- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- munnecabrava
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Nie można?? A właśnie, że można!

W ogóle nie do końca rozumiem o co chodzi ze stabilnością emocjonalną bo ja mam dość tej chorej sytuacji... bo nie kumam co rocznica moich teściów ma do mojego dziecka.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paninka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Co do teściowej to u nas też był konflikt, niejedna z nas tak ma, ja się nauczyłam przez te wszystkie lata nie przejmować teściową. W konflikty popadaliśmy, potrafiłam wykrzyczeć co mi się nie podoba. Teraz jak Nie mam ochoty nie gadam z nią, nie pałam zachwytem nad nią. A mój M zawsze broni mamusi bo ona jest 'ach och' jako jedynak niestety jesteśmy skazani na nią. Weekendy spędzamy przeważnie poza domem i bardzo się cieszę bo nie muszę jej na okrągło oglądać... ale bardzo sobie cenię że zajmuje sie moimi dziećmi... to taki jedyny z niej pożytek

- Olga60
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
nie obrażam tylko piszę to co myślę, a sama czasami też byś mogła ugryźć się w język

- paninka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

Kuba ma bunt na butelki nawet soczek mu tak średnio wchodzi. Dziś mu zagęszczałam mleczko kleikiem i zjadł łyżeczką

Tak pisałyście o truskawkach i wczoraj od mojej babci dostałam zamrożone truskaweczki z pola od jej koleżanki i niewiem czy dać Kubuli na próbę czy nie :/ Boję się że znów go wysypie a te plamki już prawie znikły...
M-brava z tym paragonem to bym pomyślała jak Daarika, że zostawiła go żeby w razie co wymienić jakiś ciuszek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
W biedronce będzie termometr bezdotykowy i inne fajne gadżety do ćwiczeń raczej:
gazetki.biedronka.pl/g254,akademia_formy.../Akademia%20formy/32
- vika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7

ja sobie cenie takie odpowiedzi na moje błache fanaberie związane z problemami nastrojowymi bądż emocjonalnymi...
Rzeczywiście tego typu problemy sami sobie wynajdujemy , moja teściowa też się nie zapowiada i niejednokrotnie mi to przeszkadza choć z drugiej strony mam do niej żal,że tak rzadko zagląda

Ja wiem jedno...jeśli chcesz być calkowicie niezależna od teściow nie powinnaś od nich przyjmować żadnej pomocy np.(zajmowanie się Magdą) i to tylko wtedy gdy tego potrzebujesz...
Gdyby moja teściowa zajmowała mi się dzieckiem tez nie było by dobrze bo ja mam inne metody wychowawcze a babcia to tylko babcia...ale co się dziwić to nie jej praca więc nie ma tu żadnych wytycznych odnośnie tego co,jak i gdzie......
jeśli przeszkadza Ci,że chce do Was dziś przyjśc zadzwoń i powiedz,że masz inne plany (a swoją drogą milo by było gdybys Ty sama wpadła na pomysł by odwidzić dziadkow w dla nich tak ważnym dniu) myślę,że zajmując się Twoim dzieckiem zasługuja na to

Ale się rozpisalam....można by było dużo pisać na temat teścio i synowych...ja wiem ,że w tej kwesti jestem zolza i cenie sobie niezależnośc od nich

- munnecabrava
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Nie można?? A właśnie, że można!

Oni traktowali tak nie tylko mnie ale są skłóceni z połową swojej rodziny i znajomych...
Olga owszem mogłabym się ugryźć w język ale czy napisałam komukolwiek że jest niedojrzały emocjonalnie ?
Jeżeli takie masz o mnie zdanie bardzo proszę, to jest forum i w zasadzie można tu pisać o wszystkim.
Natomiast określmy to jasno chcesz komuś dowalić i obrazić pisząc mu takie coś.
Zresztą nieważne cóż co teściowa to inna historia. Zirytowałam sie dzisiaj maksymalnie i moze nie potrzebnie wam o tym trułam.
Lecę pracować..

- Daarikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tysiiak to chyba Klaudia zmowila sie z Kubusiem i razem buszowali w nocy

- Olga60
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- paninka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

U nas nocka też jakaś kulawa... dlatego zaspałam
munnecabrava pociesze Cię że ja nie mam żadnej prywatności...
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- vika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7

dziewczyny podajecie jakieś suszone owoce dziecią ???
zastanawiam się gdzie kupować i jakie bo te w rossmannie są dośc drogie a w marketach zawierają chemie bądż są siarkowane albo przestęchłe

- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13

Olga nie raz napisała coś takiego, że pewnie nie jednej poszło w pięty

Vika akurat wczoraj czytałam suszonych owocach, ważne żeby nie zawierały siarczynów i trzeba je płukać, z tego co wyczytałam to narazie suszone śliwki i rodzynki, a po 10 miesiącu morele można podawać. suszone śliwki mam jakieś zwykłe kupione w sklepie, ale zamierzam się zaopatrywać u mnie na rynku, tam mam babkę która ma bardzo dobre suszone owoce.
Zauważyłam, że z Zuzki się zrobił taki przytulak, wczoraj po południu miała drzemkę u mnie na łóżku, nagle się obudziła, położyła się u mnie na brzuchu i dalej w kimę

- Daarikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ja nie dawalam jeszcze suszonych owocow, moze dlatego ze sama ich nie lubie i nie amm ich w domu

- paninka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Dziś idziemy na balik przebierańców.. Blanka będzie Myszką Minnie a Amela hawajką

Karinko co tam u Was???