- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
NIe wiem czy opisywałam ale chyba jak byłam w ciązy też zgubiłam kluczyk od auta(byłam u siostry na noc) obszukałam wszystko,wypytałam wszystkich sasiadów i NIC !!! Dwa dni i zero ,a że z auta do jej kamienicy idzie sie kawałek to byłam pewna że kluczyk poszedł sie wali* Pewien ,,złodziejaszek,,włamał mi sie do auta (na moją prośbę ) inny gościu rozkręcił całą stacyjkę ,a szwagier ze stacyjką pojechał dorobić klucz aż pod POznań ( 50km.) Cała ta przyjemność wyniosła mnie jakieś 400 zł.
Ale najśmieszniejsze jest to że po kilku dniach jak kluczyk sie znalazł Sistra robiła pranie i znalazła w koszu na ciuchy Widocznie jak sie przebierałam to ze spodni wypadły i tam wleciały
Nie wspomnę już o sytuacji kiedy mąż gubi prawko,albo dowód i twierdzi że GDZIEŚ ZGUBIŁ,TRZEBA NA POLICJĘ ZGŁOSIĆ,PRZESZUKAŁ JUZ WSZYSTKO W TYM 100 RAZY PORTFEL...no i nagle żona (w sensie JA)bierze portfel i nagle sie znajduje wszystko
Laski czy wasi faceci też nie potrafią nic znalezc? ALe nie tak jak nasze przypadki tylko np.proszę męża ,,IDŻ TAM W KUCHNI W SZAFCE NA DOLE OBOK LODÓWKI ,JEST TAKI POJEMNIK NIEBIESKI ,Z OBRAZKIEM MYSZKI MIKI -PRZYNIEŚ MI GO PROSZĘ ,,mój M.i dzie i co słyszę???? NIE MAAAAAAAA A ja ide i odrazu znajduje-i tak jest praktycznie co dzień-ja wiem że coś tam ,gdzieś tam jest a on idzie i nie widzi -MASAKRA z tymi chłopami
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Boszeee, ostatnio ciągle zawiesza się to forum
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeśli chodzi o używki i inne dziwne rzeczy jestem wyluzowana. Wszystko dla ludzi w granicach rozsądku (sama lubię ), mój mąż UWIELBIA oglądać gołe baby i też nie mam z tym problemu bo też zdarzy mi się zerknąć
Ale sex z facetem który mnie wku...a .... z tego by dzieci nie było
DOBRE OLGA,DOBREEEE...CHYBA PODSUMOWAŁAŚ CAŁY TEMAT O FACETACH
ps.każdy facet lubi gołe babki -jeśli mówi że nie lubi to GEJ a swoją drogą ja oglądam razem z mężem i miły wieczór rozpoczęty Chociaz M.sie zazwyczaj wkórza na mnie bo ja wiecznie,,Ejjj ta ma cycki sztuczne,, ,,A ta to se odessała trochę,, ,,Ejjjj ja bym tak nie umiała ,, Hihi aż za mężem zatęskniłam
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Obecnie jak tylko kaszlnie to lece prywatnie do pulmunologa ze szpitala dzieciecego - pani ordynator.
Tyle, że ona zabroniła mi lać olejkami Antkowi czy smarować go typu viks, bo są to bardzo silne zapachowo rzeczy i przy niemowlętach nie zaleca się tego stosować. Bardzo często powodują wręcz trudności z oddychaniem niż pomagają. Sporo dzieci też uczulają. Często trafiają do szpitala dzieci z dusznościami właśnie po takich rewelacjach.
Swietne są inhalacje. Profilaktycznie również powinno się robić inhalacje z solą fizjologiczną żeby oczyścić i nawilżyc drogi oddechowe. Przy katarze również dają ulgę.
Katar tak czy siak bedzie trwał z tydzień, możemy jedynie pomóc dziecku oddychać częstym odciąganiem, psikaniem solą oraz ihalacjami.
Z gardłem już gorzej. W ciągu kilku godzin może rozwinąć się infekcja dróg oddechowych. U nas zapalenie płuc i duszności to była kwestia kilku godzin.
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Olga u Was przy infekcji była gorączka?
Moja doktorka dała nam tez inhalacje ale mowiła ze jak Lena zacznie mocno goraczkowac to zeby przyjechac po antybiotyk.No i własnie popołudniu zagorączkowała i dała nam Augmentin.
Karina troche Cie pomecze Jak Irina tolerowała antybiotyk bo kurde Lene na wymioty naciaga.dałam o 19 ,pozniej było oki a o 21 wypiła mleczko i za sekunde wszystko zwymiotowała.
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Mąż też radzi lekarza... qwa niech spakuje dzieciaka i jedzie jutro bo ja też opadam z sił
... idę się kąpać bo czas najwyższy spać!!!
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
A jakby mój się ograniczał do patrzenia sie na baby przez monitor, to byłby mój najmniejszy problem Sama oglądam różne rzeczy i mam sporo zabawek Zresztą często ich używamy.
No dobra. Nie pogrążam się haha.
Idę się wykąpać bo Antek już 3 razy wstał.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z tym oglądaniem gołych bab wiele kobiet niestety ma problem i bardzo często słyszę jak to żony awantury o to robią (w mojej pracy jest 90% facetów )
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
tez ide spac bo padam.ostatnie noce porazka,dzisiejsz pewnie podobnie.pa.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
ja tam nie toleruje używek a mój uwielbia choc odkąd jesteśmy razem ogranicza sie do raz na pół roku czy rok a dla mnie to temat do wojny NIE I KONIEC.....
Gołe babki....hmmmm wole jak sobie pogra w tysiąca na necie i on chyba też bo jakoś nigdy nie widziałam by oglądał Hmmmmm Joasiu może mój M to Gej
Alex wyrażnie napisalam,że ja mam chlerny problem z nieufnością i wiem,że mało jest tak ciężkich przypadków
A mój M mnie wlaśnie WK....... pączki jemu nie wyrosły tak jak chcial i wiecie co zrobil....wyrzucił do kosza a mi aż sie płakać zachcialao nosz co za dupek....zamiast przyjśc do mnie i zapytać co z tym zrobic no to zostały mi faworki
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa