- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pauluska ja tez mam te rolety co Ty w oknach.Tylko nieiwem czy masz na oknach czy do sciany mntowane.ja mam do sciany.w salonie jedynie mam zasłonki białe +te roletki bo mam tam ogromne okna i jakos łyso było z samymi roletami.Musze je juz powymieniac bo od słonca wyblakły.
Tysiiak dałas czadu!Ja mam przerwe w cwiczeniach, jestem przed @, kiepsko sie czuje i żre na potęge.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Hmmm Zuzka śpi już dwie godziny na podwórku a ja ogarnęłam trochę w domu i nie wiem co robić
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tysiiiak na aqua aerobik chodzę 2x w tyg, efektów brak, no i mel b , rozgrzewka + brzuch. Ja do gotowania za to miałam wenę (chyba przez to efektów brak) więc od tego m-ca wróciliśmy do obiadów na abonament. Pół porcji i nic więcej, może to poskutkuje
W salonie mam zasłony panelowe i w sypialni łapane boczki, w pozostałych oknach brak firan, tylko żaluzje zew.
Nataszę karmię obowiązkowo w foteliku, musi wiedzieć, że je się "przy stole"
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Tak w temacie dziś jest dZień teściowej i dentysty
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
czy któraś pamięta w którym tyg miala taki wynik
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Byłyśmy u lekarza... prywatnie. Pani stwierdziła że przyjęła dziś 70 osób i dopiero co weszła do domu, ja się pytam czy przyjmie prywatnie??? Zgodziła się tylko dlatego że to niemowlę. Olga chyba zaczne się Ciebie radzić co do leków Czy Ty nie masz jakieś specjalizacji lekarza przypadkiem??? Mamy czyścić nochal, oklepywać ale nie tak delikatnie pokazała mi jak to ma wyglądać Flavamed i krople na noc Sinecod.
Ja jutro pojadę ze sobą do rodzinnego, bo już nawet ciężko mi mówić... i tak oto mogę pożegnać się z piątkowym babskim wypadem będą tam 2 ciężarne i co?? mam je zarazić albo w takim stanie iść... załamka... wiem o tym spotkaniu już od miesiąca
Blanka zasnęła mi w aucie... teraz grandzi... tatuś wróci z pracy to się zaopiekuje Jak widzi że M wychodzi to ryk... jak ja idę sobie to nie ale tatusia rzadko widzi... że w ogóle kojarzy
No i tak w ogóle to zęby idą i idą
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paninka dobrze ze trafilas na dobra lekarke zdrowka dla was :* niestety czasem siła wyższa i trzeba odpuścić wyjścia
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Magda od 2 dni ma gorączkę 38, byliśmy dzisiaj u lekarza i w zasadzie dalej nie wiemy co to...może to 3-dniówka. Zobaczymy.
W temacie facetów. Moje zdanie jest takie że jak się kocha to mozna wybaczyć wszystko. Ale też ja zawsze powtarzam nie tyko ty możeesz mnie zdradzić ja też mogę. I miałam okazję czy propozycje, ale zbyt rozsądna jestem i skoro jednemu coś obiecałam to się tego trzymam. Mam nadzieję że mój mąż też
Używki okeej uwielbiam, począwszy od wina drinów do sziszy, ale papierosów nie palę. Narkotykow nigdy nie brałam.
Dzisiaj mój lub zarzucił focha a ja jestem tak zmęczona że nie mam siły go ugłaskwać.
Jedno tylko "z psychologii" warto wiedzieć jak się jest z kimś to wasz partner ma być najwazniejszy nie dziecko. TTylko tak można stworzyć zdrowy związek.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
M-brava ostatnio w DDTVN właśnie o tym rozmawiali że facet ma być najważnieszy nie dziecko. Moim zdaniem nie można tego odnieść do wszystkich sytuacji. Jest w tym pewna idea ale zbyt dosłownie chyba nie można tego traktować Napewno nie dotyczy to pierwszych trzech lat życia dziecka
Zdrówka dla Madzi Oby tylko 3dniówka albo ząbki
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
munnecabrava napisał:
Jedno tylko "z psychologii" warto wiedzieć jak się jest z kimś to wasz partner ma być najwazniejszy nie dziecko. TTylko tak można stworzyć zdrowy związek.
To samo nam ksiądz na naukach przedmałżeńskich mówił, ponieważ dziecko jest owocem tej miłości do partnera... Chodzi pewnie o to, żeby po urodzeniu dziecka tak samo pielęgnować związek jak wcześniej, a nie, że tylko dziecko i klapki na oczach. Nooo aaaale nie zaczynajmy znowu tej dyskusji bo już WIEMY że wszystko zależy od danej sytuacji
Oglądałam właśnie pogodę, jeśli się sprawdzi to będzie super
Vika nie znam się na tej becie, ale chyba dość wysoki masz ten wynik. Nigdy nie robiłam tego badania. Wy robiłyście tak z ciekawości? Tzn wiem że niektóre robiły żeby sprawdzić czy ciąża się rozwija.
Paninka znowu Was coś dopadło wracajcie szybko do zdrowia
- anusias22
- Wylogowany
- gaworzenie
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vika wysoka betka, tylko się cieszyć
M-brava ja tylko mam nadzieję, że Twój luby ugłaskuje Ciebie co najmniej jak Ty jego zdrowia dla Madzi