- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my tam też jakoś specjalnie nie obchodzimy, ale domowa kolacyjka z winkiem, deserek i
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
obowiązkowo
jeśli chodzi o czyszczenie uszka to nie wiem czy dobrze robie ale czyszczę małżowinę podczas kąpieli nasączonym wacikiem lub bawełnianą myjką. Od czasu do czasu nie obywa się jednak bez patyczka są podobno jakieś prekaraty apteczne do usuwania nadiaru woskowiny.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja czyszcze uszka tak jak napisala Ewela
Ja dosc rzadko wychodze bez Klaudii, jedynie jak na fitness chodzilam to sama i do Kosciola jk bylo zimno a tak to zwykle jestem z nia 24h na dobe... mi dla odstresowania wystarczy chwilka przy gazetce, ksiazce lub jakis fajny film ostatnio widzialm extra horror na faktach "Obecnosc" jak ktos lubi tego typu filmu to polecam, jak nigdy nie boje sie tak teraz mialam pietra ale tylko ze wzgledu na to ze jest to film na faktach i jak pomyslalam ze ktos to przezyl to BRRRRRRR.....
Anabell no to naptrawde zmasowany atak bakterii na Was. Zdrowka i daj znac jak sie spisuje urzadzenie
Ja na walentynki robie tort heheh:D moj maz to lakomczuch na slodkie wiec mam z glowy;) Tak sie ostatnio narobilam tych tortow ze az nie ciagnie mnie do slodkiego
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Dziecko nie powinno chodzić w bucikach po domu. Stopa rozwija się prawidłowo kiedy dziecku stabilizuje postawę wszystkimi mięśniami stopy, a nie ma sztucznie podtrzymywanej.
OCZYSZCZACZ
www.sharpdirect.pl/
ejon.pl/korzysci
Ja mam ten model bo mamy salon otwarty na korytarz (większa powierzchnia): ejon.pl/produkt/42/Oczyszczacz_powietrza...nawilzania_KC-A50EUW
tutaj też troche napisane: mwp.biz.pl/nawilzacze-powietrza-oczyszcz...sharp-kc-a50euw.html
Artykuł www.euro.com.pl/artykuly/oczyszczacze-po...jak-to-w-lesie.bhtml
i jeszcze coś o tej technologi www.euro.com.pl/artykuly/oczyszczacze-po...owym-infekcjom.bhtml
WALENTYNKI
U nas zapewne nie będą obchodzone.
Antka zostawiam może raz w miesiącu - tak średnio i to dosłownie na chwile jak już muuuszę coś zrobić. Natomiast tak, to mi towarzyszy codziennie więc kino, restauracja itd nie jest nam dane
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Do uszka mam baby cup w rossmanie można kupic z tym ze tego się nie psika do wewn ucha tylko z zewnątrz się myje taka myjka na palec no i patyczkami czyszcze z zewnątrz
Mi się zdarzy wyjść bez Kuby ale różnie z częstotliwością
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Walentynki hmm...nigdy jakoś specjalnie nie obchodzimy, kupujemy sobie jakieś drobiazgi typu czekoladki itp.
Olga może to i trochę sztuczne, ale przecież swoje dzieci też kochasz cały rok a mają dzień dziecka, matki mają dzień matki, babcie i dziadkowie także ja kiedyś jakoś nie mogłam strawić tych całych walentynek, ale teraz mi nie przeszkadzają
Anabelle niedługo i do kina będziesz mogła zabrać Antka a mąż z nim nie zostaje? Czy nie widzisz potrzeby żeby go z kimś zostawiać?
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Pauluska dokladnie tak jak piszesz popadam ze skrajności w skrajność choć ostatnio bardzo rzadko się kłucimy....
kurcze nie obraża mnie bardziej ja wybucham na niego On nie pozostaje mi dłużny jesli to już któryś wybuch w ciągu dnia i zaczyna się od słowa do słowa a potem ryczę ...myślę,że najzwyczajniej na nim wyżywam jakies przesilenie to jest głupie wiem ale tak już mam
co do wychodzenia jakos nie mam potrzeby by zostawiać ich w domu i wychodzic bo ja bardzo lubię spędzać czas w domu z rodzina ni cenię sobie tan czas...jak wróce do pracy to będę za tym tęsknić...kurczę nawet nie chce mi się iść do jakiegoś klubu jak mnie dziewczyny ciągną
mąż grał w piłkę całe życie nawet do klubu należał odkąd jest ze mną był może 3-4 razy
ja nie zabraniam sam nie chce ale wczoraj wkurzyło mnie,że zamiast postarać się pogodzić on wywiał..to mnie strasznie wk...wrócił to się do niego nie odezwałam wykąpalam się i poszłam spać zaraz za mna przyszedł i tak jakoś doszliśmy do porozumienia
Anabel współczuje choróbska ...Brrrr mogło by się bez tego obejść
Joasiu co Ty tam z mężem kombinujesz nocami,że nie masz siły do nas zajrzeć chm Ci to sie muszą sobą nacieszyć
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i stalo sie: DIANA ZACZELA RACZKOWAC! A dalabym glowe ze nie bedzie.
Poza tym mamy 2 zabki na gorze
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My walentynek też jakoś szczególnie nie obchodzimy ale fajnie jest dać/dostać jakiś nawet drobiazg i usiąść do kolacji bez tv, laptopa i poprostu spędzić miło czas jeszcze lepiej jak kolacja ma swoją kontynuacje już nie przy stole
Vika dobrze, że pogodzeni i to w miły sposób
My zaraz idziemy kąpać Kubusińskiego
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zapomniałam...byłam dziś z Tosią na sprawdzeniu w przychodni i niunia zdrowa jak rybka waży 7450 czyli od piątku przybyło jej ponad 100 a przez dwa msc 150 kurczę to te bakterie teraz jest wszystko ok i kupki są normalne i waga idzie w górę
juz trzeci dzień mamy jedną kupkę dziennie za to o 6 rano... z Tośki ranny ptaszek się zrobił ale coś za coś noce całe przesypia
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Klaudia juz po kapieli teraz bawi sie moim tel i zaraz idzie nyny, bynajmniej ja bym chciala zeby poszla
Vika to super ze juz miedzy Wami dobrze, no i ciesze sie ze u Tosi wszystko oki i przybiera na wadze
Ostatnio Klaudia tez juz przesypia noce bez jedzenia, o 6 rano budzi sie daje jej dwa lyczki herbatki i spi do 8 - 9 wiec jest maly sukces, co do smoczka to Klaudia uzywa go tylko zasypiania i pozniej wypluwa
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Ale mam dzis nerwa... Amelia sprowadzila kolezanke tym razem do nas caly dzien spedzily u nas ja oczywiscie nic nie wiedzialam plany mi pokrzyzowaly... teraz sie kapia. Jej rodzice pojechali do miasta na caly dzien a ona byla na glowie tesciowej. Moj M oczywiscie sie zgodzil na to ale mi oczywiscie zapomnial zadzwonic. Moje zdanie sie nie liczy. Blanka caly dzien rozregulowany przez to malo spala i nada nie spi. [file/]
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tweety śliczna jesteś, ciąża Ci służy i synuś cudny model
Nataszce uszy oczyszczam patyczkami.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa