- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
moja je mn tak
6-7 mleko 210/240 ml
8-9 mnw 2 kanapeczki jajko/parówkę/wędlinke/dżemik
10-11 kaszkę jaglana lub manna ze śliwką/morelą jablkiem lub bananem
12-13 kanapeczkę/gotowane warzywka/budyń/placuszki
16 obiadek cały
17 owoc starty lub kisiel
około 19 mleko 200/220
no i tyle
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
- Otrzymane podziękowania: 0
demoniqe wow to się postarali... u nas jak widzę na zdj kumpeli fiołki dostałyśmy... no i będzie jeszcze imprezka na kręgielni... ale to później bo szefowa wczoraj była na chemii.
Dziewczyny stawiałyście dzieciom bańki? Dają rezultat? Nam lekarka zasugerowała, ale i tak nie ma nikogo w pobliżu kto stawia.
U nas dopiero wychodzi ładne słonko ale ja i tak się nie ruszam nigdzie
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Vika ale że dużo nam schodzi mleka czy mało? Mi w miesiąc ok. 2400g, z tego co widzę to u Ciebie podobnie...
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wczoraj nie moglam zrobić suwaczka bo mi wychodzil ponad 9 tydz.. ale co się dziwic jak obstawialam na pażdziernik a nie listopad bawilam sie z tym ponad godz zanim zajarzyłam co nie tak robię dodatkowo obstawialam wczoraj 13 marzec i w zapartę ,że jest 13 dziś tez mi slabo idzie myślenie czekam na wyniki beta hcg i tylko o tym myślę
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Dziś doszło moje zamówienie z gemini w tym termometr bezdotykowy. Taki zamówiłam:
www.aptekagemini.pl/termometr-microlife-...-b-kontakt-1szt.html
To w sumie dużo tego mleka schodzi Wam... nie pamietam jak już to było z Amelią A mleko prywoził często ojciec M... teraz Blance rzadko coś prywiezie. A Amelii b. często mleko i Pampersy... heh
Oj Vika ja Ci się nie dziwię... tu Tośka, w brzuszku Maleństwo też bym była zakręcona:) i pewnie nadmiar szczęścia tak działa ja ostatnio też zamot ale to przez chorobę
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas etap raczkowania i stawania przy wszystkim czym się da trwa w pełni. Nawet mama mówi że nie usiedzi te moje dziecię na dupie. A jak się kłóci jak nikt nie zwraca na Nią uwagi. No i nie można nic przy Niej zjeść. Odrazu leci i wspina się żeby Jej dać.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pokaże wam moją małą tancerkę dzień w dzień szaleją z tatą na łóżku a ja z nich sikam
w ogóle Tośka to taki trzepok,że szok...tylko by uciekala albo skakała szalala przewracala się
Pauluska szczęście to jedno a strach czy będzie dobrze to drugie....pewnie mniej przestanę się bać jak zobaczę serduszko na usg potem poczuje ruchy i tak dalej ja jestem panikara i zawsze mam w glowie,że może być coś żle
Karina przy mojej też jedzenioe się chowa...ta nawet czosnek i cebulę gryzie jak jej dasz i to nie raz a je to do póki nie zabiorę
Dominiqe no to dobrze,że wymienią Ci ten nocnik ...pewnie sila perswazji
a ty Gwiazda DISCO POLO
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
przyszedł wczoraj i co???? różowy!!!!! zrobiłam oczywiście awanturę i dziś jedzie do nas kurier z zielonym no i z miejscem na fiutka bo w damskich go nie ma
już widzę jak Kuba go unika
fajnie że dzieciaczki jedzą już dużo naszego jedzenia.
Ja w niedzielę mam lekki odpust od dietki zjem caaaały garnek budyniu czekoladowego
pamiętam, że w ciąży jadłam budyń codziennie!
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vika Tosia to intelektualistka, która woli poczytać, a nie tańce jej w głowie
Kacper Nataszę nauczył dokładnie tak samo podskakiwać
Też najlepiej smakuje jej nasze jedzonko, dzisiaj zrobiłam spaghetti carbonara, zajadała się że hej . Mąż pare dni temu zrobił pastę min z makreli wędzonej. W południe dałam jej kaszkę i sobie pomyślałam, że teraz mogę spokojnie zjeść drugie śniadanie ..... eche, niepotrzebnie dałam gryza migiem była przy mnie po odstawieniu jej na podłogę
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mmmmmm kochana mąż ten teges-przystojniacha
Tysiak mi też sie dziś śniło że jestem w ciazy -i obliczyłam że na jesień urodzę
Dziewczyny,dziewczyny to żadne żarty -poważnie tłuszczyk sie nazbierał u mnie Cały czas trzym sie waga po ciąży 60 kg i ani drgnie Ale w sumie nie zależy mi jakoś na zrzuceniu wagi ,bardziej na ,,ogarnięciu,,figury -bo taka wiotka skóra,cellulit itp. No i sama kondycja prawie zerowa Chyba jedyną gimnastyką jest ten teges z mężem ... Zaczynałam już kilka razy CHodakowską ale jakoś brak mi silnej woli
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vika Tośka agentka że hoho i wykapany tatuś a wcześniej mi się wydawało że Ty
Joasia spróbuj Mel B ma fajne programy ja do Chodakowskiej jakoś też nie mogę się przekonać nudzą mnie ćwiczenia z nią Ty i 60 kg ? to chyba wysoka jesteś ja 64 kg a chcę dobić do 55 kg choć i 57 kg będzie super ale przede wszystkim zależy mi aby zgubić oponę
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
A Tosia niezła Ja zawsze jak chce nagrać Zuzkę to ta zauważy telefon, podchodzi do mnie i już nie ma szans. Mąż teraz mnie namawia żeby kupić kamerę, mamy lustrzankę ale bez funkcji nagrywania...nie wiem szkoda mi trochę 1000zł, ale z drugiej strony fajnie potem się ogląda takie filmy
Ja ważę 58 przy wzroście 172cm, wagi gubić nie chcę, no ale ta opona też mnie dobija :/ czasem jak patrzę na siebie to wyglądam jakbym była w ciąży :/
Demonique jaki tron żeby tylko potem chciał na takim zwykłym nocniku zrobić
Pauluska za ile kupiłaś Katarek? W aptece?
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Joasiu M ma wiecznie banana na twarzy ...wiecznie się śmieje za kilka lat nie będzie mu oczu widać z pod tych zmarszczek
Olga Tośka co dzien zrzuca wszystki książeczki z parapetu i potem przegląda ...Kina jak miala 1,5 roku potrafiła kończyć każdą linikę w książeczce a samochwałe znała już na pamięć z moją pomocą ... a teraz tylko streszczenia czyta i to jest za dużo jak dla niej
Pauluska to prawda Tośka to czysty tatuś ...mój ma kolor oczu i to wszystko nawet włosy rano stercza im tak samo
Anek U NAS najczęściej z tatą sluchają trans albo rock a tą akurat piosenke mialam w telefonie i Tośce przypadla do gustu
kurcze tylko odświeżam strony w laboratorium pewnie dopiero za godz wynik a ja czekam i czekam
tatuś uśpil corke jak wychodził do przcy przed 15 i ta jeszcze śpi obudzila się wziełam ją położylam na łóżku przytulilam się do niej i zasnęła spi tak już od 15.40 ciekawe jak na noc zaśnie
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pomogę Ci jak już zakonczysz wybierz trzecie od dołu
Forum signatures: z tego ostatnią opcje PseudoHTML, UBBCode and BB Code
i niżej w niebieskiej ramce masz link ktory jest już gotowy do użycia