BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 10 miesiąc temu #851906 przez tysiiiak
Vika obejrzeliśmy z Kubulkiem Tosieńkę i najpierw się zawstydził potem tańczył z Tosia :D
Ja ogólnie słucham Trance ale w kuchni jak coś robię to właczam Vox fm i tam disco polo leci :P jak właczam eske albo inne radio to mnie szlak trafia kiedy po raz setny słyszę to samo :angry:

i Kuba boi się infalacji :/ :( wogóle Kuba to taki mały boidudek :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #851923 przez Alex_87
aaaaa Vika już załapałam, wtedy próbowałam to zrobić jakoś inaczej, chyba się zalogowałam, ale nie przyszła mi ta wiadomość na @ i zrezygnowałam w końcu.

10 lata 10 miesiąc temu #851929 przez vika
No i mam wyniki Betka ładnie rośnie teraz mogę troszkę sfolgować :P
6288,14 no chyba wynik super

10 lata 10 miesiąc temu #851938 przez Olga60
Vika beta pięknie urosła, teraz czekamy na bijące serduszko :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #851943 przez vika
Olga no na usg jeszcze musze troszkę poczekać dlatego zrobilam sobie bete by mieć pewność,że ladnie rośnie :)
dziewczyny od kiedy można dziecku podawać podroby drobiowe ??? tzn chodzi mi o wątróbkę ...ja dzis Tośce podawałam po raz drugi ale nie chce pluje :ohmy: pierwsza rzecz jaka jej nie smakuje :woohoo: a mamusia uwielbia .....mogę jeśc i jeść i na ciepło i na zimno :blink:

10 lata 10 miesiąc temu #851950 przez tysiiiak
Vika pięknie betka rośnie :)

Masakra. Kuba stał przy swoim ulubionym szklanym stoliku i nagle się poślizgnął i upadł i uderzył buźką o stół :( patrze a mu pełno krwi leci z buziuni :( jeszcze M. mnie nastraszył, że górnego ząbka nie widać ale jest na szczęście. Rozciął sobie wargę od spodu. Dodam, że obydwoje z M. siedzieliśmy obok niego :dry:

10 lata 10 miesiąc temu #851957 przez vika
Ojjj Tysiak buæki dla Kubusia :kiss: biedak...wlasnie moja cieka caly czas przy stoliku i siedze jak na szpilkach...wiem,ze nie unikne jej upadku bo sie nie da ...Brrrrr

10 lata 10 miesiąc temu #851962 przez Anabelle
Brr ja mialam spotkanie ze straza miejska.
Maz dzisiaj byl z Antkiem od 10:30 do 18. Wszyscy przezyli ;)

10 lata 10 miesiąc temu #851968 przez KarinaM
Vika nie przejmuj się że Tośka nie lubi podrobow. Ostatnio słyszałam że najgorsze są podroby bo przecież wątroba musi ciężko pracować. Żołądek także pracuje ciężko nie tylko u ludzi. A przecież biedne kury jedzą nie wiadomo co.

Igorek

Irina

10 lata 10 miesiąc temu #851969 przez pauluska
Alex mąż dał 49,99 za Katarek w aptece ale ciągnie aż miło ;)

Tysiak biedny Kubuś a pomyśleć że to dopiero początki :/ Moja też dzisiaj siedziała nagle zjechała pupką i poleciała głową do tyłu na panele już tyle razy tą główkę obiła że masakra a później odpychała zabawkę od siebie i się nachyliła zabawka uderzyła ją w głowę oj biedne te dzieci no ale bez wypadków się nie da.

10 lata 10 miesiąc temu #851975 przez Alex_87
Oj to koniecznie muszę kupić ten Katarek, nie będę się męczyła przy następnym katarze...

Biedny Kubuś :(
Moja jakiś czas temu walnęła z całej siły głową o podłogę kilka cm od grzejnika, a mamy taki stary żeliwny jeszcze, ale się wtedy wystraszyłam. No i oczywiście kilka razy prawie w kant szafki itd. Ktoś jednak czuwa nad tymi naszymi dzieciakami tam na górze :)i zawsze najgorsze upadki jak ktoś jest obok niej ;) Przed nami jeszcze poobijane kolana, łokcie itd :lol:

Mój szwagier jak był malutki uderzył się dziąsłami o metalową rurkę, później długo mu nie rosły dolne jedynki, w końcu jak wyrosły to takie małe i zaraz zrobiły się czarne i wypadły, miał tak dwa razy, na koniec wyrosły takie małe żółte :ohmy: widocznie uszkodził zawiązki zębów w dziąsłach...

Blee ja nie cierpię podrobów, niby mają dużo żelaza, ale też zbierają wszystkie toksyny...

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #851987 przez vika
HeHeeee a ja uwielbiam wátróbke...wlasnie najadlam sie taka smazona zimna do tego stopnia,ze jak odczytalam post Alex to az mnie coflo :ohmy: :ohmy: :ohmy: hmmm nie tkne do nastepnego razu :lol:
moja Pyßka juz spi obiadu nie chciala jesc i mleka nie zjadla wcale :ohmy: :ohmy: mam nadzieje,ze to zabki :huh:
zaraz beda Listy do M uwielbiam ten film ;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #851992 przez paninka87
Nienawidzę smażonej wątróbki :laugh: :laugh: :laugh: jedynie z rosołku gotowaną ale to tylko z swojskiego kurczaka :silly:

Buuuu ominęła mnie imprezka babska :( ubolewam strasznie, w takim gronie to dopiero się spotkamy 14 czerwca na weselu u kuzynki :blink: za chorobe nikt nie może, a może mąż mi to wynagrodzi ;)

Chyba mnie też namówicie na ten katarek...

Mysiunie wykąpałam o 19 i już śpi... wrócił mój śpioszek :blink: ma tyle atrakcji ostatnio... ganianie po całym domu i wstawanie gdzie tylko się da że wymęczona jest wieczorem :side:

Dostałam w gratisie kaszkę Holle i od razu zrobiłam... myślałam że Blancia posmakowała bo ładnie otwierała dziobek, ale zjadła 5 łyżeczek i tyle... ;)

ale mi się ziewa :S

10 lata 10 miesiąc temu #851998 przez sisina
Vika ja też uwielbiam ten film :)

ufff własnie majster pojechał ogarnelam mieszkanie i czekam na meza z kolacyjka zazyczył sobie jajecznice :) i grzanki mam dzis ochote na drinola i chyba sobie z mezem walniemy a co tam :laugh: :laugh:

Fabis usnał wkoncu bo ostanio z tym spaniem to masakra w dzien prawie wcale nie śpi i chyba ida mu nastepne zeby bo marudny i brak apetytu :(

Miłego weekendu

10 lata 10 miesiąc temu #852001 przez Alex_87
Ale przez mojego posta zrobiło Ci się niedobrze Vika? :D Też bardzo lubię ten film, ale TVN chyba się trochę pomyliły pory roku :lol:

Hmm a u nas widać, że schodzi już ta jedna górna jedynka, ale odpukać apetyt i spanie ok :)

Dzisiaj mąż w domu więc idę się nacieszyć :) Miłego wieczoru :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka