BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 10 miesiąc temu #841893 przez joasia10015
Dzięki tysiak, takiej oceny mi brakowało ;-) rozumiem ze ty dałaś więcej za spacerówke??? Hmmmm to moze lepiej kupic droższą...bo moze taka za 400 to byle co???Kurde sama nie wiem ....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #841901 przez Daarikaa
Joasia U nas zostal obiadek z wczoraj sosik koperkowy z pulpetami z indyka suroweczka z bialej kapusty, marchewki, jablka, pora i ziemniaki dzis na swiezo ugotuje i looozik :)

co do spacerowki ze zdec wydaj sie byc ok, tacka jest przydatna no i zmieniana raczka to jest wygodne, ale radzilabym Ci zobaczyc taki wozek na zywo, bo zdjecia czesto maja sie nijak do rzeczywistosci

Pauluska juz pisalam ze 3kg wrocilo :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #841903 przez tysiiiak
Joasiu ja nie kupowałam osobno spacerówki mam tą z zestawu 3w1 i narazie nie planuje zmieniać ;) Jak Kuba zacznie chodzić to latem może za jakąś typową parasolką się rozejrze żeby dojść na plażę i z powrotem albo do sklepu :) ale jak dziewczyny szukały spacerówek to chyba ceny były wyższe ale cena ie zawsze równa się jakość :) Może poprostu to jest mniej znana firma dlatego taka cena ;) Ciekawa jestem tylko tych kółek ;)

Co do obiadku też mam z wczoraj :) Vika mnie zainspirowała i zrobiłam pulpeciki mielone w sosiku z pomidorów z puszki i zapiekane z serem do tego ziemniaczki :)

Buziaczki dla Maksia i spóźnione dla Julci :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #841925 przez anek
Karina wyrazy wspołczucia, jaki by nie był to jednak ojciec.trzymaj sie dzielnie!

My podobnie jak Tysiiak mamy spacerówke z wózka 3w1 i narazie nie zmieniam.Na lato kupie typową parasolke.
Joasiu wózek ładny ale najlepiej w realu zobaczyc.

Pauluskaładne z Was dziewczynki,Iga mała zalotnica:)

U mnie tez króluje kitka w domu, chyab ze ide do pracy to juz z musu musze bardzie sie natrudzic :P

Moja Gwiazda ostatnio ma bunt na sniadania, kaszka blee,kanapka blee, mleka troche popije i dowidzenia.dzisiaj jadał suchy chleb bo nic nie chciała.

Ale pysznosci gotujecie..mmm...u mnie pomidorówka z makaronem z wczoraj i cos na drugie musze pomyslec.Nie lubie gotowac ale cos trzeba jesc ;)

Nieiwiem jak Wasze dzieci ale Lena wariacji dostawała jak jechalismy autem i była w foteliku.NIgdzie nie moglismy sie z Nią ruszyc bo płakała na sam widok fotelika.Wczoraj pozyczyłam od siory normalny fotelik(taki dla starszaków), dałam w pozycji poł lezacej i przejechała 30km bez jęku.Dla nas to sukces.

Młoda cos kaszle , chyba wybiore sie z NIą do lekarza.

10 lata 10 miesiąc temu #841935 przez vika
Joasiu mi osobiście wózek bardzo się podoba i uważam,że cena 400 zla to aż świat przeciez dzieciak nie będzie calych dni spędzal w wózku :)
ja mam wczorajszy rosołek z czego tradycyjnie utworzę pomidorówkę...a wlaśnie biorę się za naleśniki z serem ale mnie ochota naszła :ohmy: Hmmmm

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pauluska Wiem wiem o milovi pisalam z nimi czekam z niecierpliwością na nowy wzór :) obecnie szukam pieluszek ze spódniczkami są świetne :)

10 lata 10 miesiąc temu #841971 przez ewela86

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

joasiu niedawno też przeżywałam te same dylematy co Ty, niemal 2 tygodnie siedziałam w necie i oglądałam, czytałam opinie, porównywałam.... i radziłabym Ci to co powiedziała Darika: najlepiej obejrzeć wózek na żywo bo potem okazuje się że a to siedzisko za małe, rączka za krótka i obijasz się nogami o "podwozie", krótkie oparcie, beznadziejne prowadzenie... itp itp. Ja sobie też wybrałam wózek i się napaliłam bo tani, fajnie wyglądał, miał 2 tacki a w sklepie wyszły wady o których napisałm wyżej :angry: myślałam o takim allegro.pl/wozek-graco-mirage-plus-peppe...lia-i3952425862.html . W końcu kupiliśmy sporo droższy no ale całkiem inaczej mała w nim siedziała allegro.pl/wozek-spacerowy-britax-b-agil...eki-i3924820763.html . Oczywiście cena nie zawsze idzie z jakościa i można kupić fajny wózek w dobrej cenie! Najlepiej wybierz sobie parę modeli i sprawdź je w sklepie.
A ten wózeczek który pokazałaść wygląda na fajny, i mam nadzieję że w realu też tak będzie!

u nas wyszły 4 zęby na górze w ciągu tygodnia :lol: więc teraz mamy w sumie 6: 2 na dole i 4 na górze :)

10 lata 10 miesiąc temu #842054 przez vika

czy tylko moja ma dwa ząbki od ponad 4 msc :unsure: :unsure: :unsure:

10 lata 10 miesiąc temu #842056 przez joasia10015
Ha,ha ewela ten pierwszy który podałaś też mam zaznaczony na allegro ;-) Faktycznie chyba macie rację,trzeba by pojechac i sprawdzic w realu ;-) Kurcze tylko w okolicy nie mam sklepów z tak wielką ilością wózków żeby wybierać i przebierać ;-( Będe musiała specjalnie jechać na POznań ;-) Hmmmmm

10 lata 10 miesiąc temu #842069 przez joasia10015

10 lata 10 miesiąc temu #842072 przez sisina
Właśnie spacerowke też musze zakupic łoooo matko tyle tego ze niewiadomo co wybrac
Mi sie osobiscie też JOASIU podoba ta spacerowka z ta raczka przekładana właśnie taka bym chciala zakupić.Ale jak mówi Ewela najlepiej na żywo obejrzec.
Jak moj Sebek zjedzie w piatek to wyskoczymy poogladac :)

10 lata 10 miesiąc temu #842094 przez joasia10015
sisina w takim razie jak byś widziała tego Michelle Folle to napisz mi jaki jest na żywo :blink: Sprawdzałam juz czy maja go w sklepie w Poznaniu i niestety NIE!!! wiec nawet jak pojade do Poznania to go nie obejrzę :( Popytam jeszcze laski na kwietniówkach może któraś ma bo sie na niego napaliłam :blush:

10 lata 10 miesiąc temu #842104 przez pauluska
Najważniejsze to się nie użalać nad sobą nie mogę jak słyszę oj bo ja miałam ciężkie dzieciństwo jestem zdania że właśnie ciężkie doświadczenia mają nam dawać siłę i u mnie tak jest ważne co jest teraz i tutaj - tak oczywiście wspomnienia zawsze będą w nas ale tylko od nas samych zależy jak potoczy się nasze życie jakimi będziemy mamami/żonami a zwalanie na przeszłość to najprostsze rozwiązanie ;)

10 lata 10 miesiąc temu #842159 przez joasia10015
pauluska święta racja - na co dzień nie chodzę i nie płacze po kątach , grunt to skupić sie na tym co tu i teraz ....choć bywa że przeszłość wraca..na szczęście staram sie by jak najmniej mnie to dręczyło ;-) DObra,dobra koniec tematu-ja tu mam ważniejszy problem niż mój pożal sie BOże ojciec-ja wózka dla dziecka szukam ;-D

10 lata 10 miesiąc temu #842168 przez tysiiiak
Vika Kuba też ma 2 zęby od 4 mscy ale już się przebijają górne ;)

Dziś odpuściłam spacerowanie za to zrobiłam grubsze porządki łącznie z myciem okien ;) a Kubula śpi sobie w wózku na balkonie :)

10 lata 10 miesiąc temu #842194 przez Daarikaa
Ja tez nie ide dzis na spacer, jakas taka "niemila" ta pogoda. Niunia drzemie.

Ewela O kurcze ale Diance obrodzilo w ząbki:D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka