BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu #850026 przez anusias22
Annabelle ja to ciebie podziwiam bo z tego co piszesz to nasi mezowie sa dosc podobni do siebie bo z tego ci piszesz to rozni ich podejscie do dziecka i alkohol. Ja nie jestem tak wyrozumiala.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #850027 przez lili91
A zapomnialam moj M ma kochanke SAMOCHOD.
Dzisiaj mnie w tym temacie wnerwil bo troche slaby czas mamy z kasa musielismy nadszarpnac kasy ktora odlozylismy na cos do domu. Mielismy zmienic TV i troche wystroj kuchni bo wynajmujemy i mamy tak jak mamy. Przydal by sie odkurzacz lepszy i zelazko bo to takie liche ale nie o tym mialam pisac.

Otoz mozna powiedziec ze jestesmy na minusie a moj przytargal od znajomego felgi i ostro ze je kupimy pytam za ile a on ze 400 zl. Ja sie nie znam moze to niedrogo ale ale jak na dzien dzisiejszy nas nie stac. Szczerze wolalabym zdac ta kase na spacerowke. Bez tych felg da sie jezdzic i powiedzialam ze sie nie zgadzam bo dopiero obiecalismy sobie ze wszystko zrobimy zeby odzyskac ta odlozona kase

10 lata 9 miesiąc temu #850030 przez ewela86
annabelle miałam podobnie - po prostu mnie nie ciągneło i nie czułam potrzeby żeby spróbować mimo presji otoczenia i tylko dlatego że wypada. Ale jeśli ktoś lubi - spoko. Nie przeszkadza mi.

10 lata 9 miesiąc temu #850032 przez Anabelle
anusias22 napisał:

Annabelle ja to ciebie podziwiam bo z tego co piszesz to nasi mezowie sa dosc podobni do siebie bo z tego ci piszesz to rozni ich podejscie do dziecka i alkohol. Ja nie jestem tak wyrozumiala.

Ja jestem wyrozumiała póki M zachowuje się ok w stosunku do mnie w domu oraz ma fioła na punkcie dziecka. Antek jak widzi ojca to aż sie trzesie ze śmiechu i leci do niego. Ba! Jak jest weekend to Antek leci cały czas do taty. Mamusia już mało ważna :P Tyle, że tak jak pisałam. Mój chciałby mieć rodzinę, a jednocześnie chciałby się bawić jak student 1 roku.
Trzeba go więc co jakiś czas potrzepać, ale zależeć to mu na nas bardzo zależy. Nigdy nie działał celowo tak by stała nam sie jakaś krzywda, nigdy nas nie zaniedbywał. No Niestety, chyba nie można mieć wszystkiego, albo trzeba mieć ogromne szczęście, żeby to wszystko zdobyć.

10 lata 9 miesiąc temu #850033 przez vika

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #850034 przez joasia10015
Hahaaahhaaaahaaaaa jak wyskakuje temat mężów albo teściowych to od razu milion postów na forum :laugh: O dzieciach tak nie dyskutujemy jak o facetach :laugh: Choć faceci to duże dzieci :blink:

Pora spać bo o 7 pobudka B) no i w sumie kilka razy w nocy do Mikusia :dry: :side:

10 lata 9 miesiąc temu #850036 przez vika
własnie o to chodzi Bella nigdy nie można mieć wszystkiego
Twojemu M z czasem wszystko minie zobaczysz a Ciebie tylko podziwiać za cierpliwośc... :blink:

10 lata 9 miesiąc temu #850039 przez joasia10015
Kurde NIKT nie jest idealny , i trzeba nauczyć sie żyć razem ... Zanim sie człowiek dotrze,pozna to może minąć kupa czasu i przelanych łez :(
Jak dla mnie teraz najwazniejsza jest rodzina -ja,mąż dzieci...I wiem też że jak ja bede szczesliwa u boku męża to dzieci będą szczęśliwe ...tego nauczył mnie mój patologiczny DOM .Dlatego laseczki ,mimo zgrzytów...kłótni i zszarganych nerwów KOCHAAAAAJMYYYYY SIEEEEE LUDZISKA KOCHAJMYYYY :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #850042 przez Anabelle
i tym miłym akcentem biorę groszka i ide spać :D
ściskam :*

10 lata 9 miesiąc temu #850044 przez lili91
Ja czasami mojego musze sprowadzac na ziemie tak jak z tymi felgami ale i tak go kocham. Pomimo tylu wylanych lez musimy sie dotrzec i bedzie dobrze . Teraz ja zmienilam podejscie i juz nie godze sie na kazda rzecz a pozniej po katach placze. Poprostu mowie jakie jest moje zdanie i albo to przyjmie albo nie ale chociaz dzieciatko nie widzi zaplakanej matki co boi sie postawic nawet w blachych sprawach

10 lata 9 miesiąc temu #850047 przez KarinaM
anek napisał:

Moja doktorka dała nam tez inhalacje ale mowiła ze jak Lena zacznie mocno goraczkowac to zeby przyjechac po antybiotyk.No i własnie popołudniu zagorączkowała i dała nam Augmentin.

Karina troche Cie pomecze :P Jak Irina tolerowała antybiotyk bo kurde Lene na wymioty naciaga.dałam o 19 ,pozniej było oki a o 21 wypiła mleczko i za sekunde wszystko zwymiotowała.

Irina Augmentin tolerowała. Pierwszy dostała Zinat ale pierwszą dawkę wzięła a drugą zwymiotowala odrazu po podaniu. Doktor powiedziała że jak zwymiotuje po godzinie od antybiotyku to dawka jest zaliczona. U nas Irina Zinatem wymiotowala jak tylko go poczuła w ustach.

Igorek

Irina

10 lata 9 miesiąc temu #850057 przez Sevilla
Kurczę, tak sobie pomyślałam, że właśnie idealnych mężów nie ma :) A tym bardziej mój z ideałem się minął. Tak, jak każdy facet wywija numery, ale cenie go za to, że choćby zrobił coś najgorszego to mówi szczerze i dobitnie. Wie, że często sprawia mi taką szczerością ból, ale wolę najgorszą prawdę.

Czy Wasze dzieci, też mają etap dzielenia się. Mały ostatnimi czasy dzieli się wszystkim, smoczkiem, jedzeniem, które wypadnie mu z buzi, chrupkiem i spróbuj nie wziąć, to wciska na chama :P :laugh: :laugh:

Tysiak, odnośnie samodzielnego mycia się chusteczką, to ja mam małego pedanta. Wczoraj wyjął mokrą chusteczkę i stół przecierał. Ile radochy miał przy tym :)

10 lata 9 miesiąc temu #850076 przez Olga60
No tak, gadają po nocach, później śpią do południa ;) :laugh:

Dzień dobry :)

10 lata 9 miesiąc temu #850081 przez paninka87
Olga kto może temu zazdroszczę... oj pospałoby się pospało.

10 lata 9 miesiąc temu #850084 przez Alex_87
Witajcie z rana :)

Oj ale dyskusja się rozwinęła w nocy :D przeczytałam i stwierdzam, że jeszcze za mało w życiu przeżyłam (chociaż trochę przeżyłam :D) żeby oceniać i wypowiadać się na niektóre tematy :P za 10 lat przeczytam znowu i ciekawe jak bardzo się zmienią moje poglądy :D
Co do narkotyków i trawki...hmmm..napatrzyłam się za dużo w Holandii na różne rzeczy i chyba raczej podziękuje...

Taaak teraz chyba taki wiek :D Zuza dzieli się wszystkim :) to samo z przytulaniem :) fajnie by było gdyby tak zostało :)

Dziewczyny mąż wczoraj kupił truskawki w Carrefourze, świeże...czy mogę dać Zuzie czy lepiej takich nie dawać (no bo wiadomo że one nie z PL)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka