BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 1 miesiąc temu #843244 przez joasia10015
No i sie wkręciłam -paninka dzięki że mi przypomniałaś :kiss:

Ja byłam na koncercie Piaska i Bajmu ,ale Depeche to już inna BAJKA!!!!!!!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #843251 przez joasia10015
apropo wspomnień -dziewczyny z ,,moich roczników,, ;) ;) ;) jest nowy kanał w tv.,,TVP abc,,to kanał dla dzieci -a wiecie co jest najlepsze|??? Ze tam są bajki z naszych czasów -ostatnio oglądałam ,,DOMOWE PRZEDSZKOLE,,był krasnal HAŁABAŁA :lol: Pamiętacie??? ALbo były ,,Kasztaniaki,,SMerfy,,MIś uszatek,,-poszukajcie sobie tego kanału-przeniesiecie sie w czasie -na trzepak ,i grę w gumę :laugh:

11 lata 1 miesiąc temu #843255 przez tysiiiak
Ostatnio eMek mówił że musi poszukać dla Kuby tego kanału (ta, ta dla Kuby :laugh: ) Moja ulubiona bajka to muminki ale i te bajki też znam oczywiśie :) Trzepak, guma, podchody, chowanego jak najbardziej :D nie to co mój brat komp, smartfon ... Chociaż on to jeszcze wyjdzie na podwórko czasem ;)

11 lata 1 miesiąc temu #843259 przez kinia90
Piękne te Wasze dzieciaczki a jakie spryciarze:) Mam pytanie trochę z innej kategorii, zostałam poproszona o bycie starościną i swiadkiem na ślubie koleżanki... jak myślicie ile powinniśmy dać do koperty? :)

11 lata 1 miesiąc temu #843269 przez KarinaM
Najlepszego dla Olci naszej 9-cio miesięczniaczki.

My karmienie zaliczone o 3:00. Irinka śpi grzecznie a ja nie mogę już spać. Dobrze że moja mama w końcu śpi bo niestety ostatnio to coś nie mogła. Co ja wstawalam do młodej to Ona nie spała.

Ewela Dianka boska.
Moja mało przebywa w łazience bo tam płytki i zimno. A z kuchni ucieka na czworaka na przedpokoj (niestety też w płytkach). A tak zaiwania na czworaka że jestem w szoku.

Lecę spać.
Miłego weekendu.

Igorek

Irina

11 lata 1 miesiąc temu #843287 przez tweety
hej laseczki, kiedy wy znajdujecie czas zeby pisac? ja to ciagle albo latam za bąkem albo śpię.

11 lata 1 miesiąc temu #843288 przez Olga60
Dzień dobry :)

Karina kiedy Irinka zaczęła raczkować??? Nie chwaliłaś się, albo coś przeoczyłam :huh: . W każdym razie gratulujemy :kiss: . Natasza też niestety do dyspozycji ma podłogi z płytek i paneli (podgrzewane), dywanów nie mamy.

Wszystkiego najlepszego dla Oleńki rośnij zdrowo :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #843293 przez Olga60
tweety wtedy kiedy Ty śpisz, my piszemy ;) :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #843300 przez paninka87
Hello!!!
Hehe Joasiu Dave'a widziałam już 4 razy!!! :silly: :silly:
Byliśmy w Warszawie 2 razy, w Bratysławie, w Łodzi z 4 lata temu i teraz znów w Łodzi :lol:
Bilet na W-we kosztował z 242 teraz więcej 275 chyba ;) ale jesteśmy niedaleko sceny :laugh:

kinia90 ciężko doradzić, każdy daje tyle ile ma, my ostatnio kuzynowi M daliśmy 400, ale byliśmy do północy tylko, znajomym 1,5 roku temu i rok temu po 500. Myślę że sama wiesz jaka kwota będzie odpowiednia.

11 lata 1 miesiąc temu #843306 przez paninka87
Poza tym najlepsze życzonka dla Oleńki

Tysiaaak też uwielbiam Muminki :lol: :lol: Muszę znaleźć ten program i uświadomić Amelię jakie fajne bajki kiedyś były.

Nocka taka sobie... rano nie chciało mi się wstawać

11 lata 1 miesiąc temu #843315 przez tysiiiak
Nocka fajna :) z jedną pobudką o 4 na piciu :)
Na szczęście powróciła ładna pogoda :) więc będziemy spacerować :D

Kuba to się raczej z nocnikem nie zaprzyjaźni narazie :/ zacząć płakać i odrazu się mnie łapał żeby wstać. Odpuszczam w takim razie niech postoi z zabawkami może musi się napatrzeć na niego :P

Paninka to Twój mąż to fan z prawdziwego zdarzenia :D :)

11 lata 1 miesiąc temu #843317 przez Sevilla
Tweety nie przejmuj się Ty śpi, ja w pracy a one cały czas bazgrolą hihihihi :silly: :silly: :silly: :laugh: :laugh: a potem by biedne żuczki staramy się wszystko nadrobić :laugh: :laugh:

U nas ostatnio na topie jest pchacz, mały śmiga przy nim, a mąż lata za nim by się nie przewrócił. coraz częściej stoi bez trzymania i bawi się zabawką na stojąco z góra 2 minuty i bęc na dupkę :) Co do zabawek typu leżaczek bujaczek, czy mata edukacyjna wylądowały obecnie u szwagierki, bo 22 stycznia urodziła się Martusia, później posłuży pewnie u nas, jak się trafi drugi dzieć :)

Alex życzę plusika, oby @ nie przyszła przez kolejne 8 miesięcy :)

Słyszę, że czerwcówki ostro zabrały się do pracy. Hihi to chyba u nas tylko panuje takie małe rozleniwienie. Co do mnie, ja bym chciała i nie chciała. Chyba znalazłam się w takim momencie, gdzie znów realizuje się w pracy w mniejszym bądź większym stopniu. Wracam do swojej figury i na myśl, o ponownej jej stracie robi mi się smutno - troszkę a nawet bardziej brzmi to egoistycznie. A z drugiej strony, jak patrzę na tego mojego Maksia, to aż serce mi się rwie z radości na drugiego malucha.

11 lata 1 miesiąc temu #843325 przez vika
Alex również trzymam kciuki mam nadzieję,że Ci się uda :woohoo:

11 lata 1 miesiąc temu #843338 przez KarinaM
Olga nie pamiętam kiedy zaczęła ale jednego dnia zaczęła raczkowac i siadać sama z pozycji na czworaka i teraz nie można już Jej zatrzymać. Nie posiedzi w miejscu a kojec to Jej wróg. Jak stoi przy meblach to często chce się puścić i niestety przewraca się. A jeszcze nie nauczyła się jak upadac żeby nie uderzyć głową. Nieraz uda się Jej to wykonać.

Tweety śpij ile możesz bo niedługo bedziesz miała podwójnie roboty. Odpoczywaj.

Igorek

Irina

11 lata 1 miesiąc temu #843351 przez anek
aleksia pamietamy , pamietamy!wpadaj do nas częsciej:)

Alex trzymam kciukasy :)

Joasia a jak znaleźć ten program?uwielbiam (równiez) Muminki :laugh:

Młoda nażarła sie ziemi z kwiatka i poszła spac.obiad musze gtowac a tak mi sie nie chce ;) o O 5:30 Lena powitała dzien a my razem z Nią :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka