BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 1 miesiąc temu #852700 przez Olga60
Dzień dobry :)

Cd pięknej pogody, więc jestem na etapie poszukiwania kurtki wiosennej dla Nataszy. Na allegro nic ciekawego (same róże, hello Kitty itp :P ) na stronie h&m znalazłam i wydaje mi się być ciekawa, muszę zobaczyć ją w sklepie.

m.hm.com/pl/product/23416?article=23416-...ype=STILL_LIFE_FRONT

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #852708 przez pauluska
No pogoda cudowna Myszkę położę na drzemkę jak wstanie śmigamy na cały dzień do babci. Będzie zapoznawanie się z łóżeczkiem turystycznym mam nadzieję że przypadnie do gustu ;) Mężowi zaczęła się praca od rana do wieczora więc jesteśmy same całe dnie no ale cóż.

Czapeczka i kurtka fajna też jakiejś szukam a buty jakie nakładacie ?

11 lata 1 miesiąc temu #852713 przez Olga60
Nataszy zakładam już trampki

11 lata 1 miesiąc temu #852714 przez Anabelle
Dziewczyny, ja mam wszystko od rodziny w sumie.
Kurtki, kamizelki, kurtki z podpinkami itd
Buty również. Adidasy, butki skórzane z clarksa czy takie z grubego frote podszyte od spodu paputki po kolana, które nakładam na rajtuzy do wózka.

Dzisiaj byłam na becie. Zobaczymy.

Będę miała z Antkiem przeprawę, bo mąż wyjechał. Był z nim prawie cały piątek, w sb i nd też się nim zajmował - przede wszystkim go nosił. A jak wróci w czw lub pt teraz to chyba się wykończę - nie moge przecież antka nosić, a on to uwielbia

11 lata 1 miesiąc temu #852715 przez pauluska
Olga a jakie macie trampki ?

11 lata 1 miesiąc temu #852719 przez Olga60
Wiązane, Natasza ich nie zdejmuje, f&f
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #852722 przez pauluska
OOO jakie fajne u mnie nie ma F&F :( ile dałaś ? A nam kurtkę wykupili co się na nią czaiłam ehh

11 lata 1 miesiąc temu #852723 przez vika
Hej....ale się dziś wyspałam....moje dziecie obudzilo się o 6.30 zjadla i poszla spać mamusia też zasnęła mąz w pracy i nie mial kto Kini obudzić do szkoły :ohmy: :ohmy: :ohmy: no i ma dłuższy weekend :lol:
Tośce cala jama ustna zrobila się biala...nie wiem co to jest...doslownie cała jak poparzona ...język w bialych plamkach poliki w środku i wargi ale to całe miejsce przy miejscu :ohmy: :ohmy: :ohmy:
fajne te kurteczki i czapki...choć jak bylam w H&M to większośc kurtek to były dwie leciutkie warstwy materiału...straszne cieniastwo ale tej nie widziałam
my też już adidaski zakładamy od ponad dwóch tyg

11 lata 1 miesiąc temu #852725 przez tysiiiak
Hej :)

My po śniadanku :)
Ja też zakładam trampki już i chyba zrezygnuje z rajstopek pod spodniami :)

W biedrze będzie bramka zabezp. i parasolka KinderKraft gazetki.biedronka.pl/g265,wiosenne_porza...e%20porz%C4%85dki/20
koniecznie musimy kupić bramkę na balkon :)

Śliczna kurteczka i czapeczka :)

11 lata 1 miesiąc temu #852726 przez Olga60
30 zł , f&f jest w tesco :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #852728 przez pauluska
No ale u nas małe tesco i ciuszków dziecięcych nie ma :(

Vika to pleśniawki zapewne może pójdź do lekarza bo jak pleśniawki to są bardzo bolesne.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #852733 przez vika
Pauluska no wlasnie idziemy do lekarza ale jestem w szoku jak szybko to się przemieściło i jak to wygląda :ohmy: u starszej pamiętam pleśniawki to takie plamki gdzie nie gdzie a tu jest cała buzia w środku wyścielana wraz z dziąslami i językiem doslownie jedna wielka biała jama ustna :ohmy: a Tośka zachowuje sie jak gdyby nigdy nic tylko do buzi nie daje sobie zajrzeć
Bella to czekamy na wyniki :) oj z tym noszeniem to cos wiem...ja mała ciągle noszę ,przenosze,dzwigam,poprawiam...i najgorsze spacery znoszenie wózka z parteru...było nie było okolo 10 schodków a Tośka z wózkiem to pewnie ponad 20 kilo
Olga jakie świetne trampiki...hmmm hyba na nie zapoluje bo szukam czegoś do kurtki dżinsowej..hmm no i do plaszczyka w kwiatki ale to chce jakieś lakierkowane czerwone i czapki tez musze miec dwie :ohmy:
a to upolowałam Tośce za 20 zł plus przesyłka allegro.pl/zestaw-na-lato-dla-modnej-12-18msc-i4030768833.html i to allegro.pl/next-2013-kombinezon-80cm-9-12-mcy-i4006661261.html

11 lata 1 miesiąc temu #852738 przez Alex_87
Heej :)

Śliczne te trampki, my mamy adidasy Nike'a zakładamy już jakieś 3 tygodnie, dostałam od kogoś, na wiosnę mam 2 kurtki, 2 płaszcze, bluzę na miśku i 2 bezrękawniki, wszystko dostała. Jeszcze przydałyby się takie bardziej wyjściowe buciki :)

Ja myślałam, że pleśniawki to tylko u noworodków są :ohmy: chyba zaczne częściej przemywać Zuzce buzię w środku, bo teraz wszystko bierze do buzi.

Ta bramka fajna, też się nad nią zastanawiam.

11 lata 1 miesiąc temu #852739 przez Olga60
dzieciom raczkującym wyjątkowo często trzeba myć rączki, niestety wkładają ciągle paluszki do buzi, a Natasza nawet jak jest dopiero co umyta podłoga ma oblepione farfoclami dłonie, które są wiecznie wilgotne :P

11 lata 1 miesiąc temu #852742 przez pauluska
ja też chce trampki :D może któraś nam kupi ? :lol: oczywiście pieniążki na konto przeleję ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka