BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 1 miesiąc temu #849978 przez tysiiiak

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #849980 przez pauluska
Olga jakbym czytała o swoim wiecznie zaraz zrobię a i tak się kończy że nie zrobi :lol: oj ale oby tylko takie problemy były ;)

11 lata 1 miesiąc temu #849983 przez vika
Kurczę a mój to znów straszny nerwus ....najgorsze jest to,że jak się wkurzy na coś to zaraz wyrzuca :ohmy: :ohmy: :ohmy: tak jak te pączki oj długo jemu tego nie zapomnę :dry: :dry: :dry: teraz żałuje,ze wyrzucił norma TEN TYP TAK MA :huh: :dry:
Joasiu skąd ja to znam...u mnie i mąz nie może niczego znaleść choć dokładnie opisuje tak jak wspomniałaś i córa jest taka sama :ohmy: :ohmy: :ohmy: czasem oboje czegoś szukają i też nie widzą :ohmy: :ohmy: a mi ciśnienie rośnie :ohmy: :ohmy:
hehee w ogóle zrobiłam się ciśnieniowiec :lol: :woohoo: :laugh:
włąsnie tak sobie leże i nie wiem czy nie dostanę @ tak mocno mnie brzuch boli :ohmy: do tego lewy jajnik...ciągnie mnie w pachwinie :ohmy: :ohmy: :ohmy: wiedzialam,by sie za wcześnie nie cieszyć :huh: idę spać może uda mi się oko zmrużyć :dry:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #849991 przez Anabelle
Nie napisze Wam czemu mam uczulenie na te 2 sprawy :P bo byście po mnie pojechały jak po burej pani S :P

Raz popełniłam ten błąd na jakimś forum czy grupie na fb i napisałam co dokładnie zrobił mąż po naszym ślubie, gdzies po pół roku po ślubie.

Oczywiście 80% rzuciło się na mnie, że od razu by go wywaliły za drzwi bla bla bla.
Dopóki nie jesteśmy w jakiejś sytuacji, to jej nie rozumiemy. Ot taka prawda. Zawsze prawdziwa i przy ciąży (tylko ciężarna zrozumie ciężarną) i przy mężach (ktoś kto jest w związku bez większych problemów, nie zrozumie kogoś kto ma wieksze problemy itd).

Tylko 20% mnie rozumiało - wszystkie to były mężatki z dziećmi, które również mają różnej natury problemy z mężami.

Papierosów nienawidziłam od dziecka. Mój ojciec palił jak najęty, pali do dzisiaj. Nie palił w domu czy samochodzie, ale przy okazji separacji rodziców, widziałam jak palił więcej gdy się denerwował. Widziałam też przyjaciela ojca na jednej z imprez któremu skońćzyły się papierosy - pojechali do lasu na biwakowanie z nami i skończyły sie papierosy. Przyjaciel ojca dostał swira. Dosłownie. Miał taki głód nikotynowy, że nie mógł myśleć, trząsł się, klnął, rzucał wszystkim, był agresywny i wulgarny itd. Nienawidzę papierosów - szczerze i do szpiku kości. Kumpel w liceum dość natrętnie mnie częstował to.... go ugryzłam do krwi. Mówcie co chcecie - nienawidzę.

Narkotyki różnej maści - to spotkałam się przy okazji studiów męża. Sama nigdy nie wziełam do ust. Również szczerze nienawidzę. Ale żeby się nie narażać, to nie napiszę wiecej ;) ;)

Dobra idę oglądać film z mężem - może oglądnę chociaż połowę dopóki antek nie zrobi sobie 4 pobudki :D

A to mój mąż bardzo opanowany ;)
Czasem woli milczeć niż coś mi wykrzyczeć. Ciężko mu się do czegoś zabrać, ale jak już się zabierze to zrobi wszystko od obiadu, przez naprawę samochodu po stworzenie schematu elektryki całego poddasza. Jest jednak tak humorzasty jak baba podczas okresu -.-

11 lata 1 miesiąc temu #850001 przez lili91
Witam wieczorkiem.

Faceci- temat rzeka. Jak tak piszecie to z kazdego z Waszych mezow wybralabym ceche pasujaca do mojego K.
Mam ja z nim przejscia ale jest wiele dobrych chwil. Do niedawna bylam w naszym zwiazku 'szara myszka' ale jak mnie kiedys wnerwil zaczelam sie stawiac. Pomyslalam ALBO BEDZIEMY ROWNI I SZCZESLIWI ALBO ZEGNAJ KOCHANY. Ciagle pracuje nad tym i jest duzo lepiej. Nie zaciskam zebow jak cos mnie wkurza, mowie co mysle a nie to co on chce slyszec. Nawet ostatnio zauwazyl ze sie zmienilam.
Ktoras pisala ze jest nie ufna, ja ufalam i to bardzo az mnie zawiodl. Teraz patrze na kazdy jego ruch wiem ze tak nie powinno byc ale ja inaczej nie potrafie,
Jesli chodzi o Gole Panie to nigdy nie widzialam zeby ogladal, jak idziemy czy jedziemy samochodem i zobaczy jakas i cos skomentuje to wychodze z zalozenia ze to ze JEST NA DIECIE NIE ZNACZY ZE NIE MOZE ZAJZEC W MENU.
Oboje brzydzimy sie zdrada i pod tym wzgledem moge mu ufac

11 lata 1 miesiąc temu #850002 przez lili91
Witam wieczorkiem.

