BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu #850242 przez joasia10015
ALe dziś drukujecie :laugh:
sewi kawał dobry :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maksio przystojniacha,wysoki chłopiec za kim? NIe kojarzę zdjęcia twojego męża ale chyba Makio do ciebie podobny-to spojrzenie przy pudełku plastikowym to spojrzenie mamusi :blush:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #850245 przez paninka87
Pół soczku zagotowuję i dodaje rozrobioną mąkę ziemniaczaną 1 łyżeczkę w ok 20 ml wody. Chwilę jeszcze gotuję cały czas mieszając. Mąka nadaje taki dziwny smak, ale moja Mała wcina. może z kompotu byłoby lepsze/słodsze... ale nie robiłam jeszcze :blink:
Teraz ciągle jemy mannę ok 17:30 albo od czasu do czasu budyń.

10 lata 9 miesiąc temu #850256 przez anek
Paninka dzięki :kiss:

A u nas Szymek klon tatusia.Mam na komodzie zdjecie męza jak miał ok 6-7 lat i kazdy kto przychodzi to mowi"ooo Szymus".Skóra zdarta z ojca.
Lena to chyba bardziej do mnie jest podobna.Napewno nosek zadarty :P
Ja mam bardziej kręcone włosy, M.tez jak miał dłuzsze to miał kręcone a Lena jak narazie druty.nawet po kąpieli nic sie nie podwijają.A ja tak lubie dziewczynki w kręconych włoskach :)

10 lata 9 miesiąc temu #850257 przez Sevilla
Anek w sumie to nie wiem, mierzyłam go ostatni raz 3 tygodnie temu i miał około 79cm. Spodnie zakładam mu na 80cm, a bluzki różnie raz na 74 raz na 80.

10 lata 9 miesiąc temu #850260 przez anek
oj to moja przy Nim to karzeł, z miesiac temu miała 72cm.spodnie na 74 dobre są.

10 lata 9 miesiąc temu #850261 przez Daarikaa
łoł łoł łoł ile postów :) fajnie (wczoraj zwieszalo sie forum i juz wieczorem nie weszlam a tu tyyyle naskrobane )

Dzis u nas nocka raczej kiepskawa, chyba dwojeczki daja sie we znaki bo czeste jezcenie przez sen bbylo..

Ewela Ja podobnie jak Ty nigdy nie mialam ciągoty do używek, alkohol mi poprostu nie wchodzi wiec nie pije w ogole no chyba ze lampke szampana na Nowy Rok ;) papierosy bleee smierdza, duuuzo kosztuja itp nigdy nie palilam i nie zamierzam, co do narkotykow to nawet dobrze nie wiem jak wygladaja, przerazaja mnie i ine chce miec z nimi do czynienia. (mąż identycznie jak ja, wiec w tym zgodnosc w 100%) ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sevilla Maks wyglada jak dwuletni chlopczyk, super kawaler!

10 lata 9 miesiąc temu #850308 przez Anabelle
Olga robiłam robiłam :)
https://lh6.googleusercontent.com/-1j9MiKuoZRQ/UxbR9N-RMBI/AAAAAAAAKIo/NFAcoVrxYh8/w1044-h587-no/DSC

My dzisiaj z M siedzimy bo ma wolne więc się zdrzemnęłam godzinkę ok 10 :) Teraz robię obiad. Dzisiaj łosoś z ziemniakami ofc. z piekarnika jak wiekszość moich obiadów :P

Ale napisałyście ;D
Antek był mierzony w szpitalu 29 stycznia, miał 77 cm.

Dalej temat gołych bab ;D Nawet nie wiem skąd się wziął :lol: :lol:

Antek marudzi nadal. Zaraz zje troszkę obiadku i do spania :) :)

10 lata 9 miesiąc temu #850310 przez pauluska
Dziewczyny ale nie dziwmy się że jak piszemy coś na forum o naszym życiu prywatnym to podlega ocenie innych tak już jest chyba nie piszemy tego po to aby każda z nas przytakiwała że ma racje i dobrze robi ;) Mam nadzieję że nasza dyskusja nikogo nie uraziła każda z nas jest inna i każda z nas oczekuje czegoś innego od życia ;)

Ale pogoda u mnie o masakra :/

10 lata 9 miesiąc temu #850362 przez Sevilla
Joasia mój mełż ma 183, rodzina mojego ojca poniżej 190 nie schodzi, tylko ja taki niewydarzony kurdupel.

