BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu #850730 przez ewela86
annabellekurde :ohmy: ale rozbudziłaś ciekawość :S chyba nie sądzisz że teraz damy Ci spokój :lol: ja to chyba bym umarła ze strachu :cheer:

alex zuzanka duża dziewczynka! i włoski fajnie puszczają: przynajmniej masz gdzie spinkę przypiąć bo u nas są ale wszystkie stoją do góry :lol: nawet po kąpileli ja pzygładzę to zaraz staja dęba jak wyschną :huh: :silly:

sevilla
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a maksiu UROCZY i taki dłuuugi :)

vika Tosia zdolniacha, ma taka oryginalną urodę :kiss:

dziękuję dziewczyny za pomysły na prezent. w sumie to też myślałam o czymś takim: zabawka edukacyjna na później lub odcisk stópki/rączki... zobaczmy.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #850732 przez Anabelle
Oj kochane, tu bym musiała opisać pół roku swojego i męża życia. Bardzo długa historia. Męża jak dorwałam to iskry leciały. Ale sam sobie winny. Właśnie maj-czerwiec 2012 mieliśmy MEGA kryzys. Jak dożyjemy razem starości to jeszcze w bujanym, skrzypiącym fotelu przywalę mu gazetą po łbie jak mi się przypomni.

Mąż wiedział, że musi się poddać moim żądaniom, bo w miejscu jego zameldowania mieszka jego siostra z mężem i dwójką dzieci więc jakby tam ktoś wparował, to olaboga.

To zresztą nie była jedyna "przyjemność" którą zafundował mi małżonek w tamtym okresie. Ale było minęło. Teraz czasem raz na pare miesiecy niestety się jego temperament odzywa, ale nie ma porównania nawet. Ja się nie rzucam. Nie będę się denerwować w ciąży :P

Przez pewien czas utrzymywałam kontakt telefoniczny z tymi facetami, mydliłam oczy, zwodziłam. Wchodziłam w rolę pokrzywdzonej, żeby nie przelali na mnie złości. Z czasem facet zaczął się o mnie troszczyć i proponował, ze mi pomoże, jak ja im pomogę. No cyrk na kółkach. Ale co mój M porobił to nie napiszę :)
Sprawa finalnie rozeszła się po kościach, bo M dostał ode mnie kazanie solidne, siedział potulnie i robił co mu mówiłam. Mile wspominam nawet ten okres, bo miałam takiego potulnego męża. A jak mnie adorował. Ho! Jak nigdy:P aż 2 miesiące później w ciąży byłam. To był dość szalony okres w naszym życiu.

Mmmm a ja sobie kupiłam świeżą bułeczkę i jak jej nie zrobię z masłem i nie zjem to oszaleję ;D

10 lata 9 miesiąc temu #850735 przez Olga60
lili nic się nie martw, tak może być i nawet często się zdarza! Przykładem jest np synek Kariny :lol:

10 lata 9 miesiąc temu #850738 przez tysiiiak
Anabelle Twoje małżeństwo mnie coraz bardziej zadziwia :cheer: :) :silly:

10 lata 9 miesiąc temu #850740 przez lili91
Obawiam sie ze nie wyjda, a jak juz by wyszly to sie pozniej nie pomieszcza. Beda krzywe itd. Ciekawe jaki to wplyw bedzie mialo na stale zabki.

10 lata 9 miesiąc temu #850741 przez Anabelle
Żeby nie było, że tak na M jadę to nawet wtedy, jak z wściekłości wyjechałam na 3 dni do innego województwa, to siedziałam z koleżanką na ganku, opowiadałam jej wszystko, a jedyne o czym marzyłam to żeby mąż mnie przytulił, pocałował w czoło i powiedział, że będzie dobrze.

Zwariowany jest nasz związek. Zawsze był. Mieszanka wybuchowa totalnej pasji, namiętności i szaleństwa przeplatane ze znudzeniem i chęcią pójścia inną drogą.

No dobra. Koniec o mnie bo sobie istny pamiętnik urządziłam ;) Sorki.

Połowy bułki już nie ma :D

lili- chrześniak męża nie ma w ogóle kłów np ;)

10 lata 9 miesiąc temu #850742 przez vika
lili Tosia też ma dwie dolne jedynki i dwie górne dwójki :) śmieszne kasowniki...i jedynki wyjdą czasu troszkę i będzie ok :blink:

10 lata 9 miesiąc temu #850745 przez tysiiiak
Widzę że Oszka86 podczytuje nas już długo, długo ;) Nie krępuj się tylko dołącz! ;)

10 lata 9 miesiąc temu #850749 przez lili91
Dzieki kochane troche spokoju na noc mi sie przyda.
A powiedzcie mi jak robicie tego dzidziusia z zabkami pod postem?

A i oczywiscie gratuluje fasolek. Nie jestem w stanie nadrobic ktora ma w brzusiu lokatora ale gratuluje wszystkim razem i kazdej osobno ;)

10 lata 9 miesiąc temu #850750 przez Olga60
tysiiiak, marynarka, Ewelinczok też czytają nas i nie chcą coś pisać :( . Dziewczyny co u Was i Waszych Maleństw??? moniaaak???????????

10 lata 9 miesiąc temu #850751 przez Oszka86
A noo od samego początku :silly:
Tak jakoś nie mam odwagi :P nie żebym się Was bała ale raczej mało wylewna jestem :)
10 Maja ur córeczkę Ninę :) Urodziła się malutka bo miałą 2620 i 51cm goni Wasze pociechy ale i tak jest w grupie tych najmniejszych " kurdupli :P :laugh: ;)
Mała nie ma na razie ani jednego ząbka i się nie zapowiada dziąsła twarde , potoku śliny też nie zauważyłam ;)
Raczkuje i wchodzi gdzie tylko się da ;)Małe adhd ;) :laugh:
Umie już robić papa, wołać mama, pokazać pieska i kotka w ksiązeczce i za oknem ;) pokazać jaka jest duża i wydać dżwiek na pytanie jak robi taty samochód ;) :laugh:
To tyle o Nas tak pokrótce ;) :)
Mam nadzieję że nie przeszkadza Wam że Was codziennie podczytuje :) ;) Pozdrawiam Was :laugh:

10 lata 9 miesiąc temu #850758 przez Olga60
Oszka Witaj!!! Czytaj i PISZ, bardzo nam miło :woohoo:

10 lata 9 miesiąc temu #850759 przez tysiiiak
No właśnie dziewczyny hop hop co tam u Was? :)

Oszka Fajnie, że się odezwałaś :) pisz częściej :) Rzeczywiście kruszynka się urodziła :)

lili na stronie www.pierwszezabki.pl musisz się zalogować i tam wszystko sobie ustawiasz i potem wklejasz kod do podpisu :)

10 lata 9 miesiąc temu #850761 przez lili91
Tysiak dzieki bardzo. Teraz pisze z tel ale jak bede u mamy i nie zapomne to tak zrobie.

10 lata 9 miesiąc temu #850762 przez Anabelle
Dobrej nocy :)
Antek się raz przebudził, ale szybko zasnął z moją pomocą. Jestem jednak padnięta.
M rysuje schematy więc pewnie będzie siedział jeszcze pare godzin.

U Antka są:
na dole: obydwie jedynki
na górze: obydwie jedynki i dwójki
dziąsła ma jednak w strasznym stanie, wyglada jakby mu szło wszystko na raz 3 z 4.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka