- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natasza jak zaczęła raczkować, to w jednej chwili potrafi być wszędzie , oczywiście wstaje przy wszytkim, siada z raczka i z leżenia. Ząbki nadal dwa demoniqe u Was jak nic nie było to już prześcigacie inne dzieci , ale w natarciu jest górna jedynka.
Vika jakie są relacje Tosi z psem. Nasz maltańczyk zaczął się bać Nataszy odkąd zdzieliła go po łbie. Więc ona pomyka za nim i piszczy, zabiera mu zabawki, a on ucieka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moniak odezwij sie ,co tam u was?
Dziś pogoda kiepska ,i znowu mi sie nic nie chce
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jesli chodzi o Maje to raczkuje i wszedzie jej pelno wstaje przy wszzstkim co sie da a do tego nauczyla sie wchodzic na lezaczek i staje w nim. Rusza dupcia i tak sie husta aj tam moja Mala Age
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
dziś jeszcze całą noc mnie coś bolało kurcze nie wiem czy to ucisk na pęcherz czy to możliwe by tak wcześnie jak się opróżniłam to przechodzilo i za jakis czas od nowa
Olga nasz Max spieprza przed Tośką włazi pod łóżko a ta kladzie sie na brzuchu wypina dupsko i zagląda pod łóżko krzycząc do niego a jak idzie w jego strone to ten się kuli i trzęsie ucieka dopiero jak go dotknie...ale jak Tośka coś je to stoi obok niej a ta jak jest na podłodze to się z nim dzieli
tez go pare razy pacła ale tak to go ładnie głaszcze tylko nasz pies jest taki trzęsidupek
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Ja jestem na nogach od 5, bo na 6 jechałam do pracy Tragedia Po prostu już nie mogę się doczekać weekendu
Maks wstaje przy wszystkim, na wszystkim. Zrezygnowaliśmy z krzesełka do karmienia, bo w nim też wstaje i robi "tany, tany" dupą. A ja białej gorączki dostaje. Do tego najchętniej jadł by w ruchu, więc do karmienie jest walka, bo z dupskiem w miejscu nie chce usiedzieć. Mam świadomość, że jak przegramy tą walkę, jako rodzice, to potem będziemy ganiać za trzylatkiem z kanapką w ręku.
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
teraz pierwsza drzemka
dziewczyny zastanawiałyście się co chciałybyście aby wasze dzieciaczki dostały na roczek? bo odezwali się chrzestni i się zastanawiam co im podpowiedzieć
i drugie pytanie: w weekend jedziemy w odwiedziny do znajomych którym urodziła się dzidzia, chłopiec teraz ma miesiąc i zastanawiam się co kupić w prezencie. staram się przypomnieć co było potrzebne i z czego ja byłabym zadowolona... wolałabym kupić coś co im się przyda.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Temat facetów i kilka stron do przodu hahaha U nas noc ok, ja dzisiaj ciąg dalszy lenia ale dzisiaj sobie jeszcze na to pozwolę A coś a antybiotykach było my też mieliśmy Cedax jak Iga miała ZUM i Zinatt jak anginę od wczoraj coś mi kaszle mam nadzieję że nic się nam z tego nie wykluję. A i u nas wróciła zima Śnieg pada ehhh ale przynajmniej kożuszek się przyda
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Olga60 z zębami tak właśnie jest ale podobno im później wychodzą tym trwalsze więc ja się cieszę Kubie dwie dolne jedynki wyginają się w wachlarzyk. Mój M ma identyczne
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
miłego dnia ja od soboty kolejny kilogram w dół! wczoraj była przerwa od Skalpela Wyzwanie, kręciło mi się w głowie strasznie bo mam @, ale dziś jest ok i wracam do ćwiczeń.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Kuba jeszcze nie był tak naprawdę chory (odpukać), ale jak zaczął mieć katar (chyba od zębów) to wieczorem zaczęłam mu podawać Vit C w kropelkach i jest zdrów jak rybka.
Moja sąsiadka z dołu urodziła miesiąc temu trzecie dziecko i jeszcze nie widziałam jej na spacerze. Ma straszne te dzieci... wiecznie wyją i krzyczą. Męża nigdy nie ma w domu. Chyba babka nie daje rady mimo, że dwójka ma około 3-4 lat to łobuzy straszne i budzą się w nocy bo je słyszę. Kuba pięknie przesypia całe nocki, a te wrzaskuny wyją pare razy.
- anusias22
- Wylogowany
- gaworzenie
- anusias22
- Wylogowany
- gaworzenie
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
demoniqe zdradź mi sekret, jak ty to robisz, że tracisz kg. Ja ćwiczę z panią CH. co drugi dzień, 15 min kręcę hula hop, a przez dwa tyg. spadło mi po 1 cm z ud i pasa, a wskazówka na wadzę ani drgnęła. Pomijam temat zdrowego odżywania, bo to u mnie od jakiegoś czasu na porządku dziennym ...