BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 10 miesiąc temu #843700 przez pauluska
Dziękujemy przypomniałyście mi że to 10 msc :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #843730 przez Alex_87
To już za 2 miesiące będzie pierwszy roczniak :ohmy:

Pauluska widziałaś nowy wzór Milovii? Mi się średnio podoba...Liczyłam na coś fajniejszego ;) chociaż jak jeszcze raz sobie na ten wzór popatrzyłam, to nie jest taki zły, zobaczymy jak będzie wyglądał gotowy otulacz

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #843753 przez Azja
Joasia Ty szukasz spacerówki?? wejdz sobie na bobowozki.com.pl jest nawet duzy wybór i maja sklep w Poznaniu, a Ty chyba pisałas ze masz blisko :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #843756 przez pauluska
Alex a gdzie można ten wzór zobaczyć bo na stronie coś nie widzę :(

Już widziałam na FB no rzeczywiście jakiś nie bardzo tak na rolce materiału ale może na otulaczu będzie fajniej wyglądał :)

10 lata 10 miesiąc temu #843819 przez paninka87
Wy tu o wielorazowkach a ja zrobilam zapas jednorazowek.... 4+ PAMPERS i TESCO zielone 4+ i 5. Starczy moze na 2 mies.
Blanka mało spała i jeszcze szaleje.... wlasnie wlazla pod przewijak w lozeczku... smoka co po chwile wyrzuca, kombinuje z karuzelką. Gdzie to moje spokojne grzeczne dziecko??? Już wszędzie wejdzie w kuchni w szafkach grzebie.... Amelii musze zrobic segregacje w zabawkach bo wszystko wygrzebie.

Czy Wasze dzieci też chcą wypijać wodę z wanienki? Moja sie nachyla i czasem sie krztusi. Musze non stop na nia patrzec. Mały łobuziak sie robi. Jak zobaczy M to od razu chce byc noszona... wyje jak ja odłoży... a tak rzadko widzi tatusia;)

Dziś mnie tak pogryzła przy karmieniu ze az sie wscieklam... to znak zeby przejsc na mm.

Mysle ze jak nadejdzie wiosna lato to w ogole beda tu pustki.

10 lata 10 miesiąc temu #843829 przez Alex_87
Ja kiedyś kupiłam z 8 paczek jak była promocja w Biedrze, jeszcze mam 6 ;) ciekawe kiedy je zużyje :D

Ojj już się nie mogę doczekać lata, dzieciaki zaczną chodzić, będzie można siedzieć sobie na podwórku cały dzień, nie trzeba będzie zakładać kurtek, czapek, musimy małej urządzić piaskownice :)

Moja kilka razy się napiła z wanny wody, ale woli łapać pianę w ręce :D
Bardziej mnie niepokoi, że zaczyna stawać przy stole na palcach i sięga ręką co jest na stole, oczywiście ledwo co dosięga, ale to znak, że już naprawdę muszę uważać co kładę na stół

10 lata 10 miesiąc temu #843850 przez paninka87
My mamy piaskownice przed blokiem ale jak sie tam zbiora dzieciaki to jest pelna. Ja juz wiem ze wroce z pracy zjem i cheja na dwor ... moze Blanka juz bedzie mogla w siedzonku na rowerze to bedziemy robic wycieczki... hmm marze zeby zimy juz nie bylo.

Dzis mnie mama poganiala ze musze znalezc sale na komunie. Komunia za 2 lata musze sie zdecydowac czy restauracja czy kucharki. A bedzise okolo 50 gosci

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #843857 przez vika

10 lata 10 miesiąc temu #843859 przez tysiiiak
Alex u mnie jak się zbliżał termin @ a zaciazylam to co chwile latalam do łazienki czy nie przyszła tak mnie brzuch bolał @owo więc.nic nie jest przesądzone ja dalej zaciskam kciuki :)

Kuba zlizuje sobie wodę jezyczkiem po myciu buzki :) i z zabawek wysysa :p
Jeszcze nie śpi lobuziak bo wstał z drzemki o 18 ;)
Też muszę uważac na każda pierdole na.stole ;)
Ojjjj nie mogę się doczekać braku kurtek, kombinezonow, rekawiczek szalikow itp itd

10 lata 10 miesiąc temu #843861 przez vika
Dla mnie ten nowy wzór jest śliczny :)
Od drugiego msc nie mogę skończyć paczki pampersow 42 szt zakupionej jeszcze w listopadzie na szczęście roz.4
U nas są dwie dolne jedynki a teraz wybija się górna lewa dwójka :ohmy:

10 lata 10 miesiąc temu #843869 przez Alex_87
My dziś byłyśmy w parku na placu zabaw, rzadko tam chodzę, bo daleko mamy, ale jak zrobi się cieplej to będe częściej tam chodzić, Zuzka tak się cieszyła na widok dzieci, miała frajdę ze zjeżdżalni, poza tym plac zabaw jest nowy i zarąbisty :D w weekendy jest tam pełno dzieciaków, a w tygodniu młodych mam ;) dzisiaj spotkałam nawet kilka znajomych :) już żałuje, że moja siostra się wyprowadza, to byśmy razem spacerowały.

Mam nadzieję, że Wasze zaciśnięte kciuki pomogą :)

10 lata 10 miesiąc temu #843883 przez anek
Alex ja tez trzymam mooocnoooo!

Moja córunia natmiast zjada ziemie z kwiatków.Mam 2 doniczki na podłodze(takie sporawe) i ciagle w nich siedzi.dziisaj M wywalił je na meble b co 15 min musiał odkurzac po Niej.

Mam ławe taką niską i Młoda tez wszystko z niej bierze, zadne serwetki czy piloty nie mogą byc.

Co do kapania to Lena nawet nie pije tej wody.Bardziej mnie stresuje b wstaje w wannie i juz raz mało z niej nie wyleciała.Cały czas trzeba ja trzymac.

Ja po zumbie, dziaciaki spią więc idę do M :) Dobrej nocki.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #843892 przez paninka87
Tatuś zachęcił Blanie do snu.. Amelia ogląda ze mna rodzinkę.pl ta to by mogła siedzieć i siedzieć :angry:
A tu ulubione zajecia Blanci
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #843915 przez Anabelle
doczytałam, ale jestem padnieta wiec ide spac.

tweety, spij spij - należy ci sie :)

10 lata 10 miesiąc temu #843933 przez KarinaM
Całuski dla Zuzki, Dianki, Gabrysi i rodzyneczka Kubusia. Rośnijcie zdrowo.

Igorek

Irina

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka