- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zuza też jakoś połyka to co zmieści do buzi, widocznie taki etap, oby szybciej zjeść żeby iść się bawić
dzieciaki powinny robić za odkurzacze, ja czasem nie widzę tych okruszków, a ona tym swoim paluszkiem grzebie i dotyka, żeby tylko wyciągnąć...
Echh smutno mi jakoś, mąż poszedł do pracy na noc, Zuza śpi, a wszystkie pewnie z mężami siedzą
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
A ja lecę do męża się zrelaksować bo tylko szperam na necie
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pysia juz spi, znowu zasnela ogladajac The Voice... chyba ja przynudzali wokalisci hehe:D
Klaudia tez miala okres ze pchala do pyszczoszka ile sie dalo, teraz widze ze zwolnila ale zawsze mam na nia oko w razie W
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Ja idę spać. Do jutra
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Pierwszy raz udało się Kubę wyjąć z wózka rozebrać i włożyć do łóżeczka żeby się nie obudził
Kuba zachwycał towarzystwo obracaniem smoczka w buzi haha
Kuba czasem ma tak, że całego biszkopta wepcha do buzi a czasem ładnie je. Nie wiem od czego to zależy
Dobrej nocki
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale piękny dzień dzisiaj u nas spędzimy go w plenerze Dzisiaj na śniadanko Iga zjadła całą jajecznicę z jednego jajka na masełku bardzo jej smakowało Dziewczyny do zupek dajecie masło czy oliwę ?
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anusias22
- Wylogowany
- gaworzenie
Do zupki ja dodaje maselko.
Ola jak byla mala to miala plesniawki.lekarka przepisala nystatyne ale mala wymiotowala po tym wiec odstawilam po pierwszej dawce. Przez tydzien smarowalam aphtinem ale nie pomagalo dopiero polozna mi powiedziala zeby wytrzec plesniawki cieplym moczem 3 razy dziennie. Pomoglo po pierwszym dniu. Od tej pory mam spokoj. Trzeba tez wyparzyc wszystkie smoczki, gryzaki itp.
Pogoda u mnie tez fajna i jedziemy do kolezanki na imieniny.
Dziewczyny u was jest taki zwyczaj jak włocewno? Polega na tym ze podczas swiat wielkanocnych chrzesni daja prezent.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aaa i przy pleśniawkach trzeba zakwasić środowisko w buzi mocz jest najlepszy ale można też wit C
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Ja miałam straszną noc polożyliśmy się po pólnocy wieczór super mąż zrobil kolacyjkę a żonka się obżarła do bólu okolo 2 w nocy obódził mnie tak silny ból zęba,że myślałam,że się
jejkuś co się nacierpiałam...a jak ból ustal troszkę było mi cholernie niedobrze no masakra jejuś nie życzę nikomu
Tośce zrobiły sie takie białe plamki w bużce czy to są pleśniawki...takie male jedna plamka obok drogiej..na dolnej wardze na dziąsełkach i w środku warg tak w rogach kurczę nie wiem co to
Anusia ja też nie slyszałam o takim zwyczaju ...ale jak to się mowi każda okazja jest dobra...u Nas niby jest coś typu *koszyczkowe* ale to jakies drobne pierdułki dla dzieci..typku kroliczek wielkanocny czekoladowy,jajeczka czekoladowe,psikawki te malutki....typowy motyw świąteczny
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiosna piękna Niestety mój mąż dziś wrócił o 4 do domu, a na 14 znowu jedzie do pracy i jak tu spłodzić dziecko przy takim grafiku, ale jutro ma wolne więc wezmę go w obroty
Ojjj Vika a nie byłaś w końcu u dentysty? Teraz jak jesteś w ciąży to trochę lipa, pewnie niewiele mogą Ci pomóc
Ja byłam u dentysty zanim zaczęliśmy się starać, na szczęście nic nie miałam do leczenia, ale wolałam się upewnić, niż potem w ciąży się męczyć ale dentyści nie mają ze mnie pożytku, mam tylko dwie plomby, w sumie to chodzę tylko na kontrole
Hmmm u nas nie ma takiego zwyczaju z tymi prezentami. Tzn jeśli ktoś ma dzieci to zazwyczaj kupuje im się słodycze, ale nie tylko na święta, tylko tak nawet jak się jedzie w odwiedziny to dla dzieciaków jakąś czekoladę czy coś, żeby się cieszyły
Do zupy daje różnie, oliwę z oliwek, masło, albo olej lniany (bardzo zdrowy, ale niestety daje dziwny posmak, więc rzadko go dolewam)
Życzę miłego dnia
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzis znalazłas swoja fotkę na FB HEHEE byliśmy na spacerku i zaatakowali nas koszem cukierków
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vika narzekasz, że taka chuda jesteś, a jak dla mnie nogi masz normalne Ja zawsze miałam takie patyczki aż ludzie czasem szeptali za mną jakie chude mam nogi ale po ciąży na szczęście wynormalniały trochę
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
ja w leginsach to lepiej żebym z domu nie wychodziła ;D