Pauluska każda z nas ma inne doświadczenia. Miło się podzielić czymś i usłyszeć na ten temat opinie. Tak, jak piszesz każda z nas jest inna i każdy problem rozwiązuje inaczej. Czasami inne spojrzenie na sprawę pozwala się zdystansować i przemyśleć, czy technika jaką obrałyśmy jest aby na pewno dobra.

Anabell, Vika jak patrze na Wasze kreseczki to już najchętniej bym zaczęła się starać. Zwłaszcza, że moja kuzynka, która rodziła w lipcu właśnie jest w ciąży. Jednak jeszcze muszę odczekać dwa miesiące, porobić cytologię, powcinać acard :)

10 lata 9 miesiąc temu #850381 przez pauluska
No ja pytanie w ogóle z inne beczki :lol: Co macie w oknach w domu ? My mamy wszędzie rolety te plisowane no ale w sypialni stał podgrzewacz porobiły się na nich okropne plamy których nie da się usunąć w pokoju dziennym miałam inwazję biedronek które obsrały te rolety zastanawiam się nad jakimiś innymi roletami i sama nie wiem może coś polecicie ?

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #850384 przez tysiiiak
My na tym mieszkaniu mamy zasłony więc wogóle szał ... :dry:
U nas dziś też brzydka pogoda. Szaro buro i kropi co jakiś czas. Wystawiłam Kubulę na balkon żeby chodź on się dotlenił a mamuśka poćwiczyła :) :laugh:
Dziś Tiffany-boczki, Abs i trening całego ciała - Mel b. jest moc :P :)
Olga jak ten aqua aerobic ? Daje efekty? :)

Anabell no piękne kreseczki :) malinka :)

10 lata 9 miesiąc temu #850388 przez Alex_87
Anabelle masz jakieś przepisy godne polecenia z piekarnika? Czy co Ci przyjdzie do głowy? Ja ostatnio mam jakieś zaćmienie jeśli chodzi o gotowanie, kompletnie nic nie mogę wymyślić, a jak czytam przepisy to jakoś mi się odechciewa.
U nas dzisiaj łosoś z piekarnika :)

My w oknach mamy rolety z Biedry (w kuchni), a w sypialni krótkie zasłony, także nic ciekawego :P

10 lata 9 miesiąc temu #850395 przez vika
Sevi super zieciunio mi rośnie i jaki uśmiechnięty :) uroczy :kiss:
ja swoją staram się karmic w krzeselku...zapinam pasami i nie ma zlituj się ...kręci czasem głową ale wtedy odkladam jedzenie i daje za jakieś pół godz...wszama wszystko..w ogole u mnie co 1.5 godz coś je :ohmy: z mężem się śmiejemy że cyba do naszego zertego psa się wrodziła :woohoo: :woohoo:
no ja już po lekarzu,po poludniu wyniki beta więc czekam :side:

10 lata 9 miesiąc temu #850398 przez Alex_87
Oj przeoczyłam chyba zdjęcie Maksa...
aaa już widzę...no chłopak jak malowany :D

Vika a kazał Ci zrobił tylko betę? Na razie żadnego USG? :)

10 lata 9 miesiąc temu #850408 przez vika
Alex na usg za wcześnie ...niby do 6 tyg nie powinno się robić ....kiedyś robilam w 4 tyg nie wiedząc,że jestem w ciąży i doktorka powiedziała,że za wczesnie może zaszkodzić no i tydzien po tym poronilam...nie będe ryzykować...wizyta za dwa tyg wtedy dopiero usg....
przepisał mi duphaston witaminy i kazał dużo odpoczywac i to wszystko.... badanie sama sobie rano zrobilam tak dla św. spokoju :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka