- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rano cycuś
pozniej obiadek ( nigdy cały słoiczek nie był do konca zjedzony bo ma odruch wymiotny i już wiem ze to koniec jedzenia )
PO obiadku do popicia cycuś..
Potem kaszka ,ale porcje baaardzo różne
Na wieczór butelka -też różnie z pojemnoscia ..
W między czasie dostaje do pomemlania bułeczkę ,albo trochę banana ...ale na pewno to nie takie ilosci jak któraś pisała że banan cały z biszkoptem-a w życiu
Tak na prawde dzieci na cycusiu to taki mały znak zapytania bo nie wiemy dobrze ile pije z tego cyca mleka ....Ale wracając do tematu Weronisi to ja bym sie za bardzo nie stresowała-pewnie taki jej urok-jest z tych mniejszych dzieci i tyle......Ja schizuję na punkcie mojego Miłoszka bo to niejadek nie z tej ziemi ale już któryś raz z kolei potwierdza sie w badaniach fakt że on taki jest,taki jego urok.....A najśmieszniejsze jest to że i ja i mój M.byliśmy IDENTYCZNYMI niejadkami przez pół życia
Uffff to ale sie popisałam
Kurde coś jeszcze miałam napisac .... i skleroza strzeliła
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
ale Tośka była karmiona piersią mleka miałam dużó i co nie przybierała na wadze a kup robiła po kilka dziennie przerzuciłam na mm i waga zaczeła iść w góre i Tośka jadła jak wygłodzone dziecko ilości bardzo duże (pisałam wiele razy)
oczywiście każde dziecko jest inne ale wyróbowac można (nie wciskając a próbować do skutku)
pauluska a do tych otulaczy co dokupiłaś tylko wkłady czy formowanki jakieś ???
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
czas na spacer.
tak się rozglądam za jakimś kombinezonem dla małej... może coś się trafi w promocji, teraz chyba czas zimowych wyprzedaży.
znalazłam coś takiego ale oczywiście nie ma rozmiaru www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produ...owlecy-5a2513?c=3331
ten mi sie bardzo podoba ale dla chłopca jest www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produ...owlecy-5a2510?c=3244
znacie jakieś fajne sklepy internetowe? bo na łażenie po sklepach za bardzo nie mam czasu i możliwości bo dość daleko mam.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Alex, chyba ty pisałaś o braku apetytu przy ząbkowaniu. U nas tak jest. Powinnaś się cieszyć, że chociaż cycusia chce, bo u nas w tym czasie cokolwiek jest trudno wcisnąć ...
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeśli chodzi o ząbki to w tym czasie Miki tez je mniej a najlepiej tylko cycusia Achh te nasze dzieciaczki No w sumie Sevi racja -banan moze taki wielki wyglada(albo ja takie duże kupuję ) Ale mój Miki pewnie jeszcze połowy na raz nie zjadł A tak wogóle sama piszesz Sevi że Maksio baaardzo ruchliwy -no to ma kiedy spalic jedzonko I szybko robi sie głodny jak szaleje na calego
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
U nas ok,jestesmy juz po masażu, Polka zasnela jak aniołek a ja mma chwile zeby napisac...
Dziewczyny nie uwierzycie...pisałam osatnio , że zapisałam Pole do państwowego żłobka, w tamtym tygodniu w czwartek, a przed chwilą dzwoni pani i mówi, że zwolniło się miejsce- od teraz...od zaraz... i ze w wakacje może już takiej szansy nie byc...I co ja mam zrobic,próbuje sobie odpowedziec na to pytanie od pol godziny???Mam metlik w głowie totalny...
Olka- ja też bym się nie przejmowała wagą Weronisi, skoro wyniki dobre to nie ma sie czym przejmować tylko zachęcac jak sie da do jedzenia:)Spotkałam wczoraj koleżankę, jej mała jest dokładnie rok starsza od naszych dzieciaków, bo też majowa ale 2012...ona miała z nia wieczne problemy z jedzeniem- teraz waży 9800 (rok młodsza Pola 9300), od urodzenia mało przybierała i nie chciała jesc, a kolezanka wiecznie robiła wyniki i miała kupe stresu. Mała jest zdrowa i taki jej urok poprostu. Fajna, wesoła dziewczynka:)
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabi no to masz nad czym myślec...sama nie wiem co ci doradzic - a od kiedy chciałaś dac Polcie do żłobka? Dużo pózniej jak teraz?
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa