BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #851136 przez KarinaM

Igorek

Irina

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #851141 przez Alex_87
Brawo dla Maksa :D jak już zaczął próbować to szybko ruszy do przodu :)

Zuza też się czasem puszcza, ale szybko łapie równowagę i znowu łapie się czegoś co ma po ręką, nawet jak się uderzy lub przewróci to dalej robi to samo...przy meblach już chodzi na luzaku. ale najgorsze jest podciąganie się za stół, bo wtedy staje na palcach, podciąga się i ślizga uwieszona na krawędzi stołu, masakra. Już niedługo będą biegać :ohmy: to się będzie działo, dobrze, że to lato będzie :)

Hmmm co do bujania, to u mnie tak jak u Paninki, jak siedzi to wali w oparcie krzesełka, czasem o ścianę :dry: jakieś sadomaso to moje dziecko

Tweety piękny brzuszek :)

Vika masz nowy suwaczek :cheer: :cheer: ajj ale Wam zazdroszczę :) ale muszę ochłonąć, bo stres niewskazany przy staraniach :lol:

10 lata 9 miesiąc temu #851146 przez joasia10015
vika widzę nowy suwaczek :blush: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Ale fajniee!!!! Kurde zazdroszczę wam jak nie wiem :blush: ALe pozytywnie oczywiście :kiss:

tweety pięęęęękny brzusio -taki zgrabniutki :blush:

Achhh jeśli chodzi o nowe umiejętności Mikiego -to BRAK :cheer: Jakoś nie jarzy ,,kosi,kosi,,czy ,,gdzie jest oczko?,, :dry: No trudno ,poczekamy ;)

Laski ale jestem zła-zamówiłam w poniedziałek spacerówkę-miała być kurierem a tu do dzisiaj NIC . Zazwyczaj jak coś kupuję to następnego dnia ...ewentualnie po dwóch dniach jest ....a tu trzeci dzień mija i nic.Dzwonie do firmy z której zamówiłam wózek i co? Nikt nie odbiera....No raczej nie możliwe żeby mnie zrobili w bambuko.... :angry: :angry: :angry:

10 lata 9 miesiąc temu #851147 przez pauluska
Dzieciaki super gratulacje dla Maksia :)

Tweety brzuszek boski :)

Paninka a jaka pojemność mleka i ile przesyłka ? Treaz w Rossmanie jest 1200 g - 25 % z kartą wyszło mi coś 50 zł ;)

10 lata 9 miesiąc temu #851149 przez Alex_87
Pauluska a jaki masz rabat na karcie Rossnę? Kurde to ja kupiłam Bebilon 2 tyg temu w carrefourze 1200g za 59,99 :angry:

10 lata 9 miesiąc temu #851151 przez Anabelle
Oj tweety, właśnie wczoraj oglądałam zdjęcia z brzuchem i makabra.
Ty tutaj widzę pięknie się trzymasz, nawet boczków nie masz :P

Mam nadzieje, że nie przytyje tyle ile z Antkiem ;)

10 lata 9 miesiąc temu #851155 przez Anabelle
Ah, odkąd wiem, że mam gina 19 marca, to zaczęła mi sie ta ciąża dłużyć :P

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #851156 przez vika
Twenty piękny brzusio hmmmmm już się nie mogę doczekać swojego :ohmy: :ohmy: :ohmy:
nie wiem co mnie napadło ale dawno nie byłam tak szczęśliwa ......Joasiu suwaczka nie moglam się doczekać...a co będe sobie żałować w końcu to ostatnia Ciąża :huh: :woohoo: :side:
Bella ja byłam wczoraj kolejna wizyta też na 19 i też już nie mogę się doczekać :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Hmmmmm suwaczek Kini mi wcieło :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

10 lata 9 miesiąc temu #851160 przez Anabelle
Viki bo jest limit znaków, musisz usunąć to co maasz na samym początku [link=http://www.suwaczki.com/]

10 lata 9 miesiąc temu #851168 przez pauluska
Alex mam 6 % zniżki promocja do 9 marca kupię chyba jeszcze jedno opakowanie te 1200 g a później to już pewnie przechodzenie na 3 będzie ;)

10 lata 9 miesiąc temu #851178 przez Alex_87
Ja mam 4% ale plus 25% to wychodzi dużo, hmm może też jeszcze kupie, bo mam dwie puszki po 800 i dwie po 1200, więc wyliczę sobie tak, żeby już wystarczyło na przejście na trójkę.

10 lata 9 miesiąc temu #851192 przez pauluska
A ile Zuza mleka na dobę wypija ?

10 lata 9 miesiąc temu #851214 przez Sevilla
Maksiu pewnie by podziękował, jak by umiał, a tym czasem woła swoje AAAA!!!! Jak narazie to jedyny jego wypad w dalsze rejony, a tak chodzi do przodu przytrzymując się jedną rączką mebli, lub ściany ...

Tweety brzunio super...

Kurcze mam problem, od dwóch dni tak mnie nasuwa brodawka, że jakikolwiek dotyk powoduje, że aż dreszcze przechodzą mnie z bólu. Boli tak, jak w ciąży. Jednak ciąże wykluczam, bo w niedziele skończyła mi się pseudo @, a poza tym biorę tabsy ...

10 lata 9 miesiąc temu #851215 przez paninka87
Pauluska 800 g bo wieksze na razie mi niepotrzebne a i tak niekiedy wyrzucam czesc bo miesiac mija. Zamawialam tez termometr smoczki i alantan przesylka chyba 14 zł. Wiec sie nie opyla samego mleka.

10 lata 9 miesiąc temu #851239 przez Alex_87
pauluska napisał:

A ile Zuza mleka na dobę wypija ?

Wypija 2x240ml (już gotowego mleka) plus do kaszki jej czasem sypie 2-3 miarki. A Tobie na ile wystarcza taka puszka 800g?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka