- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A pózniej ma byc Dorota Gardias która poszuka odpowiedzi na pytanie ,,CZY SPAC Z DZIECKEM CZY NIE,, No tak wyrocznia sie znalazła Ciekawe co powie
Ojejjjj ale Dianka słodzinka,ale kurcze sie zmieniła
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylkaax
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do tego chodzika to rzeczywiście na troszkę można wsadzić malucha moje zdanie. Wczoraj Adrian śmigał ok 5 minut po całej chacie masakraaa ) i u Adrianka siedzenie wygląda juz lepiej, jeszcze nie potrafi długo ale już w miare stabilnie
Dianka cudowna
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Odebralismy dokumenty od geologa i teraz tylko czekamy na energetyke i mozemy skaldac do Starostwa o pozwolenie na budowe.... ehhh te sprawy papierkowe
Ewela Dianka sliczniuchna! Wlasnie mialam pisac ze dawno nie bylo widac Dianki zmienilas jej kolczyki?
Joasia oj chyba Miki sie zakochal
Ciekawe co tam u Domisia dawno nie pisala ....
Alex gratki za ząbka
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ewela z Diany to coraz większa dama się robi:).
Wszystkiego dobrego dla Lilianki:)
Mąż od 8 rano czeka w szpitalu. Powiem Wam, że nasz szpital to jakaś patologia.Dostał skierowanie od rodzinnego na oddział laryngologiczny- tam lekarz stwierdził, że nie widzi podstaw do przyjęcia i wysłał na ogólną izbę przyjęć. Do tej pory zdążyli mu zmierzyć ciśnienie i przed chwilą dzwonił, że zrobili mu prześwietlenie płuc, ale jeszcze podobno badania krwi... pewnie cały dzien mu zejdzie.
Mój tata pracuje w pogotowiu w innym mieście i mówi,że u nich nie ma czegoś takiego- przychodzisz ze skierowaniem to Cię przyjmują, a nie jakieś cyrki wyczyniają.
chciałam się zdrzemnąć, bo prawie całą noc nie spałam, ale Kacperek zamiast 2 godzinnej drzemki uciął sobie 20 minutową
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Czytam czytam ale się nie udzielam.. nawet nie mam czasu pomyśleć
Młoda wczoraj spała do 8:30... masakra potem od 11:00 2 h i jak wróciłam z pracy to była tak śpiąca ze zasnęłaby od razu ale krzyki Amelii jej nie pozwoliły...pospała chwilę wyszłam z nią na spacer ale był tylko ryk... jakoś dotrwała do 19.
Alexgratuluję ząbka
Darikaana podobnym etapie jesteśmy z budową tylko że u nas mąż sam to załatwia niech się wykaże
Ewela Diana małe cudo!!! U nas też zaciesz w kąpieli... woda relaksuje
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hah ja musiałam dzisiaj pochować wszystko z niskich półek Mycha już wstaje przy wszystkim co się da ale trafiłam na jakieś bardzo ostrożne dziecko jak siada to pomalutku aby się nie stuknąć jak się kładzie to to samo Teraz zaliczamy drzemkę jak wstanie jedziemy do koleżanki z którą rodziłam i będą jeszcze dwie koleżanki z dzieciaczkami miesiąc młodszymi Szkoła Rodzenia ma swoje plusy tyle znajomości zostało a w taką pogodę nie trzeba samej się "kisić" w domu.
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/skladana-suszarka-na-butelki-...cja-i3860356582.html
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Dziewczyny powodzenia w tych papierkowych sprawach, na wiosnę pewnie ruszycie z budową
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Idziemy na spacer i przy okazji w końcu zapisać małą do żłobka
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Prawda jest taka że wszyscy chcieli by zarabiac tysiace nie robiąc nic a to tak nie ma. Trzeba zdobyć doświadczenie i się wykazać później można przebierać i negocjować wynagrodzenie.
Ale niestety społeczeństwo w Polsce zwykło narzekać i najlepiej wszyscy po studiach chcieli by pensje managerów.
Wkurza mnie jak ktoś mówi a ten to zarabia tyle a ten tyle a temu to tak dobrze, to trzeba było zrobić coś w tym kierunku iść na takie a nie inne studia zainwestować w to a nie w tamto . Wtedy może było by się w innym miejscu teraz. Ot co proste. I błagam nie mówice teraz że trzeba mieć znajomości ...mam znajomych prawników lekarzy co nie mieli znajomości i zarabiają teraz krocie dlaczego bo tyrali jak dzikie woły podczas studiów zeby zdobyć praktykę za free. W pracy siedzieli bo 15 godzin żeby nadrobic braki. I mają co mają.
Biurokracja w Polsce fakt jest wkurzająca no ale cóż jest i trzeba z tym żyć.
Ja jestem leniwa i myję butelki w zmywarce Od czasu do czasu wygotowywuję.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Dianka śliczna zawsze zadowolona my też się kapiemy na siedzaco Kuba tak chlapie ze całą mokra jestem. W sumie nie mamy innego wyjścia bo tutaj mamy prysznic a wanienke już oddalają bo na tamtym mieszkaniu w wannie siedzial.
Sto latek dla Lilianki
Ja myje w zwykłym płynie do naczyń w kranie mam prawie wrzatek i taka wodą je plucze. Czasem smoczki wyparze ale butelek nie.
Nocka taka.sobie. O 6 wzięłam Kubę do nas do łóżka bo na zabawę mu się zebralo i po pół godziny zasnął. Po za tym tysiąc pobudek.
Alex Kuba też ma taka wysypke ale na brzuszku i niewiem od czego.