BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu #852835 przez Olga60
Już po drzemce :cheer: nawet kawy nie zdążyłam wypić :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #852889 przez tysiiiak
My byliśmy na spacerku prawie dwie godzinki ;) Pochodziłabym dłuzej ale UWAGA było mi za gorąco :P Nie spodziewałam się, że jest aż tak ciepło :P

Wstąpiłam do lumpka i kupiłam Kubusiowi kilka bluz :) za wszystko 20 zł

Dziś dzień mężczyzn podobno :P :S

Nataszka naprawdę jak jaskółeczka :D wiosenny sen :D :P
Załączniki:

10 lata 9 miesiąc temu #852940 przez joasia10015
Witam z rańca ;)
tysiak ale fajne bluzy -kurde tak dawno nie byłam w lumpku :dry: A na parawde za grosze można kupić fajowskie rzeczy :blush:
Apropo czapki to MIKI nosi taką (patrz zdjęcie :) ) Jak przystało na prawdziwego MIkiego ;) ;) ;) ;) ;) Jest ani za gruba,ani za cienka-myśle że w sam raz na teraz :)

Noc masakryczna,nie wiem ile razy wstwałam do Mikiego ,i jeszcze Miłosz-twierdził ze go szyja i głowa boli ...dzis nie poszedł do przedszkola ale teraz wszystko super...Może symulował? ;) :cheer: :ohmy:

Byliśmy na dworku i próbowałam MIłosza nauczyć jezdzic na rowerze ,bez bocznych kółek....Ojjjj będzie cięęęężżżżkoooo :huh:

10 lata 9 miesiąc temu #852941 przez joasia10015
No i jak to ja ,ciągle szybkoooo i zapomniałam wkleić fotki :laugh:
WŁALLLLAAAA !!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Załączniki:

10 lata 9 miesiąc temu #852944 przez pauluska
Olga wieczorem napisze Ci dane i zobacze oferte to moze sie jeszcze na cos skusze :) bo pisze z tel i mi zle ogladac. A jestesmy u babci naszej Iga tak sie splakala przed spaniem ze masakra :/ chyba nowe miejsce tak na nia dziala

Alex a ten kożuszek teraz nakladam Iguni on nie jest gruby jak kozuchy dla doroslych :D moge powiedziec ze jest cienki nawet bluzka cienka pod spod i jest ok ale rozgladam sie za kurteczka/plaszczykiem

10 lata 9 miesiąc temu #853010 przez agat
Hej Majóweczki :) Wpadłam do Was, bo w kwietniówkach cisza dziś ;)

Joasiu - cudną Miki ma czapę, nie mogę się napatrzeć :)

Olga - mój Adaś też od jakiegoś czasu śpi w podobny sposób, tylko jeszcze łapki gdzieś pod siebie zagarnia. No i śpi na kołdrze/kocyku a sam odkryty :P

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #853015 przez Suzi
Agat, co cisza, co cisza!!??? Pisać,,to nie bedzie ciszy :lol: :silly: ;)
Ja wracam i Ciebie zabieram ze sobą! :silly: ....

joasia, CUUUDNY Miqś :kiss: :kiss: :kiss: jaka zajebiaszcza czapeczka i apaszka!!!! :side: ja tez mam bzika z tą Myszką miki :silly: i Mikuś ma od cholery ubranek z tąże :silly: :lol: :blink:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #853020 przez vika
HEHEE Dziewczyny tu na całym forum dziś jest wyjątkowa cisza....ja dzis z nudów w między czasie podczytywałam czerwcówki ...tam sie najwięcej dzieje :P
też bylyśmy w lumpku zdobycz za 7 zł
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

oj tak fajnie na dworko aż sie do domku nie chcialo wracać....mieliśmy wyjśc jeszcze na długi spacer ale mój M się rozłożył :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Tośka nie chce jeśc obiadkow już trzeci dzień i sloiczkow i moich....chyba te pleśniawy :ohmy: :ohmy:
Tysiak super zdobycz świetne te sweterki :blink:
Joasiu jaki Mikus śliczny jak zobaczyłam zdjęcie nie moglam odgadnąć czyj to dzieciak :blush: :laugh:
a tutaj mamusia ze spacerku
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

fotografuje się na wszelki wypadek gdybym już nie wróciła do formy po trzeciej ciąży :P :woohoo:

10 lata 9 miesiąc temu #853023 przez tysiiiak
Mikus jak się zmienił :O naaaaprawde :) to ta czapusia i apaszka co się zastanawialas czy kupic :) dobry zakup :D
Vika dobry zakup :) ja tyle boskich ciuszkow dla dziewczynek widziałam ... Ale chyba zawsze tak jest :P
Myślę ze nie będziesz miała problemu żeby wrócić do figury z przed ciąży :)

Naprawdę cicho sza dziś :(

10 lata 9 miesiąc temu #853033 przez Anabelle
Vika, jak mi brakuje 1 kg do wagi sprzed ciąży mimo że jestem uzależniona od czekolady to Ty na pewno wrócisz ;)

10 lata 9 miesiąc temu #853052 przez joasia10015
Ojjj faktycznie cisza tu dzisiaj :laugh:
Kwietniówki zawsze mile widziane :kiss: Suzi piąteczka od MIkiego dla MIkiego ;)
Tysiak dokładnie to ta czapka z apaszką nad którą myślałam tydzień :laugh: I faktycznie dobry zakup :)
A niżej spontaniczny zakup (myślałam nad nim dwa dni ;) ) KUpiłam go za całe 20zł.z czego chusta była nowa z metką-wcale nie noszona :cheer: Założyłam Mikiemu i o dziwo nie protestował przy zakładaniu a wręcz przeciwnie -uśmiech nie z tej ziemi :laugh:

Achhh dziś dostałam meila że spacerówka którą zamówiłam bedzie u mnie jutro :cheer: I Pan napisał że oprócz standardowych GRATISÓW dołożył coś dla synka :ohmy: Pewnie za to czekanie -ciekawe co tam dołożył...pewnie jakiś balonik albo książeczkę za 2 zl. :dry: :lol: ZObaczymy :cheer:
Załączniki:

10 lata 9 miesiąc temu #853053 przez joasia10015
Ach te uśmieszki :lol:
Załączniki:

10 lata 9 miesiąc temu #853093 przez tysiiiak
boski śmieszek z Mikusia :) :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #853096 przez ewela86
Widze ze na tapecie wymiana garderoby:) no i my sie rozglafamy.... najgorsze jest to ze nic mi sie nie podoba i nie moge sie na nic zdecydowac:/

Pogoda przepiekna az w domu sie nie chce siedziec... a jak pomysle ze za tydzien do pracy to mnie trzesie :angry: no nic - zycie!

Dzieciaczki sliczne, a mikiego joasiu to bym nie piznala gdybym nie spojrzala na podpis:)

10 lata 9 miesiąc temu #853123 przez joasia10015
Hahahaahaa a czemu nie poznajecie Mikiego? Tak sie zmienił?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka