BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 10 miesiąc temu #843170 przez Daarikaa
No to ladnie czerwcowki dzialaja :)

Karina no i dobzre ze tesciowa dala sie namowic

Klaudia zasnela przy butli na naszym lozku i zaraz musze ja przelozyc

Wkurzylam sie bo nie moge jutro jechac na silke bo malz wymyslil sobie mechanika na jutro wrrr

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #843189 przez Alex_87
Witam z wieczora :)

Jakoś nie miałam ostatnio okazji, żeby napisać, mąż na zwolnieniu (ale nie muszę koło niego latać :D po prostu jak jest w domu to zajmie się Zuzką a ja mogę coś porobić :)), Zuzka teraz ma na tapecie pralkę i kuchnię, jeszcze pralka to pół biedy bo ma funkcję zabezpieczającą przed dziećmi, ale kuchnia, o zgrozo, jeszcze jak coś gotuje, a ta mi bez przerwy stoi przy piekarniku.

Byliśmy u nefrologa, niby jest ok, ale musimy zrobić jeszcze USG i jedna wizyta, niestety to w Siedlcach, a małej ciężko usiedzieć przez 50 min w jednym miejscu, poza tym jak ostatnio wracaliśmy to nam zwymiotowała w samochodzie, cały płaszczyk i fotelik zarzygany :P

Nataszko zdrówka dla Ciebie :kiss:

Uuuu ale płodnie się zrobiło :D jak do niedzieli mi nic nie wyskoczy, to w poniedziałek testuje :) mam cichą nadzieję, bo nie czuje żadnych przedokresowych objawów :)

10 lata 10 miesiąc temu #843194 przez ewela86
no my dzisiaj pospacerowałyśmy... taka piękna pogoda że żal było nie skorzystać :)

darika u nas też spacery znacznie sie poprawiły odkąd zmieniliśmy spacerówkę :lol:

aleksia ja tez Cię pamiętam :blink: poród porodem ale pozostałe uroki macierzyństwa znasz pewnie aż nadto :P u nas 1 pobudka na jedzenie a z zasypianiem tez czasem ciężko :P

miałam nic nie jeść wieczorem a właśnie wpyliłam talerz nachosów z serem i sosem :angry: :angry: :angry:

10 lata 10 miesiąc temu #843203 przez tysiiiak
Ewela jestem w trakcie szamania popcornu :D :silly: przybij piąteczkę :D

Alex to zaciskam kciukasy żeby małpisko nie przyszło :)

Kuba śpi :D jaka błoga cisza :) (pomijając chrapanie eMka :angry: )

10 lata 10 miesiąc temu #843209 przez KarinaM
A u mnie mąż wrócił po dwóch dniach i odrazu charmider w domu. Nawet Irina budzi się co chwilę.

Alex ja też trzymam kciuki żeby tą franca nie przyszła.

Olga zdrówka dla Nataszki.

Igorek

Irina

10 lata 10 miesiąc temu #843213 przez paninka87
Oj dziś wrócił mi power... poprasowalam wysprzatalam łazienke... jutro będzie mniej do roboty bo tylko pokoje.
W sobote moze uda mi sie wyskoczyc do kosmetyczki i na male zakupy.

Blanka zasnela zaraz po kapieli i karmieniu ale dalam tylko z tej piersi nieporanionej. . Probowalam odciągnąć podczas kapania ale leciala krew z mlekiem i sie wystraszylam. Miala tak ktoras na poczatku karmienia? Odciagala z krwią?

W pon jedziemy na koncert do Łodzi... młode zostaną z teściową... ciesze sie ale od 12 do ok 4 w nocy nas nie bedzie. Wykapie sie i do pracy :laugh: kuzynka M z nami jedzie... przyjedzie rano a pozniej musimy ja odwiezc czyli 2-3 h dluzej w trasie ;)

