BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu #849811 przez Anabelle

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #849814 przez Alex_87

Pauluska miałam napisać dokładnie to co Ty :D

10 lata 9 miesiąc temu #849815 przez pauluska
Wiadomo słowo pisane też można różnie odebrać :) Ale Anabelle o mężu zawsze się źle wypowiadasz hihi ;) Każda robi jak uważa i oby każda z nas była szczęśliwa.

Joasia ja też szaleję allegro i tablica w domu syf a ja przed laptopem pół dnia B) a co gorsza z konta tak fajnie się płaci bo nie odczuwasz tego dopiero jak miesięczne zestawienie mi przyszło to się za głowę złapałam :D

10 lata 9 miesiąc temu #849817 przez Anabelle
Oczywiście, że się źle wypowiadam :D Sam ma o sobie wystarczająco wspaniałe mniemanie hahaha

Dobra ide kąpać Antka.
M wraca dzisiaj z Opola ;) Znowu bede narzekać :P

10 lata 9 miesiąc temu #849818 przez vika

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #849819 przez Alex_87
Anabelle

A my wczoraj wystawiliśmy łóżko na sprzedaż i dziś babka dzwoniła że chce obejrzeć, a nowe będziemy mieli dopiero pod koniec marca :ohmy:

10 lata 9 miesiąc temu #849825 przez Anabelle

10 lata 9 miesiąc temu #849830 przez pauluska

Wczoraj oglądałam TVN 24 tak mnie nakręcili że i ja w wojnę uwierzyłam :lol:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #849854 przez vika

Ale mój M mi nasmrodził :ohmy: :ohmy: :ohmy: zaraz wyjdę z chałupy :ohmy: :ohmy: :ohmy: juz mi się odechcialo pączków i faworków :dry: :dry: :dry:

10 lata 9 miesiąc temu #849855 przez Alex_87

Pauluska nie oglądaj TV :cheer: ja jakbym się tego wszystkiego nasłuchała to już dawno bym w bunkrze siedziała B) no nienawidzę tematu wojny, pamiętam jak byłam mała (to chyba był początek lat 90) i była wojna w Kosowie (chyba...) i te latające samoloty tam...brrr już mam wizję jakiś bombowców, a jeszcze 10km ode mnie jest lotnisko wojskowe.

10 lata 9 miesiąc temu #849863 przez vika
Alex_87 napisał:

są lepsze i gorsze chwile i tyle :blink: :blink:

10 lata 9 miesiąc temu #849876 przez Anabelle
My mieliśmy mega kryzys ze 2 Mac przed poczeciem Antka dlatego napisałam że gdybym się uniosla od razu rozwodem to by dzieci nie było.
Dla mnie po prostu dziecko to coś najwspanialszego. Na pytanie kogo kocham bardziej odpowiem dziecko. Kogo bym wystawiła chcąc chronić dziecko? Męża. No po prostu dziecko jest dla mnie największą radością i tak jak piszę vika - zależy co się akceptuje. Mój Mąż lub używki, Ja wykazuje tu zero tolerancji. Lubi adrenalinę np skoki spadochronowe a ja uważam że to zbyt drogie i niebezpieczne. Uwielbia szczupłe blondynki a ja uważam że ma teraz rodz inę i nie powinien czasem rzucać jakiś komentarzy czy inne jakieś... Itd itp może dla kogoś byłby idealny ale jestem z nim 8 lat. Wiem że bywa super a za 2 h wszystko sie wali więc chciałam przekazać ze moim zdaniem przy planowaniu dzieci trzeba realizować swoje marzenia a nie liczyć ba to czy będzie lepiej bo nikt nam nie zagwarantuje że będzie lepiej ani że nigdy się nie spieprzy.

Antek usypiany. M kupił mi test więc sobie jeszcze jutro zrobię.
No i żeby nie było ze tylko psiocze na męża to zawsze jak wroci z pracy to się z Antkiem bawi, nosi, karmi itd do póki nie wezmę go do spania mimo że czasem jest po kilku dniach pracy prawie non stop.

Mi się zaczęła uczelnia. Mąż będZie brał wolny piątek żebym pojechała na ćwiczenia.

10 lata 9 miesiąc temu #849877 przez Anabelle
Rany ile błędów
Przepraszam piszę z tel :-D

10 lata 9 miesiąc temu #849879 przez pauluska

oj może taki joint raz na jakiś czas nikomu by nie zaszkodził, byłoby mniej wojen hihih

tych domowych na pewno mniej :D

10 lata 9 miesiąc temu #849881 przez paninka87
Ja TV nie oglądam, internetu też nie wertuję... nie wiem nawet co się dzieje... nie mam czasu i tym samym mam święty spokój :lol:

Moje dziecko chciało mnie dziś wykończyć... spała w dzień 2 godz, druga drzemka po moim powrocie 5 min, po karmieniu na noc oczy zamknięte i niby śpi... zdążyłam zrobić 2 kroki i te niebieskie ślipia spoglądały zza łóżeczka... myślałam że się pochlastam... dopiero przed chwilą zasnęła.. gdzie te czasy że kąpiel cyc i śpi????

Doradźcie mi jak mogę pomóc dziecku z kaszlem i katarem??? Stosować inhalacje?? Inwestować w nebulizator??
Stawiała któraś wrzątek z solą koło łóżeczka??

Ja chyba osiwieje ciągle coś... Amelia mi tyle nie chorowała :ohmy:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka