- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
swiatmlodejmamy.blogspot.com/2013/01/por...-3-i-dada-3.html?m=1
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Trasa z przebojami.. w tamta strone ledwo wyjechalismy to Blanka 'poczula smak przygody' a w strone powrotną ja.... nie znoszę zakretow dodatkowo auto M tak zle na nas wplywa zwlaszcza siedzenie na tyle
Młoda pospała teraz walczy w łóżeczku...
Jutro zdam relacje foto
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny szykujecie coś na walentynki? ja chcę zrobić jakąś fajną kolacyjkę z deserem i szukam przepisu. Macie jakieś sprawdzone?
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paninka no to rzeczywiscie podroz z przygodami .... czekamy na fotki
My uzywamy pampersow, mielismy adde ale nie bylam zadowolona, Klaudia robi siusiu rzadziej ale odrazu duze ilosci i dada nie dawala rady tak szybko wchlaniac no i z dady bardzo czuc siuski z pampersow prawie wcale nie wydobywa sie nieprzyjemny zapach
My dzis pojechalismy do Smyka i kupilismy Klaudii butki, jeszcze sa troszke za duze ale jak zaczenie naprawde dreptac to beda dobre... tylko czemu takie drogie!!! ehhh 99.99zl za takie malutkie buciki - zdzierusy
oto butki
a to obiecany skonczony tort dla tesciow
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Zuzka je chlebek, a raczej daje jej pajdę i sobie gryzie albo normalnie kanapkę z szynką tylko kroję na kawałeczki i jest ok. Baaardzo lubi chleb, jak marudzi wystarczy jej dać kawałek i ma zajęcie na pół godziny
Darika tort śliczny, otwieraj cukiernie
Ja używam dady i jestem zadowolona, miałam pampersy ale były mniejsze od dad i musiałabym kupić rozmiar większy, chłonność testowałam wodą i jak dla mnie nie było różnicy, a czy śmierdzą? czy ja wiem...jak dla mnie wszystkie jednorazówki śmierdzą ja tam uważam, że teraz pampersy jadą na reklamie a jest wiele pieluch równie dobrych i tańszych.
o rany u nas jakie przeboje przy zasypianiu na noc, przez pół godziny muszę wchodzić do pokoju kłaść małą a jak wychodzę to ona już stoi na nogach i tak kilkanaście razy aż padnie ze zmęczenia
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Olga jak miło Cie widzieć hmm przyznam,że do tej pory nie wiedzialam jak wyglądasz i zaskoczyłaś mnie strasznie pozytywnie bo myślałam,że jesteś duużo starsza a z Ciebie niezła młoda dupka oczywiście pozytywnie to piszę
hmmmm tę myśl wyżej pisalam rano ale jak widac nie zdążyłam przesłać...
teraz się dowiedzialam ile masz lat i jestem w szoku bardzo młodziutko wyglądasz tez dala bym Ci najwyżej 25 lat
dzieciaczki słóodkie Madzia i Kubus jakie fajowe niedzwiadki/misiaki Irinka i Nataszka jak kukułeczki tak kukaja z wózia Dianka jak sobie fajnie siedzi w nowej karocy Darika róże są śliczne .....a Klaudia hmmmmm śliczna i Duuuża dziewczynka...rośnie Ci jak na drożdzach
Darika tort bomba świetny
Olga od rana nie mogę napisac postu Brrrr byliśmy u teściow na obiedzie i jakos zleciało
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
My dziś byliśmy u mojego chrześniaka na urodzinach. 2 godziny jazdy w jedną stronę padam na twarz !!! Weronia dała radę w samochodzie choć co jakiś czas musiałam robić z siebie pajaca żeby ją zabawić bo się juz wkurzała
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Karina ja uzywalam dady czasem i są dla mnie spoko ale na dzień , na noc jednak pampersa zakladalam bo bardziej chlonny. Zastanawiam się czy nie kupic teraz dady bo są ciut większe niż pampers o ile teście nam nie kupią papampersów
Używała może któraś babydream pampow bo też dobre opinię słyszałam ?
Kurcze Kuba robi zielone luźne kupki od kilku dni i niewiem czy to znów jakaś alergia czy może na zeby bo już coraz niżej je widać. Lada dzień powinny wyjść wkońcu.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tysiiak jak mojej wychodzily gorne zeby to tez miala luzne kupy, wiec pewnie to beda zeby.
Klaudia tez lubi chlebek z maselkiem i zoltkiem lub szyneczka
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Bo ja obstawiam następne zęby u nas, ale nie wiem które, albo dolna dwójka bo spuchnięte z jednej strony albo górne bo widzę, że dziąsła jakby zaczerwienione z przodu (albo wszystkie naraz )
Ha a ja się dziś załapałam na darmowe strzyżenie, moja siostra dziś pierwszy raz miała praktykę, co prawda tylko końcówki i lekko wycieniowane, ale dobre i to jak na jej pierwszy raz fajnie będzie mieć osobistą fryzjerkę
No i dzisiaj cały dzień nie karmiłam piersią trochę mi smutno z tego powodu, ale teraz muszę być konsekwentna.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
dziś zaczynał raczkować, choć nadal woli chodzić