- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vika Tosia to taki sam pełzak jak Miki Normalnie identycznie-ani na chwile go nie moge z oka spuscic bo właśnie najgorsze są te podnoszenia...bo juz usiąsc nie potrafi i zazwyczaj traci równowagę i buch na głowe
Hihi a przed chwilą tak oglądał Tosie i gadał do niej że aż to uwieczniłam -cały czas jak hipnoza
Jeśli chodzi o Norwegię to kraj bardzo bogaty i daleko nam do takich warunków (mój mąż tam pracuje i faktycznie są spore pieniądze na dzieci aleee załatwiania z tym że szok!!! Ja od maja czekam wogóle na ubezpieczenie Mikusia DO dziś nie mam potwierdzenia że jest ubezpieczony ...ale z naszym ubez.było to samo -ok.8 msc.czekalismy -ale oni mają zawsze czas-szkoda tylko ze w POLSCE sie tak czepiają .) I tak jak chyba tysiak pisała ten ,,URZĄD,,Barneverne to dziadostwo jakich nikt nie widział -to żadne żarty że dzieci odbierają o byle co -tak jest na prawde.Znajomym męża przyjechali do domu ,zapukali do drzwi i wzięli na siłe dzieci-a wiecie dleczego???? Bo dzieci nie umiały jesc sztućcami w przedszkolu i sie nie umiały ubrac same -czaicie to???? SZOKKKKK!!!!! I najlepsze jest to że nikt i nic nie moze zrobic z tym urzedem porządku -wiec ja już podziekuje baaardzo bogatej Norwegi skoro dziecko by mi zabrali ...bo Miłosza całuje w przedszkolu na przywitanie Szkoda słów
Hihi pauluska nie słyszałaś co powiedział Tusk ostatnio? że za kilka lat POLSKA będzie jednym z najbogatszych państw
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a na dodatek Zuzka dostała jakiejś wysypki na całym ciele, takie drobne czerwone krostki i czuć je pod palcami nic nowego nie jadła, zobaczymy czy jutro będzie
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Joasiu hehee zdjęcie dobre ciekawe co tam Miki mówił do Tośki
Olga60 moja robi między6-7 rano i siedzi z tym kupskiem do puki mama się nie wyśpi albo jak się tatko zlituje, złą porę sobie wybrała
zgadzam się,że u nas dużo ludzi biednych z wyboru ale zobaczcie ile jest birdnych rodzin bo nie ma dla rodziców pracy albo zarabiają marne grosze które nie wystarczają na same opłaty a co dopiero na inne rzeczy....nasze państwo to kpina liczą się tylko Ci na stołkach..ci ważni...a gówno robią dla rodzin...to są kpiny...nasze państwo nie pomaga nikomu...patrzą tylko jak zabrać,gdzie przyciąć,komu zabrać łatają dziury kosztem biednych ludzi a bogatych nie ruszają....porażka niby taka cywilizacja a takie GÓWNO.....
SORY jeśli kogoś uraziłam ale aż mnie nosi...przed oczami mam tylko tych je.... polityków którzy kłócą się o stołki i dofinansowania dla siebie ....sami poszerzają patologie ...
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hmm a wysypka może być od mleka? Bo do tej pory dawałam Bebilon, a wczoraj dostała Bebiko teraz już jej znikła ale ciekawa jestem
Vika masz rację. Gdyby Ci na górze chcieli dobra dla państwa to by obcięli swoje wysokie pensyjki
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Widziałam tą suszarkę i też myślę żeby zamówić, bo pamiętam te stosy butelek i laktator zaraz po urodzeniu Zuzki, a wydaje mi się, że to pomocny gadżet