- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- DannaJ
- Wylogowany
- gaworzenie
Koleżanka radziła mi bym do pokarmów dodawała trochę mojego mleka, ale jeszcze nie próbowałam, bo nie do końca jestem przekonana.
Anabelle, a jak Ci Antek nocki przesypia? U nas pobudki średnio co 1,5h. Czuję się jak zombie.. Ale wytrzymamy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
- Otrzymane podziękowania: 0
Alex_87 napisał:
Paninka od czego Cię boli brzuch? @?
Nie mam pojęcia!!! Ale nadal mnie boli. Możliwe że na @ bo oczywiście jutro się przypałęta jak idziemy na imprezę... bryyy modlę się żeby nie!!!
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Właśnie wczoraj byłam w pracy wypisać plan urlopów i wracam 12 maja, potem w sierpniu na cały miesiąc idę no i od września Misiula do żałoba. W ostatnim tyg sierpnia będę stopniowo ją przyzwyczajać, zaczynając od godz itd.
Kupiłam wczoraj nocnik w tesco za 8 zł, trzy pajace, w ogóle dużo obniżek jest w dziale dziecięcym.
ewela przykra sytuacja u kuzynki, wiele z nas dobrze wie co czuje
paninka dziewczynki cudnie przebrane, jakie słodkie są
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
do tego moje dziecie w nocy postanowilo sie pobawić i jakos mało było bo od 6 na nogach a mamusia cierpi....ale przynajmniej odreagowałam i w przyszłą sobote idę z dziewczynami do clubu bo widzę,że już kompletnie zdziczałam
ja niestety nie idę na wychowawcze bo mi sie nie należy miałam umowę do terminu porodu w ogóle zastanawiam się czy w razie W... będę mogła przejść na chorobowe i znów na macierzyńskie...jeszcze się nie dowiadywałam
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paninka dziewczynki urocze
moja pyza ostatnio tylko by się wściekala i szalała jeju do tego jest pierwsza...krzyczy ucieka i wariuje do tego w akcie szłu gryzie rzuca się na nasze nogi i świadomie gryzie ciesząc się przy tym cholernie
Olga ja mam nocnik z e.leclerka za 9 zł i mala załatwia się bezproblemowo ...zawsze jak zrobi siku lub kupkę to musi zobaczyć to cudo i bije bravo ładnie korzysta z nocniczka i wie do czego służy jak tylko jej się chce to od razu robi co potrzeba póżniej wyciąga rączki by ją podnieść
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale dziękuje i również życzę udanego dnia zakochańców
- DannaJ
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Może któraś skorzysta
Udanych Walentynek
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ostatnio u babci mąż ją posadził na normalnej ubikacji i też zrobiła siku i kupkę
a bravo to sama ją nauczyłam...jak tylko coś zrobi to krzyczę jak głupia z zachwytu a jej to bardzo pasuje
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Joasia Alexa Gabi Karina Gusiek co się z Wami dzieje już nie mówiąc o dziewczynach ktore i tak rzadko się odzywały
i w Tesco można od wczoraj dostać świeżego królika
kurcze brakuje mi pomysłów na jedzenie dla małej...on cały czas by jadła już je stałe posiłki co dwie godziny mleko kanapeczka kaszka dwa obiadki kisiel lub budyń serek jakieś placuszki obiad z nami i znów mleko Ona ciągle je a jak jej nie nakarmie to jest cholernie marudna i strasznie miączy nie wiem co robić
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Vika nie pomogę z tym jedzonkiem bo Kubula je co 4 godziny a i dłużej by wytrzymał W między czasie jak marudzi to dostanie biszkopta albo chrupka albo jabłuszko/gruszkę w siateczce i dziecka nie ma Brawo za nocnikowanie
Fajnie, że się wybawiłaś i mam nadzieję że iskry walentynkowe będą lecieć ale w łóżku u was
Dziewczyny co proponujecie na kolację Walentynkową?
I życzę Wam mile spędzonych Walentynek Abyście ZAWSZE czuły się kochane
Karina biedna pewnie pada po pracy
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
No ja niesttey rzadko pisze ale to z braku czasu.od poniedziałku mam 2 tyg urlopu to bede na bierząco
U nas niekapek kurzy sei w szafca bo Lena tylko sie nim bawi.
Vika to faktycznie Tosia juz na poziomie zaawansowanym w nocnikowaniu.Przeczyatałam Twojego posta i zadzwoniłam do M zeby kupił nocnik bo akurat jest na zakupach bedziemy sie uczyc
Anabelle u nas tez zabki idą.Młoda budzi sie juz kolejną noc z płaczem.przez 2 dni robiła po 4 kupki i cały tyłek odparzony.dzisiaj juz ok jest.
Vika to masz głodomorka małego.Tosia baaardzo duzo je.Lena nieiwme czy połowe tego zjada
Wczoraj przezyłam chwile zgrozy.Pzryjechałam z pracy,wykapałam Lene, wypiła mleko i do zabawy. Szymek akurat jadł kolacje i Mała cały czas mu sie pchała do jedzenia wiec dałam jej piętke(czesto je chlebek).poszłam posprzatac w kuchni i nagle krzyk Szymka.Lena zaczeła sie krztusic.zaczełam klepac ja po pleckach a ona nie mogła oddychac i zaczeła siniec.Szymek piska ja panika ale odwróciłam ja do góry nogami klepnełam mocno w plecy i wyszła POŁOWA pietki!!za duzo ugryzła, jeszcze sie nie rozmiękło i staneło jej w gardle.całe mleko przy tym zwymiotowała.Szymek nie mogł sie uspokoic a Lena poczłapała do stołu i dalej chciała chleb jakby nigdy nic.strachu sie najadłam .
co do Walentynek to ja ide do pracy na noc, a M. ma drugą zmiane (do 24) wiec poszalejemy rano mąz zrobił mi sniadanie do łozka i to chyba bedzie na tyle
aleeee Wam zycze miłych i upojnych Walentynek
co do wczesniejszej Waszej rozmowy to ja tez lubie czytac Olgi posty.Ma własne zdanie i tak jak któras napisała ze nie zadne tam pitu pitu (to walnełam podliz )
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anek no to najadlas sie strachu, tez strasznie boje sie tych zahlysniec