Faceci- temat rzeka. Jak tak piszecie to z kazdego z Waszych mezow wybralabym ceche pasujaca do mojego K.
Mam ja z nim przejscia ale jest wiele dobrych chwil. Do niedawna bylam w naszym zwiazku 'szara myszka' ale jak mnie kiedys wnerwil zaczelam sie stawiac. Pomyslalam ALBO BEDZIEMY ROWNI I SZCZESLIWI ALBO ZEGNAJ KOCHANY. Ciagle pracuje nad tym i jest duzo lepiej. Nie zaciskam zebow jak cos mnie wkurza, mowie co mysle a nie to co on chce slyszec. Nawet ostatnio zauwazyl ze sie zmienilam.
Ktoras pisala ze jest nie ufna, ja ufalam i to bardzo az mnie zawiodl. Teraz patrze na kazdy jego ruch wiem ze tak nie powinno byc ale ja inaczej nie potrafie,
Jesli chodzi o Gole Panie to nigdy nie widzialam zeby ogladal, jak idziemy czy jedziemy samochodem i zobaczy jakas i cos skomentuje to wychodze z zalozenia ze to ze JEST NA DIECIE NIE ZNACZY ZE NIE MOZE ZAJZEC W MENU.
Oboje brzydzimy sie zdrada i pod tym wzgledem moge mu ufac

11 lata 1 miesiąc temu #850007 przez Olga60
anek oj przy takiej gorączce, antybiotyk też bym brała, nie ma co dziecka męczyć, zdrowia życzę :kiss:

pauluska no widzisz, nam to jednak podobnie w duszy gra, mimo wcześniejszych... :P :lol:

Anabelle widać, że siedzą w Tobie złe wspomnienia, przeżycia :(

11 lata 1 miesiąc temu #850011 przez lili91
Cos forum szfankuje czy moj tel bo dwa razy mi sie dodalo
SORKI.

11 lata 1 miesiąc temu #850013 przez anusias22

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

dzis dla malej wyszed trzeci zabek, gorna lewa dwojka.

11 lata 1 miesiąc temu #850014 przez paninka87
Mój też nerwowy najlepsze że tego nie widzi. Z reszta ja też nerwus... gdzieś muszę się wyładować a że moj M pozno zawsze wraca to spada wszystko na niego kumulacja calego dnia. Dzis Blanka nie chciala spac no to mu sie oberwalo a raczej cos nie tak powiedzialam i ppszedl spaxc do drugiego pokoju i juz sie nie odezwal. Znow alarm przeszkodzil mi w kapieli... smok uratowal sytuacje ale oczywiscie maz niewzruszony dupska nie podniosl tylko ja szybkie wycieranie i cheja do dziecka. Wlasnie pije mleczko z miodem... mialam juz dawno spac.
Gołe babska potrafie wypomnieć. Uzywki tolerowałam dopoki nie mialam dzieci. A prochy to absolutnie NIE. Nie palimy obydwoje maz cos wypije wieczorkiem ja okazjonalnie obecnie nie praktykuje w ogole i nie brakuje mi.

11 lata 1 miesiąc temu #850018 przez ewela86
vika mniie też na początku ciąży bolał brzuch jak na okres :)

11 lata 1 miesiąc temu #850020 przez joasia10015
Vika normalnie jak bym o moim M.czytała...i mój Miłosz jest identyczny-patrzą na daną rzecz i jej nie widzą -bez kitu ...Oboje są ślepoty małe B)
Aaaaa no i ten fakt że M.wyrzuca wszystko co tylko mu nie pasuje - ja bym zbierała,do kazdego drobiazgu mam sentyment a on wyrzuca ,pali,likwiduje wszystko :angry:

Jeśli chodzi o używki to może sie tak podpisałam pod OLGĄ bo mój M.nie korzysta z niczego :S Narkotyki ,trawki i wszelkie koksy -nigdy nie ,oboje ...tymbardziej dlatego ze mój brat jest narkomanem i ten temat jest dla nas chlebem powszednim-DLATEGO NIGDY NIC NIEEEEE :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
pAPIEROSY -OBOJE tylko w podstawówce próbowaliśmy..i tyle w temacie :blink:
Alkohol-hmmm temat rzeka....ALEEEE u nas w domu tylko od ,,okazji,,i razem :side:
A\gołe babki -raz na jakiś czas to nie używka :laugh: Z resztą sama jak wspomniałam lubie podejrzeć :blink:

11 lata 1 miesiąc temu #850021 przez Olga60
anusias dzielna babka z Ciebie, ściskam :kiss: , szkoda, że go własne dzieciątko nie interesuje :( .

11 lata 1 miesiąc temu #850022 przez Anabelle

11 lata 1 miesiąc temu #850025 przez ewela86

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka