BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #836594 przez paninka87
Truskawki mogą ale nie muszą uczulać... moja już też jadła. Nie przekonasz się dopóki nie spróbujesz :blink:
Zrobię foto herbatki jak dotrę do domu :blink:
Świetna kolekcja jest teraz w C&A, zwłaszcza na lato... wersja z Minnie cudna. Tylko te CENY!!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #836639 przez sisina
Ja tez daje truskawki a herbatę czarna daje
lisciasta z Niemiec ciotka mi przywiozla

10 lata 10 miesiąc temu #836648 przez Olga60
Natasza została zaopatrzona w ciuszki na długi czas, bodziaki, spodenki, skarpetki i rajtuzki :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #836653 przez KarinaM
Najlepszego dla Madziorki.

Igorek

Irina

10 lata 10 miesiąc temu #836655 przez vika
Olga Tośka też ...mąż z babcią robili zakupki więc przytargali całą reklamówkę :ohmy: hmmmmm nie wiem po co aż tyle no ale :unsure: :unsure: :side:

10 lata 10 miesiąc temu #836675 przez Daarikaa
hej

100 lat dla Madzi

Spacerek odbebniony, pogoda przecudna

Vika to rzeczywiscie nie popisala sie ztymi ciuchami

moja juz jadla dzem truskawkowy, pomarancze, grejfruta... nic jej nie bylo, ale kazde dziecko moze zareagowac inaczej, wiec z tymi produktami trzeba uwazac

10 lata 10 miesiąc temu #836713 przez lili91
Hej. Dziewczynki

Widze ze Tosia wpadla na ten sam super pomysl co moja Maja, kiedys caly pokoj byl wyscielany chusteczkami.
U nas pogoda super spacerek zaliczony, teraz mala ma drzemke. Ostatnio spi od 19 do 8 jak mamy jedna drzemke, a jak dwie to od 21.30 do 8 takze troche nam sie udalo przestawic to spanie.

10 lata 10 miesiąc temu #836715 przez lili91
Mam pytanie do Was.
Ostatnio robilam malej morfologie. Niby wszystko jest ok ale doktorka kazala nam kupic jakis zespol witamin zawierajacych witamine D, ktora bierzemy.
Czy Wy moze kupowalyscie cos takiego?Polecacie cos?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #836780 przez paninka87
Nasza herbatka
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #836846 przez Alex_87
Widzę, że poruszacie temat herbat, Zuzka od czasu do czasu dostanie kilka łyków czarnej herbaty, a tak to pije tylko wodę, chociaż ostatnio kupiłam herbatę w Carrefourze malinowo-żurawinową i zaparzam jej taką bardzo słabiutką. Granulek nigdy nie dawałam bo dla mnie to syf.
Co do orzechów i miodu to jakoś po roku chyba można, a truskawek jeszcze nie dawałam, tylko maliny ;)

Zuzka dzisiaj spadła z łóżka, a najlepsze jest to, że siedziała na łóżku między mną a J. i zrobiła to tak sprytnie, że nawet nie zauważyliśmy, trochę płaczu było ale bardziej ze strachu, bo nawet głową nie uderzyła o podłogę.

Vika moja też ostatnio zasypia w pozycji na żabkę :D a przy usypianiu bez przerwy wstaje i chodzi po łóżeczku bo chyba tak się cieszy z tych nowych umiejętności :) na szczęście w końcu pada ze zmęczenia :)

Ja w Lidlu kupiłam tylko bodziaki dla Zuzki i Nikosia, ale dosłownie wpadłam i wypadłam bo nie miałam czasu nawet pooglądać.

10 lata 10 miesiąc temu #836857 przez ewela86
Ja po fitnessie.... padam na pysk :P

Diana też pije przede wszystkim wodę: ewentualnie doleję jej dla smaku trochę soczku winogrona/koper włoski/rumianek.
Ale z ilością różnie bywa...

gratulacje dla Nataszki!

znowu niewypał z obiadkiem. Królik, ziemniaczek, marchew, ryż, pietruszka wylądaowały w koszu :(

lili niestety nic nie poradzę :(

alex szczęście w nieszczęściu z tym upadkiem :)

10 lata 10 miesiąc temu #836864 przez Olka!
Vika to sobie Toska zabawę wymyśliła :-) A z tymi ciuszkami to troszkę tak lekceważąco nie wyobrażam sobie dać komuś coś tak brudnego, że piasek buuuuu !!!!

Ewela u Was nadal foch na jedzenie?

Dawałam kiedyś Weroni mrożone maliny z jogurtem naturalnym.

10 lata 10 miesiąc temu #836866 przez Alex_87
Oczywiście wielkie gratulacje dla Nataszki :) teraz cały dom jej :D

Ewela w sumie kiedyś musiała spaść, bo już kilka razy balansowała na krawędzi, chociaż w miarę ją pilnujemy. Siostra ma łóżko zrobione z palet i na to materac, ostatnio Zuzka spała u niej w pokoju, ja wchodzę a ona już głową w dół i schodzi po tym łóżku, pewnie gdybym nie weszła to przyszła by do pokoju :D

A co do obiadków to się nie martw, u nas też różnie, ostatnio znów ma duży apetyt, ale wcześniej miałam chwilę załamki, że wkładam całe serce w gotowanie a ona nic nie chce jeść, mam nadzieje, ze Diance też minie i będzie jeść wszystko co mamusia upichci :)

10 lata 10 miesiąc temu #836886 przez Olga60
Natasza zapyla po całym d.pokoju i nawet nie straszne jej śliskie panele :laugh:

ewela Ty po fitnessie a ja zaliczyłam pierwsze zajęcia aqua aerobiku. Bardzo przyjemne zajęcia i na razie tyle. Najgorsze jest to, że po 10 min siedzenia w wodzie poczułam głód i przez resztę zajęć myślałam tylko o JEDZENIU :ohmy: . Jak mam schudnąć skoro uwielbiam jeść :( . Ćwiczenia i odpowiednia dieta przyniosą efekty!!!!!!!!!!!
Ja wróciłam do podawania Nataszy słoiczków bo też niestety zaczęła gardzić moją kuchnią :P

10 lata 10 miesiąc temu #836891 przez Alex_87
Dziewczyny pisałyśmy kiedyś o termometrach bezdotykowych, jakich firm macie termometry? Bo chce kupić ale tyle tego jest, że nie wiem co wybrać :/

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka