- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oj ja tez marze o wiosnie. Na szczescie to juz niedlugo najgorsze jest to ze wtedy juz bede pracowac... i malo czasu zostanie popoludniu. Ewentualnie weekendy, no ale coz - zycie
Jak to super kiedy maz w domu, zajmuje sie mala, zrobi sniadanko a ja gnije w lozku choc pobudke zrobila 6.30:) szkoda ze to tylko w weekendy.
Pauluska: blanka odnajduje sie jako kobieta porzadki w szafkach i torebkach opanowuje na przyszlosc
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Noc taka sobie obydwie dziewczyny spały ze mną pobudka o 7 choć późno zasnęły
Mąż pojechał oglądać auto z rana więc ja też wstałam... zaraz śniadanko i porządki;)
Maz pojdzie na spacer a ja musze ogarnac pokoje wieczorem jedziemy do siory... Jasio sie tak wstydzi Blanci ze nawet czasem wpada w ryk, a Blancia probuje go zaczepiac. Juz widze jak podrosna to Blanka bedzie brojarzem a Jasio ciagle skarzyl na nia ale musza sie oswajac zwlaszcza Jan bo nie ma stycznosci z małymi dziećmi.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Blanka ma typowo kobiece zajecia hehe
Dzis odpukac narazie Klaudia ma lepszy humor niz wczoraj, pogoda zapowiada sie fajnie wiec trzeba odpalic brumę i uciekac na dwor
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Ja za to nie do końca jestem wyspana
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ale narzekać nie będę
1000000 latek dla Dianki, Zuzanki, Gabrysi i Kubusia
Ja ubieram kurteczkę bo kombinezon był zafajdany biszkoptem ale chyba za ciepło na niego. Zdjęłam też śpiworek i założyłam osłonę na nóżki z wózka
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja będę licytowała płaszczyk i koniecznie muszę coś kupić na teraz bo aż głupio Iga w tym kombinezonie wygląda śpiwora też nie wyjęłam ale nie mam osłonki na nogi to tak "gołą" ją wozić ?
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No to witam z rana Jak czytam o waszych nockach to aż śmiać mi sie chce-wiecie co i jak,o której godzinie ...ja tam nie czaje ,ale to pewnie dlatego że dalej MIki na cycu i to jego picie to mam wrazenie że jest co chwilę ...ale tak sobie dziś pomyślałam że czas sie wziąć za odstawianie ...i tak miałam karmić TYLKO pół roku..a tu już 9 msc.zleciał Myślę że do roczku jakoś sie ogarniemy Kurde przecież w czerwcu będą czereśnie i co ,znowu mam TYLKO na nie patrzec? Ja potrafię zjeść kilogram na raz,a na moim ogródku rosną dwie pięęęęękne czereśnie A pewnie jak bym zjadła kilogram to Mikusiowi by brzuchol rozsadziło
Apropo piaskownicy/lata itp.to mam OGROOOOOMNE podwórko,dużżżąąą piaskownicę,zjeżdżalnie,domek zbudowany przez męża dla dzieci (miał być mały ,a okazało sie że ja tam mogę zamieszkać )więc czeka nas lato pełłłne wrażen na swoim podwórku...szkoda tylko że nie mam aż tyle znajomych z dziecmi -zawsze to weselej Chociaż nieee,kurde znajdzie sie kilka -zapomniałam o nich
MIki ściąga wszystko w zasięgu ręki-WSZYSTKOOOOOO!!! nie mogę go spuścić z oka ,a kąpiel ...hmmmm kupa śmiechu bo kąpie sie z MIłoszem i oboje sie łaskoczą ...a do tego MIki lubi bardzo wstawać w wanience,i nie raz lądował na Miłoszu
Aaaaa zapomniałam Miki ma od wczoraj górną lewą jedynkę ,lada dzień będzie prawa
Achhh no i zobaczcie gdzie dziś znalazłam Mikiego
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Ja już ze 3 tyg nie ubieram w kombinezon, tylko w kurtkę i w zależności od pogody zakładam więcej warstw pod spód, mam jeszcze płaszczyk z Nexta (kupiłam w lumpie za 13zł ), do tego cieplejsze spodnie i skórzane buty, takie z grubszą podeszwą , w sumie to ostatnio wożę ją bez niczego w wózku, czasem tylko przyrzucę nogi kocykiem. Osłonkę mam do wózka ale jej nie lubię.
Pomyłam już dzisiaj okna u nas pochmurno :/ na szczęście 9 stopni
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas się wczoraj do końca przebiła prawa (Kuby prawa) jedynka i czekamy na lewą
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Ja dopiero usiadlam, z rana ogarnelam pokoje obiadek spacer z Blanka teraz doprowadzilam siebie do ładu i mam czas na kawke;)
Pogoda super... Blanka spaceruje jeszcze z tatulem
Rano ubralam jej kombinezon a teraz kurtke.
Na mycie okien musze miec wene w pokojach mialam duzo roboty... Amelii armagedon doprowadzilam do ladu pochowalam male klocki tak zeby nie byly w zasiegu Maludy.
Slysze ze wracaja oj trzeba nakarmic...
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pogoda rzeczywiście piękna, czuć wiosnę
Mikuś ależ on ma pomysły nie będzie się nudzić z nim moja Dianusia