- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
heheee mała zjadła dziś trąbę słonia(takie obrazeczki grubo tekturowe przyklejone do ściany nad łóżeczkiem) nie wiem jak udało jej się odrąbać tą trąbę ale jednak dała radę....i co zrobiła kupę mąż ją przebierał,przychodzi do mnie i mówi"zobacz co Tośka ma w kupce" ...skulkowana trąba słonia no małpa jedna...nawet nie wiedziałam,że tyle zeżarła
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Heh tematy ostatnio ciekawe poruszacie...
Moj mały słonik właśnie buja się w rytm muzyki... taki taniec na siedząco
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Pauluska dostałam dziś paczkę z Milovii narazie uprałam i schną, jutro będzie testowanie
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiek_kom
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U nas w poniedziałek wyszły dwa pierwsze ząbki i od razu z jedzeniem się poprawiło.
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=57950
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeśli chodzi o szkołe,pracę itp.to mam podobne doświadczenia jak Vika ...może nawet identyczne
Do dzis pamiętam jak mój ojciec -tyran powiedział mi że nie da mi grosza na liceum i mam iść do zawodówki bo dzieki praktyce w sklepie zarobie sobie na bilet miesięczny...
Dzieki temu że chciałam mu ,,pokazac,,że jestem coś wiecej warta skończyłam zaocznie liceum...ale już do zdobycia matury nie miałam NIKOGO kto by mnie wspierał-a wrecz przeciwnie ....A moje wymarzone studia psychologiczne to tylko MARZENIA bo teraz i tak nie mam szans ...Może kiedyś na studiach trzeciego wieku -czy jak to sie tam nazywa
Myślę że każdy przypadek jest indywidualny i nie ma co wsadzac wszystkich do jednego wora Zawsze będą ludzie ,,po znajomości,,ci na prawde pracujący,ci bez możliwości i ci którym sie nie chce...i milion innych Szkoda słów
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nie było mnie raptem dzień,a Wy tyle naprodukowałyście...
Moim zdaniem to nie wazne kim sie jest, nie ważne gdzie się pracuje, jaki wkonuje się zawód to jezeli sumiennie,uczciwie i dobrze wykonujemy swoja pracę to powinno nas byc stac na godziwe życie. Nie mówię tutaj o kokosach czy mannie z nieba,czy też potrzebach wyższego rzedu, ale o normalnych rzeczach: opłatach za mieszkanie, rachunkach,jedzeniu samochodzie, paliwie do niego, wakacjach, rozrywkach i odłożeniu czegos na czarną godzinę. Sorry, ale za te głodowe pensje w naszym karaju życ się normalnie nie da...Z drugiej strony nawet gdy ma się możliwość to czy kazdy musi isc na studia?Nie,pracę która nie wymaga posiadania wyższego wykształcenia tez ktoś musi wykonać.Czy na przykład sprzątaczka, pani na kasie itd. nie ma prawa do godnej pensji,aby zaspokoic normalne potrzeby swoje i rodziny?
Jeżeli chodzi o żlobek to zrezygnowałam. Składając podanie do złobka na prawdę nie wiedziałam, że to będzie tak szybko bo kolejki spore( niby 20 osób, ale te 20 dzieci zawsze musi sie "wykruszyć"). Po piersze tak popatrzyłam na tą moją Myszulke i nie maiłabym sumienia teraz jej oddac do złobka- skoro jest mozliwosc tego rocznego macierzyńskiego to lepiej zebym z nia była,po drugie składałam papiery do dwoch złobków, a miejsce było w akurat w tym na drugim końcu miasta,po trzecie nie mogłabym na próbe jej tam dać na 2-3 godziny jak któras fajnie sugerowała, bo oddajac dziecko do złobka musiałąbym przedstawic papiery ze wrociam do pracy i to stało by sie wtedy niemożliwe. Trudno...moze cos sie zwolni jeszcze przez te kilka miesięcy...niezbadane sa wyroki Boskie....
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Kasiu dobry wybór bo jest troche firm z kapitałem hiszpańskim które inwestuja w PL.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Hmmm laski a w tym NEXT są jakieś kombinezony? bo albo ślepa jestem albo szukać nie umieć
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
www.next.co.uk/ czy ta strona?
dziękuję w imieniu Dianki tak, kolczyki już zmieniliśmy bo dostała w prezencie pod choinkę. chciałam jeszcze dodać filmik jaki miała zaciech w kąpieli ale nie umiem
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W każdym razie jest kameralna atmosfera, warunki eleganckie (w końcu prywata), będzie dobrze.
Vika, m-brava piszecie o dwóch różnych światach i każdej chodzi o coś innego. Rację macie OBIE. Zgadzam się z tym, że dzieci z patologicznych rodzin mają słaby start, ponieważ nie mają przykładu ani wsparcia i zwykle powielają stosunek do świata jaki mają ich rodzice. Ale są też dzieci które chcą lub chciałyby pójść tą lepszą drogą i wtedy to już będzie zależało od bardzo wielu czynników.
Też są ludzie którzy mogliby, ALE ... ich stan psychiczny w jakimś tam czasie był tak niedojrzały, że postanowili olać naukę, swój dalszy rozwój, że po latach zarabiając grosze, lub w ogóle, tylko narzekają jak to źle na tym świecie itd.
Ja kończąc podstawówkę, któregoś dnia przeszłam do domu i oznajmiłam, że idę do zawodówki, bo nie chciało mi się uczyć , rodzice nawet nie skomentowali ,oczywiście wylądowałam w liceum ekonomicznym, potem studia (mgr ekonomista) robiłam żeby robić, aż w końcu mózg załapał, zainwestowałam w swój rozwój (w końcu wiedziałam co chcę robić) zdałam ciężkie egz i jestem tam gdzie jestem ufff
Pisałam z tel, ciekawe co wyszło