- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaraz wybieram się do Lidla mam nadzieję że uda mi się upolować sztruksy dla Mychy
Dzieciaczki cudne, piękne mamuśki też a Ty Vika laska że hoho U nas pogoda okropna a miałam nadzieję na spacer
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
A więc do zaparzania Hipp... nie straciła koloru tak jak granulowana, nie jest mętna, w smaku nie wiem niestety ale pewnie też o niebo lepsza. Granulki dziś lądują w koszu!!!
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Misiula parówek nie potrafi jeść, mieli w buźce i nie połyka
Vika pyszności dziś gotujesz mniam, tylko z truskawkami uważaj bo lubią uczulać, może lepiej z nich zrezygnuj . Z orzechami bym poczekała ale słonecznik i pestki dyni w formie zmielonej i dodane do jakiegoś jedzonka jak najbardziej.
Ja do lidla po 13tej się wybieram, ładna pogoda to auta ruszać nie będę tylko wybierzemy się autobusem
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Vika ja napewno orzechów bym się bała i z truskawkami ostrożnie pomalutku wprowadzać syrop klonowy niewiem.
Paninka tą herbatę w rossmanie kupiłaś? Muszę coś pomyśleć żeby Kuba tylko bobofrutów nie pił tylko że on jest jakiś antyherbaciany
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Tośka wzgardzila moja kaszką więc truskawki odpadają bo placuszkow też nie chciala widocznie nie podeszły jej truskawki no trudno ...
a orzechy to myślę o włoskich one są mniej inwazyjne ale może poczekam jeśli tak mówicie to nie będe się spieszyć choć mnie korci bo są bardzo zdrowe i dobrze wpływaja na rozwój
Olga nie wiem jak u Was ale w naszym lidlu już same resztki zostały ale coś tam upolowali
Tośka własnie padla w pozycji na żabke pewnie długo nie pośpi bo glodna a ja szybko muszę coś upichcić puki śpi
a co do picia daje samą wode....wlaśnie jestem na etapie szukania jakichś żiół przy okazji oczyszczających nerki...hmmmm zobaczymy co mi doradzą czekam na opinie...dziś spróbuje dać wywar z korzenia pietruszki ciekawe jak sie Tośka do tego odniesie a czarnej herbatki dla dziecka nie polecam .... ma mnóstwo właściwości szkodliwych
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
Mojej też podaje głównie wodę, herbatkę sporadycznie. W ogóle ma okres że wypije całą butle, a czasem tylko parę łyczków przez cały dzień.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mialam pisac o obiecanych ciuszkach...Hmmmm więc tak mąz po nie pojechal przywiozł a ja zaczelam oglądać i po pierwszym worku juz mi sie odechcialo
Masakra jakaś.....znam jej metody wychowawcze ale bez przesady...ubranka BRUDNE...ZAPLAMIONE..Z RESZTKAMI JEDZENIA ...NIE PRZESADZAM ..DODATKOWO PEŁNO JEJ WLOSÓW..CZARNEJ SIERŚCI I KUPA PIACHU...Brrrr
ja jestem obrzydliwą osoba więc mnie to strasznie poruszyło...jak można w takim satnie cos komus przekazać ja bym sie wstydzila ...
u mnie jesli uznam,że coś do kosza to wtedy zdejme i wyrzucam choć to jest rzadkośc a tak zawsze uprane i posegregowane...dodatkowo złożone...wiem pewnie któras pomyśli,że się czepiam ale to było okropne ...a same ciuszki...jak cos fajniejsze to zaplamione tak,że pewnie będzie problem ze spraniem bo tak jak pisałam nawet ususzone jedzenie na bluzkach jest
no i żadna rewelacja ...Ale Ona do niedawna ubirala tylko w lumpie a od zeszłego roku zaczela reklamować ciuszki markowe więc szału nie ma....Oj powiem,że 3/4 z tego co wybrałam a z 4 worków wybrałam nawet nie pół jednego więc 3/4 nawet w lumpeksie bym nie kupila bo nie miała bym potrzeby
to tak tylko dla zainteresowanych napisalam....wiem wiem darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby....ale przeżylam szok
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
vika nie dziwię Ci się też byłabym zażenowana taki stanem rzeczy...
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
paninka87 a jaką masz herbatkę z Hipp chodzi mi o smak ? Bo widziałam tylko rumiankową u siebie i dla matek karmiących.
Olga kaszki super Iga zajada ze smakiem i to bez żadnych dodatków więc polecam.
Vika tak myślałam z tymi ciuszkami że coś nie tak bo laska wszystko na all srzedawała (śledzę jej bloga od dawna) chamsko postąpiła jak można dać komuś coś czego zapewne sama by swoim dzieciom nie założyła ja takich ciuszków nawet nie oddaje lądują w koszu sama bym się poczuła urażona jak bym dostała "szmatki" .
W Lidlu dorwałam miętowe sztruksy, skarpetki i rajstopy już niewiele zostało same małe rozmiary ale w sumie w gazetce te ciuszki ładniej wyglądały
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
Widze ze Tosia wpadla na ten sam super pomysl co moja Maja, kiedys caly pokoj byl wyscielany chusteczkami.
U nas pogoda super spacerek zaliczony, teraz mala ma drzemke. Ostatnio spi od 19 do 8 jak mamy jedna drzemke, a jak dwie to od 21.30 do 8 takze troche nam sie udalo przestawic to spanie.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no zobaczymy co z tego będzie...a przecież już są dostępne deserki z truskawkami i kaszki z sproszkowaną truskawką chyba jest bardziej niebezpieczna niż gotowana