
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie oglądałam po pierwsze nie wiem co to jest za kanał...na bankier jestem z tv. po drugie byłam z małą na spacerku
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Ja zaczęłam studia i 2 lata studiowałam zaocznie i nagle nie miałam chwilę pracy nie miałam jak opłacić i bach poszło ... Po za tym jak szłam na studia nie miałam pojęcia co mnie interesuje i co chciałabym robić w życiu i poszłam na to na co poszłam (socjologia) ogólnie nie było by źle ale na 2 roku okazało się, że nie mogę wybrać specjalizacji jaka mnie interesuje bo było nas za mało na roku :/
Może kiedyś skończe coś co mnie interesuje tak dla samej siebie chociażby
Mam z Kuba masakre z zasypianiem ile się namordować trzeba żeby zasnął toć to szok. W dodatku trzeba w niego wciaskać od wczoraj jedzenie. Najchętniej jadłby tylko jogurciki i chlebek ZĘBY WYJDZCIE!