10 lata 10 miesiąc temu #843220 przez ewela86
tysiak nic nie mów bo w szufladzie jeszcze popcorn leży a to może się źle dla mnie skończyć ;)

paninka a co to za koncert? tez bym się gdzieś chętnie wybrała, ale w tygodniu jestem sama z mała a w weekend mąż chce odpocząć po całym tygodniu pracy i tylko w dzień gdzieś jeździmy z małą bo chce się nia nacieszyć :(

alextrzymam kciukasy :side: :side: mocno i nic nie mów o pralce... dzisiaj ją przyłapałam:
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #843225 przez ewela86
rewolucja w szafce:
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #843227 przez paninka87
Hehe Diana jak prawdziwa kobieta wybiera ciuszek na wyjscie;)

Mąż jest fanem Depeche Mode. To drugi koncert z tej trasy w lipcu byliśmy Warszawie;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #843228 przez ewela86
i bliskie spotkanie z koleżanką z lusterka :silly:
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #843231 przez joasia10015
aleksia pamiętam cie dobrze -często do nas wpadałaś i pytałaś o jakieś sprawy :) MIałaś inny awaterek :)
Przybijam piątkę z laskami ,,chrupiącymi,,-ja właśnie wszamałam paczkę słonecznika solonego,prażonego-UWIELBIAM ;)
To sie czerwcówki ukryły nam -a ja myślałam że już nie piszą wcale :)
Pozdrawaiamy koleżanki obok-CZERWCÓWECZKI ...no i KWIETNIÓWKI (żeby nie było ;)

Miki śpi a ja znowu spacerówki oglądam...chyba sie zdecyduje na tą www.michelle.com.pl/folle.html ...bo pogoda aż sie prosi o długie spacerki,a moją kloftą wielką i ciężką to aż masakra :huh:

Aaa no i musze sie pochwalić że zaczęłam sprzedawanie rzeczy po Mikusia -raptem leżaczek -bujaczek wystawiłam na allegro a juz sprzedany :ohmy: POzbywam sie ,,klamotów,,bo tylko miejsce zabierają :S

10 lata 10 miesiąc temu #843237 przez joasia10015
paninka ja chcęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęee z TOBĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kocham Depeche Mode To wspomnienia mojej młodości-moja siostra była DEPESZÓWĄ a ja w nią wparzona ,jak papuga śpiewałam ,,Personal Jesus,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba sie poryczę,ale ci zazdroszęęęę -zobaczysz DAve Gahan-a :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: OSZALAŁAAAAMMMMM Z ZAZDROŚCI!!!! (ps.tak z ciekawości ile bilet kosztował?)

ewelaDianusia-moja synowa jak prawdziwa kobitka robi przegląd w szafie i pewnie sobie myśli,,NIE MAMCO NA SIEBIE WŁOŻYC ,, :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: A to z lustrem-bossskie!!!

10 lata 10 miesiąc temu #843239 przez ewela86
paninka oj zazdroszczę :lol: wstyd się przyznać ale ja na żadnym prawdziwym koncercie nie byłam B)

joasia a wyczytała jakieś opinie? sam wózek bardzo fajnie sie prezentuje.
mój leżaczek złożony i schowany czeka na potomstwo :silly:

10 lata 10 miesiąc temu #843240 przez tysiiiak
Dianka aparatka :D:D Kuba chciał się dziś dzielić smoczkiem z kolegą w lustrze :D :laugh:

Paninka ojj też bym gdzies wybyła ;) moze nie na tak długo ale koncert super :) masz ten plus, że dziewczynki są z teściową na co dzień i będą czuły się swobodnie :)

Joasiu a jednak ta spacerówka :) ja muszę trochę ubranek Kuby powstawiać ale nie mam weny na robienie zdjęć itp itd :P

10 lata 10 miesiąc temu #843241 przez Olga60
Nataszka dziękuje, od razu lepiej się czuję jak tyyyyle Ciociuń życzy zdrowia :kiss:

Karina dobrze, że Irinka zostanie z dziadkami, ja pogrzebów bardzo nie lubię (chyba nikt nie czerpie z nich przyjemności ;) )

ewela jakaś zebra chce Ci wejść do pralki :laugh:. Dianka wybredna przebiera w rzeczach ;) :lol:

paninka ja też dzisiaj dużo w domu zrobiłam, ach to słońce jakoś nastraja pozytywnie i dodaje energii B) :side:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka