BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu #852575 przez joasia10015
HEjjj laseczki -spoznione ale najszczersze życzonka z okazji DNIA KOBIET :kiss: OGromny buziak dla każdej z was :laugh:
MIałam pracowity weekend-rodzinka sie zjechała :S DOpiero pojechali ,a ja ciagle coś :dry: WIadomo ze zawsze ktos cos pomoze ale jednak to gość i nie mozna wykorzystywać :dry:
vika ty sie nie wygłupiaj z tym zębem -to nie żarty :dry: Z MIłoszem w ciazy miałam niby wyleczone zęby wcześniej ale jakiś skurczybyk zaczął mnie bolec i pani dentystka nic mi nie chciała z tym zrobic :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: Tylko rozwierciła żeby ulżyć w bólu...po miesiącu znowu ból i poszłam do innego lekarza -i on stwierdził że bardziej może mi zaszkodzić ból i towarzyszące temu dolegliwości niż znieczulenie czy plombowanie i zrobił mi go :blush:

vika powtarzam sie ale na prawde laseczka z ciebie :blink: :kiss: Ile to ty masz lat??????? Bo już nie pamietam -ale wyglądasz na nie wiecej jak 25 :blush:
A mąż faktycznie ciągle sie śmieje -na tym zdjęciu też :blink: Trzymaj go trzymaj bo sie jakaś złapie na ten uśmiech :lol: Może ja???? :silly: :silly: :silly: :silly: Mój mąz też mnie urzekł super uśmiechem :lol:
Vika jak zrobiłaś ten fajny napis świecący? Kiedyś próbowałam ale nie dałam rady :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #852597 przez vika
Bella ja w leginsach dopiero w ciąży nauczyłam się chodzić wcześniej żle się czułam teraz też wolała bym dżinsy ale nie mogę do siebie żadnych dopasować wszystkie mi lecą a ja nie znoszę się poprawiać co chwile... :angry:
Joasiu hehee no tak mój M znów się śmieje..jak zawsze...no niech tylko jakaś spróbuje będzie miala ze mną doczynienia :lol: :laugh: UWAGA GRYZĘ :woohoo: :woohoo: :side:
JA JESTEM ROCZNIK
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
chyba ten sam co ty?? co do zębów ja na bieżąco leczę 6 ktora mnie boli ma wypalone korzenie :ohmy: :ohmy: więc nie wiem z kąd ból :unsure: 8 z pląbą kurcze a jak mi leczyła chcialam by wyrwala to nie :ohmy: ...oj jutro muszę się gdzieś zahaczyć bo dziś cały dzien czuję te zęby :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Joasiu wejdz sobie na te literki i jak wejdzie Ci w stronę wybierz GLITTERFRY WORDS 3 pozycja i tam juz wybierasz najpierw animacje potem czcionke i na końcu wpisujesz tekst który chcesz wciskasz glitterfry text i masz gotowy link do wklejenia bodajże ten drugi gdzie będzie pisała BBCODE chyba :lol: dasz radę :blink:tylko nie wiem czy nie musisz się zarejestrować ...ja jestem

10 lata 9 miesiąc temu #852605 przez Alex_87
Vika powinnyśmy się cieszyć, że mamy szczupłe nogi, przynajmniej możemy sobie nosić rajstopy/legginsy w najróżniejszych wzorkach, a nie każda może sobie na to pozwolić...
Chociaż ja jakoś nigdy nie lubiłam chodzić w krótkich spódniczkach, legginsach, szortach, dopiero jak poznałam mojego męża to on się dziwił, że nie pokazuje swoich atutów :P no i stwierdziłam, że skoro dziewczyna ze sporą nadwagą sobie chodzi w obcisłych leginach to czemu ja bym nie miała :cheer:

Jak tam niedziela minęła? U mnie oczywiście...bez męża :dry: Jak ja marzę o takim rodzinnym spacerku w niedzielny słoneczny dzień, o ranyyyyy.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #852612 przez pauluska
A ja tam nie mam patyków i też śmigam w leginsach/jeansach a'la leginsy i do tego luźniejsza góra uwielbiam taki styl i dobrze się w takim stroju czuje ;) Co do leginsów nie znoszę jak ktoś ma leginsy i tyłek odsłonięty komiczne to dla mnie tym bardziej że często majty widać :D

My dzisiaj spacerowaliśmy sobie we troje nad jeziorkiem pogoda cudna aż chce się żyć :)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #852627 przez Alex_87
Pauluska pewnie każda kobieta niech się ubiera jak jej wygodnie ale z gustem ;) do legginsów przekonała się nawet moja mama, niby fajną ma figurę, ale że babka 50 lat to wcześniej myślała, że za stara trochę jest :P a teraz jakas fajna tunika i śmiga :D

aaaale taki widok to już dla mnie za dużo :P www.wiocha.pl/280350,Legginsy hihihi

Kurde dziewczyny jak ubierać teraz dzieciaki Do tej pory zakładałam spodnie i pod spód rajstopki, ale prognozują na ten tydzień nawet 15 stopni i sama nie wiem...

10 lata 9 miesiąc temu #852629 przez Anabelle
Oj tam oj tam ;D
Niech każdy chodzi w czym mu wygodnie ;)

Antek uśpiony przez tatę, ja się wykąpałam, teraz przegląd stron internetowych i idę do Antka spać.
Taki śpioch się ze mnie zrobił, że szok. W ciągu dnia musze chociaż godzinkę się zdrzemnąć bo inaczej chodzę jak spita.

10 lata 9 miesiąc temu #852631 przez pauluska
Alex dobre, dobre :D właśnie o takie coś mi chodziło :D a czasami mam takie widoki ;)

Ja jak zakładam spodnie to już nie daje rajstop, pod leginsy zakładam bo są jednak cienkie i Mycha nie marznie ahh jak fajnie że już nie trzeba tych kombinezonów :)

10 lata 9 miesiąc temu #852632 przez vika
Też jestem za tym by każdy chodzil w czym jenu wygodnie....czasem i ja sie z kogoś pośmieje ale nie krytykuje...a ja tam lubię jak te dupska są wypięte :) heheeeee nawet czasem zazdroszczę bo u mnie prawie zero dupy :ohmy: :ohmy: :ohmy: jak mają co to niech pokazują :) ja do leginsów rzadko zakladam jakieś dłuższe tuniki bo mam krótkie nogi i nie wygląda to dobrze ....bardziej coś w pół dupka :) a majtek to mi nie widać bo noszę stringi :blink: no chyba,że celowo zakladam jakąś ciekawą koroneczkę :blink: :blink: :lol:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #852633 przez Alex_87
Nie no jasne, każdy chodzi jak chce :P przecież nikt takiej osobie nie zabroni, tylko czasem to aż ciężko się nie uśmiechnąć pod nosem :P Mnie to jeszcze jednak razi, jak ktoś się nachyli i widać mu rowek hehe no może ktoś lubi się pokazywać, ale nie każdy ma ochotę oglądać jego tyłek w sklepie :P

Vika a jak się z kogoś śmiejesz to raczej też jest w jakiś sposób krytyka ;)

10 lata 9 miesiąc temu #852634 przez pauluska
No tak niech każdy ubiera się jak chce ale jakaś odrobina gustu obowiązuje :D

10 lata 9 miesiąc temu #852637 przez vika
Alex każdy nazwie to po swojemu....owszem uśmieje się czasem bo i są fenomeny :)...chodzi bardziej o to,że nie krytykuje jak ktoś założy coś a jest za gruby czy chudy....poza tym uważam,że w leginsach lepiej wygląda ta co ma troszke ciałka no ale to moje zdanie :) ....no ale niech będzie :blink:
my dziś byliśmy na długim spacerku w parku mysia spala a my mizialiśmy się w słoneczku na ławeczce jak nastolatki :lol: starsza córa zwiala w polowie spaceru ...hmmm znajomi ciekawsi :huh:

10 lata 9 miesiąc temu #852639 przez Alex_87
No ok może wybrałam za mało jaskrawe zdjęcie, mi tez chodziło o właśnie takie fenomeny, a jeśli komuś wystaje trochę tłuszczyku czy ma boczki, czy cokolwiek innego też mi nie przeszkadza i nie wytykam palcami. Już się nie czepiam :P

Jutro muszę kupić jakąś czapkę dla Zuzki, bo te zimowe to już za ciepłe :)

10 lata 9 miesiąc temu #852641 przez pauluska
No ja właśnie też szukam czapy jakiejś ale taka bawełniana to chyba jeszcze za cienka ?

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #852643 przez Alex_87
Ja myślałam o jakiejś żakardowej, albo dzianinkowej, sama nie wiem....

www.hm.com/pl/product/24328?article=24328-A ta mi się podoba, ale to raczej na lato ;)

10 lata 9 miesiąc temu #852655 przez lili91
Witam.

Przepraszam ze tak nie w temacie dzieciaczkow.

Czy ktoras ma moze telewizje N z mozliwoscia pobierania filmow na zyczenie?

Bo mamie przyszedl dziwny rachunek i mam pare pytan.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka