BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu #850626 przez anusias22
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #850629 przez tysiiiak
Super Oleńka :kiss: i jaka bujna czuprynka :lol:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #850632 przez Alex_87
Jaki łysolek z Olusi :) a jaki ma plac zabaw w łóżeczku :cheer:

a oto ulubione miejsce Zuzy, stoi przy tych szafkach pół dnia, jeszcze na dodatek wali drzwiami :dry: i jej zaśliniona bluzka...zmieniam jej kilka razy dziennie, bo się tak ślini

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 9 miesiąc temu #850641 przez tysiiiak
Zuzanka moja synowa jaka śliczna dziewczynka :) a jaką ma grzyweczkę :D spineczki trzeba będzie używać albo loka zakręcić żeby do oka nie wpadała :lol: :laugh:
Kuby ulubione miejsce na dziś to moja noga :cheer: no taka przylepa że szok :P

10 lata 9 miesiąc temu #850642 przez Olga60
Oleńka jaka słodziutka :kiss: , Zuzia taka dorosła dziewczynka, chyba cała mamusia :woohoo:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #850648 przez Alex_87
Tysiak jeszcze jedno foto specjalnie dla Kubusia w wersji elegant :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja czasem wychodze po cichaczu z pokoju, żeby nie zobaczyła, że idę do kuchni, bo wtedy to już nic nie zrobię, ciągle przy nogach albo przy kuchni, już próbuje kręcić pokrętłami od gazu...
Załączniki:

10 lata 9 miesiąc temu #850662 przez vika
Urzekła mnie ta buja czuprynka Olenki Boska jest :kiss: :side: :woohoo:
Zużka jaka elegantka...moja nauczyła się pluć na odległość :ohmy: :ohmy: :ohmy: no masakra jakaś chodzi i pluje...najlepiej na podłogę i lawę szklaną czy drzwi balkonowe bo tam najlepiej się rozmazuje :ohmy: :ohmy: :ohmy:
ostatnio cały czas się ubiera we wszystko co tylko dorwie i tak fajnie przy tym szepce :lol: :woohoo: :woohoo:
Alex ja bete zrobilam dla św. spokoju bo nie wiem jak bym wytrzymala do usg z niewiedzą czy groszek rośnie :silly: :woohoo: w piątek sobie powtórzę na 19 mam kolejną wizytę i poszłam na NFZ nawet,nawet...przychodnia nowa pełna kulturka :lol: jeśli mi coś będzie nie pasić to wtedy zmienię lekarza a na usg i tak będę chodzić prywatnie jak z Tośka usg 3D/4D MAMY NAPRAWDĘ ŚWIETNEGO FACHOWCA KTÓRY ZBIJA KUPĘ KASY NA TYM :ohmy: NO ALE WARTO bada pół godz jest cholernie dokładny ;)

10 lata 9 miesiąc temu #850667 przez joasia10015
Dziewczyny jestem na FEJSIE zapisana do takiej GRUPY ,,Ciuszki używane H&M,, czy jakoś tak (możecie poszukać w moich grupach ;) ) no i dziś jedna laska napisała tam że ponoć jest jakaś akcja z materacami ? Że niby okazało się że w materacach typu gryka-kokos lęgną sie jakieś robaczki :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: I pod tym postem kilka dziewczyn napisało że faktycznie rozpruły kawałek materaca i widziały te robaczki-to ponoć jakieś ,,kropeczki,,nie jakieś pełzające czy coś...ale że niby lupą można zobaczyć :ohmy: Słyszałyście coś o tym? Bo ja mam taki materac w łóżeczku i az mnie trzęsie na myśl o tym :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: Ponoć mówili o tym w DZIEŃ DOBRY TVN-wiecie coś????

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #850668 przez Alex_87
U nas 3d/4d kosztuje 220zł, ja byłam w połowie ciąży, też świetny fachowiec, dokładnie bada, ogląda, tłumaczy, naprawdę byłam bardzo zadowolona, moja siostra też byłam i w drugiej ciąży ten na pewno pójdę :)

Zuza jeszcze ostatnio chowa się za zabawkami, albo zakłada na głowę ubranie/pieluchę i czeka aż zacznę jej szukać, wtedy wyskakuje nagle i się cieszy, że jej szukałam :D
no te nasze dzieciaki z dnia na dzień czegoś się uczą, coraz bardziej kumate są, i nawet już można z nimi podyskutować :D

Joasia ja oglądałam w DD TVN o tych materacach, ale szczerze to nie przyszło mi do głowy, żeby sprawdzić...w sumie tyle czasu już mam ten materac i nic się nie dzieje, a po prawie roku chyba te robaki powinny wyleźć? No nie wiem sama :P może to jakaś nagonka znowu...

10 lata 9 miesiąc temu #850686 przez tysiiiak
fiu fiu ale elegantka z Zuzanki :kiss: :)
Nauczyłam Kubę pokazywać gdzie jest nosek i buzia :) czasem myli a czasem dostanie z liścia w twarz ale generalnie kuma o co kaman :laugh: :lol:
Chowanego kocha pod każdą postacią :D Czasem jak go znajdę to się przestraszy tak że aż podskakuje i zaczyna się śmiać :D

Joasiu też mam taki materac :huh: ale nie chcę tego ogladać chyba :P

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #850707 przez vika
jOASIU Fujjjj ale jak :unsure: skąd :unsure: może im dzieciaki w materac leją :unsure: no bo z czego te robaki :unsure: :unsure: :unsure:
Alex u nas to badanie w granicach 150 zł bylam 4 razy w tym ocena blizny itd itp ....
a tu Wam pokarze Tośkę jak pokazuje tatusia oczko

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #850710 przez Anabelle
E tam mąż :P
Mąż to mój partner w życiu, w moich porażkach i radościach. Najważniejsze jest dla mnie dziecko.
Oczywiście na meżu mi zależy, gdyby tak nie było, to już by jego nie było na tym świecie ;)
Nie opiszę całej sytuacji, bo jest to długa historia, ale... w 2012 roku przyszedł do mnie facet z bronią w ręku i paralizatorem w kieszeni i kazał mi wskazać lokalizację mojego męża. Powiedział wprost, że go zamierza zabić. Był z kilkoma koleszkami, ponoć z krakowskiego gangu.
Moja kamienna twarz zapewne bezcenna. Mimo, że byłam na męża wściekła tak bardzo, że chciałam mu sama przywalić czymś twardym, to nie wyobrażam sobie żebym wydała własnego męża.
Natomiast jeśli musiałabym wybierać, zawsze wybiorę dziecko. Takie jest moje zdanie. A nauki przedmałżeńskie odbyliśmy 2 razy :P Ba! Nawet byliśmy na kursie komunikacji małżeńskiej u ojców.

Ooo jak pięknie Tosia pokazuje oczko :)
Mąż dzisiaj posiedział chwile z Antkiem, wracam, a Antek pokazuje dziurki we wszystkich gumowych zabawkach :laugh: :laugh: :laugh:

Idę na wizytę do gina dopiero 19 marca. Chyba sobie coś na uspokojenie wypije do tego czasu bo mnie skręci :woohoo: :woohoo:

10 lata 9 miesiąc temu #850718 przez Olga60
Wow Anabell historia z dreszczykiem, zaintrygowała mnie, proszę jak to tylko możliwe o całe jej przedstawienie B) :S

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #850724 przez vika
WoW Bella :unsure: :unsure: :unsure: jejuś :unsure: :unsure: :unsure: i co dalej :lol: :lol: :lol: chyba bym w pory narobiła ale męża też bym nie wydała ....po długim namyślę stwierdzam,że kocham go tak samo jak dzieci i mam nadzieję,że nie nadejdzie dzień w ktorym będę musiała wybierać (wiadomo że dzieci) ale po co na zaś o tym myśleć :blink:
też mam wizytę na 19 :)

10 lata 9 miesiąc temu #850728 przez lili91
Nam wyszedl kolejny zabek i zaczynam sie martwic
Mala miala dwie jedynki na dole , teraz wyszla lewa gorna dwojka. A gdzie sa gorne jedynki?! Martdwi mnie to bardzo.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka