- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
U mnie pogoda super wiec czekam jak moj mały meżczyzna wstanie z drzemki i sru na dwor
Anek zdrowka dla Was
Vika głowa do góry musisz byc silna masz dwie wspaniałe corki ja czasami mam też dosyc wszystkiego na szczescie moj S. nie gra w piłke ani jej nie oglada poprostu nie lubi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do smoka to moj tez go cyca caly czas i jak go schowam to go szuka i ryczy
Z tymi termometrami to masakra kupilam jeden ale jest do dupy jakis musze nowy zakupic
A teraz w marcu szczepimy Fabiana na pneumokoki dzwonilam do mojej ciotki ktora jest przedstawicielem farmaceutycznym i pytalam jaka szczepionke wybrac ale odzwoni pozniej bo miala jakas konferencje i pogadamy na spokojnie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Blanka śpi z nami ale zawsze między mną a tatusiem. Jeśli M nie śpi z nami to zawsze kładę ją od ściany...chociaż jak my wstajemy to zostaje sama na łóżku i też mam strach że się przebudzi i spadnie ale jak ja wychodzę to teściowa przejmuje opiekę... Blanka ostatnio wstaje 7:30... więc generalnie od 19:30 do 7:30 śpi z 3- 4 tankowaniami po drodze
Anabelle To straszne tyle chorób na raz... musi być coś w powietrzu, wszystkie bakterie, wirusy się kumulują i atakują te nasze małe istotki...
Ja muszę w końcu niekapek wyparzyć...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A i chyba nie pisałam że mi Iga wczoraj spadła z łóżka a stałam dosłownie przy niej odwróciłam się tylko a ten Brzdąc się rzucił zdążyłam ją tylko złapać za pajaca to trochę zamortyzowało upadek ale wyglądało strasznie teraz siedzi na podłodze nawet jak wyjmuję pieluchę
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tak Olga masz racje, ale monotonnosc,brak czasu dla siebie, nieprzespane noce +rózna sytuacja w domu powodują chwile kryzysu.
Ja podobnie jak paninka odreagowuje w pracy i naprawde duzo mi daje wyjscie z domu do pracy.Przede wsyztskim jestem zmuszona zeby o siebie zadbac(a to juz duzo bo w domu to dres, włosy w kitke i tak do wieczora),zapominam na chwile o domu, obiadach, kaszkach itp.
Sisina my jestesmy zdrowi,ale dziekujemy chodziło Ci chyba o Anabelle
Tysiak u nas noc tez masakra.Lena budziła sie co chwilke z płaczem.wstała o 6.rano nie chciąła kaszki, troche mleka zjadła.chyba zeby ją męczą.
Anabellai to wsyztsko naraz??masakra.zdrówka zyczymy!
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Ja się ostatnio złapałam na tym, że jak mąż jest to szukam tylko pretekstu żeby iść na miasto, a jak byłam u siostry na strzyżeniu to aż się cieszyłam, że ja siedzę sobie na fotelu na spokojnie a mąż musi zajmować się Zuzką. zresztą usypianie idzie mu teraz dużo lepiej niż mnie, jemu nie marudzi, nie płacze...
Teraz właśnie się kapnęłam, że wszystkie te znajome których dzieci nie chciały smoka były/są karmione piersią bardzo długo, więc jednak coś za coś, one później miały problem z odstawianiem od cycka bo dzieci zasypiały przy piersi.
Nam wyjątkowo łatwo poszło odcyckowanie aż jestem zdziwiona. jedyne co mnie martwi to, że nie mogę nic odciągnąć laktatorem a nachodzi mi mleko, więc muszę się wieczorem trochę pomęczyć i ręcznie to robić.
Hmmm to już chyba sporo dzieciaków zaliczyło upadek z łóżka
Anabelle szybkiego powrotu do zdrowia
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
anek, Alex i dlatego bardzo ważne jest znaleźć czas TYLKO dla siebie. Ja przez cztery dni w tyg na dwie godziny wychodzę, a to z Kacprem na angielski, a to na aqua aerobik. Ostatnio mąż do mnie: "może ja z Kacprem pojadę na ang?" , a ja że absolutnie, ja też muszę wyjść! W tym czasie robię zakupki i co ważne muszę się wyszykować . W maju wracam do pracy, z jednej strony się cieszę, ale też tęsknota się pojawia
Vika głowa do góry, wyskocz choćby połazić po sklepach, jakiś drineczek wieczorem z koleżanką w pubie, albo z kolegą
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Niestety mam bardzo mało koleżanek u siebie w mieście, bo wszystkie wyjechały, siostra też niedługo się wyprowadza, aż mi jakoś dziwnie z tego powodu, zawsze byłyśmy blisko siebie, dzieliłyśmy tyle lat razem pokój...aaale będę chodziła na wiosnę na plac zabaw to może zapoznam jakieś młode mamy
a Vika napewno ma się już lepiej, prawda kochana?
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
vika jak tam??
Używacie poduszek w wózkach lub łóżeczkach?? Bo my nadal na płasko...
Co do Walentynek to mąż chyba zabiera mnie do kina:P żadnych kolacji nie szykuje, zjemy coś na mieście A mój brat zlecił mi zakup perfum... za bagatela ponad 400 zł. Zazdroszczę tej lasce nigdy tak drogich prezentów nie dostałam na takie pfy Walentynki
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
pl.nextdirect.com/pl/shop/Gender-Newborn...Arrivals-1/%40Page-0
pl.nextdirect.com/pl/shop/Gender-Newborn_Boys-NewArrivals-1
TYLKO NIE WYKUPCIE WSZYSTKIEGO
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Też bym poszła do kina na jakis fajny film a potem kolacja jakas pyyyszna choc maz powiedział ze mnie nie warto zapraszac do restauracji bo jem jak ptaszek;))))
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do kurtki to taka przejściówka nam się przyda bo mam tylko kombinezon. Muszę się też za bucikami rozejrzeć. Wasze dzieci w domu chodzą w jakichś bucikach czy nie ?
I napiszcie mi jeszcze jak dbacie o higienę uszu ?
Smoka Iga moja nie chciała w ogóle mimo że nie "cyckowa" i się cieszę jedna rzecz do oduczania mniej
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natasza smoka tylko do zasypiania używa a następnie jej wypada