- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
ale za to zrobię chyba zapas pieluszek tych zielonych
www.promobaby.pl/promocja-17758.html w dzień będę ich używać bo nie ma tragedii, a na noc Pampersa zielone
anek chyba na ferie ten urlop.. zazdroszczę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
trzeci raz mam tą samą sytuacje....jak stoi na wadzę to okazuje się,że są bakterie jak tylko się ich pozbędziemy zaczyna dużo jeść i nadrabia niedobór wagowy
A jak dostanie chrupka lub wafla ryżowego jest najszczęśliwszym dzieckiem pod slońcem mogła by jeść i jeść bez końca
czy wasze dziećiaczki też tak wariują na punkcie taty ??? Tośka jak zobaczy tatę nie puszcza go przez pierwsze pół godz jak ją tylko odłoży to zaraz ryczy i gania się z nim po pokoju a ja dosłownie padam ze śmiechu jak na nich patrzę trzepok z tego mojego dziecka się robi..chrzestna wczoraj pokazywala siniaki jakie jej Tośka natukła gryząc ja po nogach nie wiem co z niej wyrośnie
co do kolacji walentynkowej nie pomogę ja robię zapiekankę ziemiaczaną z mięsem mielonym i warzywami...do tego suróweczka z kapusty i soczek pomarańczowo bananowy nie szaleje i robię kolację w ramach obiadu nie będę się spinać mąz nie zasłużył i tyle
hmmmm albo zrobię zapiekankę ze szpinakiem bo jakoś tak mi ślinka na to poleciała
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Teraz Dady są w promocji
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
Poza tym polecam tortille z biedry z gyrosem robię ale zwijam na kwadrat wbijam wykałaczki zeby nic nie uciekło 5 min w piekarnik i gotowe do tego sałateczka grecka i kolacja jak znalazł
My już mamy rezerwacje w kinie później jakaś pita na mieście. 3 dni myślałam o tym kinie ale tez mi sie nalezy Blanka z głodu nie umrze pociągnie z butli jakby co;)
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Fajnie, że Tosia już tak ładnie robi na nocnik, ja się przyznaje, że mi się nie chce małej sadzać narazie na nocnik :/ jakoś brak mi weny :/
A co do Twojego urlopu Vika, skoro umowa Ci się skończyła z dniem porodu to następny macierzyński Ci się nie należy, teraz jesteś na zasiłku macierzyńskim a jak Ci się skończy to będziesz bezrobotna niestety. wiem, bo sama się dowiadywałam
hmm Zuzka też ma często problemy z bakteriami w moczu, ale nigdy nie miałam problemów z jej wagą...
Ja dzisiaj nie urządzam żadnej kolacji..mąż do 22 w pracy, wczoraj zostawił mi kwiatka i czekoladki na stole a dzisiaj pewnie przywdzieje jakąś fajną piżamkę i poczekam na niego w łóżku
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alex i co kupowałaś te testy owu ? a karmienie już definitywnie zakończone? Paluszka takiego zwykłego jej dajesz czy chodzi Ci o te pałki kukurydziane?
Pokaże Wam Kuby ulubioną pozycję do siedzenia ostatnio:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I robi papa zawsze, wszędzie i wszystkiemu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
paluszki daje jej Lajkonika Juniorki albo biszkopty, oczywiście w małych ilościach
a nie karmię od soboty czyli już prawie tydzień, chyba trafiłam na jakiś dobry moment na skończenie karmienia, bo naprawdę obyło się bez bólu
Kubula przed mamą tak klęka
Zuzka robi papa ale w dziwnych momentach napewno nie na pożegnanie
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
Paluszki u nas jeszcze nie przejdą bez problemów przez gardło dałam raz i pożałowałam.
Lajkonik Junior są bardzo smaczne
Kurteczki wiosenne w dobrych cenach:
pl.coccodrillo.eu/category/719/KURTKA.ht...e_1&sa=&vg=1&fd=no&a [20][]=4&a[20][]=22&a[29][0]=0&a[29][1]=14400&a[30][0]=0&a[30][1]=14400
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hehe prędzej bym uwierzyła że przed tv klęka niż przede mną a papa też nie robi na pożegnanie. Ostatnio robił papa pszczółce na kołderce
Dobrze, że bezbolesny koniec karmienia a pokarm zanika?
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pokarm jeszcze mam, muszę sobie odciągać troszkę w pieluchę wieczorem, bo laktatorem już nie da rady, a strasznie się boje zapalenia (mam jeszcze w głowie nawał pokarmowy po porodzie ), no i pije dużo mięty
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alex toś mnie pocieszyła z tym bezrobociem no nic cos trzeba będzie wymyśleć
ja też daje Tośce jakieś przekąski ale to nie zdaje egzaminu na dłuższą metę ..dziś juz zjadła od mleko potem dwie duże kromki chlebka z szynką michę kaszy jaglanej z bananem i teraz dużą porcje kremy z brokuła i fasoli i co chodzi i je co chwile chrupki albo wafelka przegryza to brokułem gotowanym mleko jadła o 7.30 i teraz spala 1,5 godz czyli wychodzi 3 duże posilki plus duża porcja ważyw na 5 godz je jak słoń ale najlepsze jest to,że to ja musze michę odstawić ona rzadko ma dośc
no i wymyśliłam,że na kolacje zrobię zapiekankę ziemniaczaną ze szpinakiem w sosie serowym i kotleciki mielone z ryżem zapiekane w serze a na obiad własnie robię barszcz z królika poporcjowalam małej i z tego co zostało robię obiadek hmmmm ale jestem głodna
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
Alex podziwiam że chce Ci się odciągać... ja tam pójde po tabsy do lekarza.
Vika burczy mi w brzuchu na samą myśl... jeszcze 1,5h w pracy nie wiem jak wytrzymam
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vika ale z Ciebie kucharka mi się jakoś gotować nie chce ostatnio :/
Zuzka śpi już dwie godziny na dworze, a ja siedzę przy kompie i lukam co chwilę żeby przypadkiem nie wyszła z wózka jak się obudzi