- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- demoniqe
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Jak czytam o tych waszych lekarzach to szok. Ja mam super lekarza, chodzę prywatnie, wizyta kosztuje 80 zł, nie płaci się dodatkowo za USG, a USG jest prawie przy każdej wizycie, najpierw wizyty raz na dwa miesiące a potem co miesiąc. Facet jest zastępca ordynatora w szpitalu i super się mną zajęli. Mam też siostrę cioteczną położną więc rodziła ze mną

Kuba przestał marudzić, robi się przytulasek z niego mały i kocha dawać buziaki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

Vika a Kinia już wie ?

- vika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- anek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Ja na chwilke.Walczymy z zapaleniem oskrzeli.Lena nie dostała antybiotyku tylko ma wziewy.maruda na maksa.
Karina dobrze kojarze ze Irinka miała zap oskrzeli??długo ten kaszel trwał?Byliscie na antybityku czy wziewach?
- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13
No okaże się czy będę następna, bo teraz tak się nakręciłam bo tych waszych testach, że może aż za bardzo chce i nic nie wyjdzie

Lipa z tymi lekarzami, płacimy tyle składek a nawet będąc w ciąży nie wszystkie z nas mają zapewnioną odpowiednią opiekę, a podobno nawet kobiety nieubezpieczone mają prawo do darmowego leczenia w ciąży, dobre sobie...
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

U nas co chwilę słyszę, że jakieś dziecko ma zapalenie płuc

Alex Mam nadzieję, że uda Ci się zachować ten loooooz bo ja to jestem w gorącej wodzie kąpana i dla mnie to by było mega ciężkie się nie spinać

Też macie dziś takiego lenia ?

- tweety
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
zaraz ide sie szykowac do lekarza, golenie itd. pamietacie jak to bylo jak sie nic nie widzialo? hahaha
- vika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
tysiak, tak, mam mega lenia. za to Adas wrecz przeciwnie.
zaraz ide sie szykowac do lekarza, golenie itd. pamietacie jak to bylo jak sie nic nie widzialo? hahaha
hahaa dobre....do ostatniej chwili dawalam sobie z tym radę ale bylo cięzko

zdrówka dla Lenki

Ojjjjjj ja też mam lenia ale juz pare rzeczy zrobilam ....na szczęście malej wczoraj zrobiłam krupniczek na króliczku i dla nas pulpeciory ...dziś tylko pranie i sprzatanie

- pauluska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Anabelle gratulacje

Tweety pamiętam to było coś golenie na czuja ja miałam depilacje laserową więc włosków mało mi zostało i pamiętam jak zajechałam na porodówkę a pielęgniarki z tekstami że tak przygotowanej pacjentki nie widziały hahaha

Vika pisałam że zawsze możesz chodzić prywatnie na te ważniejsze badania zresztą i tak będziesz miała cc więc pewnie Cię wcześniej umówią, jak Tosie rodziłaś to dopiero jak skurcze miałaś zrobili Ci cc czy miałaś zaplanowaną datę ? Ja u swojego lekarza prowadziłam ciąże ale i tak na połówkowe pojechałam do innego aby potwierdził że wszystko ok ja to panikara ciążowa byłam

A i mam megaaaaaaaaaaaaa lenia mam taki okres że zaplamiłam już drugie spodnie dresowe najlepiej siedzieć i się nie ruszać a roboty tyle

- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13

Tweety mierzyłaś sobie obwód brzucha?

Tysiak ja też taka jestem. Jak sobie coś wymyślę, że chce kupić to już bym kupowała, a dopiero jak przemyślę to się okazuje co innego. Oczywiście później muszę przyznaj racje mojemu J.

Lenko zdrowiej szybko

Podobno w przyszły weekend ma być 15 stopni

- Daarikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tweety teraz lusterko to przyjaciel przy depilacji hehe

Zdrowka dla Lenki! Buziolki

Ostatni
mi dniami Klaudia to spioch, co godzine trze oczy i musze ja polozyc, teraz tez spi a zasnela o 9:20 hmmm
Czy Wasze dzieci tez szarpia sie za wlosy, normalnie mnie Klaudia dobija jak ciagnie sobie te trzy wloski na krzyz

Alex Klaudia tez lapie sie za uszy ale nie ciagnie, kiedys pociagnela za mocno i wyla wiec przerzucila sie na wlosy

- pauluska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Alex ja to tak urządziłam mieszkanie po ślubie że nie było gdzie łóżeczka wstawić więc przed porodem remont i był remont rok po roku hahah też miałam ciemny fiolet w sypialni

- vika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
o 13 wymiotowalam już z bólu rozwarcia zero skurcze minimalne ....
o 16 rozwarcie na dwa palce o 17 nie moglam juz sama oddychać ....od 18 stwierdzili,że jest ryzyko pękającej macicy rozwarcie dalej na dwa palce skurcze czasem osiągaly 65% zalecili cesarkę i do 19 czekalam na sale bo byla zajęta ...dodam,że dwa razy dostalam relanium dodatkowo kroplowki i antybiotyk bali się jakiejś infekcji ....oj nie chce mi się szczegółowo opisywać ale to było 12 godzin okropnej męczarni...a wiłam się jak węgorz ....gdyby nie polożna która schodzila ze zmiany i naciskala lekarza nie wiem ile jeszcze by czekali...dupek przychodzil co kilka godz i tylko patrzal na zapiski z ktg gdzie skurcze były minimalne....potem po porodzie ordynator potwierdzil problemy z macicą

pierwszy porod też miałam pechowy .....od 13 wstrzymywali mi poród do 17 czekałam na anastezjologa poród od 7 rano byl wywoływany zaczelo sie przed 9 po 12 przebili mi pęcherz i wody były strasznie zielone do tego bardzo krwawilam brrrrrr.......no i mowilam sobie,że nigdy więcej

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/

Tweety, oj tak ;D to golenie przed porodem haha miałam 120 cm w brzuchu i brak czucia skóry. No i z lustereczkiem pod prysznic ;D