- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- anusias22
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dzisiaj mnie w tym temacie wnerwil bo troche slaby czas mamy z kasa musielismy nadszarpnac kasy ktora odlozylismy na cos do domu. Mielismy zmienic TV i troche wystroj kuchni bo wynajmujemy i mamy tak jak mamy. Przydal by sie odkurzacz lepszy i zelazko bo to takie liche ale nie o tym mialam pisac.
Otoz mozna powiedziec ze jestesmy na minusie a moj przytargal od znajomego felgi i ostro ze je kupimy pytam za ile a on ze 400 zl. Ja sie nie znam moze to niedrogo ale ale jak na dzien dzisiejszy nas nie stac. Szczerze wolalabym zdac ta kase na spacerowke. Bez tych felg da sie jezdzic i powiedzialam ze sie nie zgadzam bo dopiero obiecalismy sobie ze wszystko zrobimy zeby odzyskac ta odlozona kase
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Ja jestem wyrozumiała póki M zachowuje się ok w stosunku do mnie w domu oraz ma fioła na punkcie dziecka. Antek jak widzi ojca to aż sie trzesie ze śmiechu i leci do niego. Ba! Jak jest weekend to Antek leci cały czas do taty. Mamusia już mało ważna Tyle, że tak jak pisałam. Mój chciałby mieć rodzinę, a jednocześnie chciałby się bawić jak student 1 roku.Annabelle ja to ciebie podziwiam bo z tego co piszesz to nasi mezowie sa dosc podobni do siebie bo z tego ci piszesz to rozni ich podejscie do dziecka i alkohol. Ja nie jestem tak wyrozumiala.
Trzeba go więc co jakiś czas potrzepać, ale zależeć to mu na nas bardzo zależy. Nigdy nie działał celowo tak by stała nam sie jakaś krzywda, nigdy nas nie zaniedbywał. No Niestety, chyba nie można mieć wszystkiego, albo trzeba mieć ogromne szczęście, żeby to wszystko zdobyć.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pora spać bo o 7 pobudka no i w sumie kilka razy w nocy do Mikusia
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Twojemu M z czasem wszystko minie zobaczysz a Ciebie tylko podziwiać za cierpliwośc...
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak dla mnie teraz najwazniejsza jest rodzina -ja,mąż dzieci...I wiem też że jak ja bede szczesliwa u boku męża to dzieci będą szczęśliwe ...tego nauczył mnie mój patologiczny DOM .Dlatego laseczki ,mimo zgrzytów...kłótni i zszarganych nerwów KOCHAAAAAJMYYYYY SIEEEEE LUDZISKA KOCHAJMYYYY
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
ściskam :*
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Moja doktorka dała nam tez inhalacje ale mowiła ze jak Lena zacznie mocno goraczkowac to zeby przyjechac po antybiotyk.No i własnie popołudniu zagorączkowała i dała nam Augmentin.
Karina troche Cie pomecze Jak Irina tolerowała antybiotyk bo kurde Lene na wymioty naciaga.dałam o 19 ,pozniej było oki a o 21 wypiła mleczko i za sekunde wszystko zwymiotowała.
Irina Augmentin tolerowała. Pierwszy dostała Zinat ale pierwszą dawkę wzięła a drugą zwymiotowala odrazu po podaniu. Doktor powiedziała że jak zwymiotuje po godzinie od antybiotyku to dawka jest zaliczona. U nas Irina Zinatem wymiotowala jak tylko go poczuła w ustach.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Czy Wasze dzieci, też mają etap dzielenia się. Mały ostatnimi czasy dzieli się wszystkim, smoczkiem, jedzeniem, które wypadnie mu z buzi, chrupkiem i spróbuj nie wziąć, to wciska na chama
Tysiak, odnośnie samodzielnego mycia się chusteczką, to ja mam małego pedanta. Wczoraj wyjął mokrą chusteczkę i stół przecierał. Ile radochy miał przy tym
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Oj ale dyskusja się rozwinęła w nocy przeczytałam i stwierdzam, że jeszcze za mało w życiu przeżyłam (chociaż trochę przeżyłam ) żeby oceniać i wypowiadać się na niektóre tematy za 10 lat przeczytam znowu i ciekawe jak bardzo się zmienią moje poglądy
Co do narkotyków i trawki...hmmm..napatrzyłam się za dużo w Holandii na różne rzeczy i chyba raczej podziękuje...
Taaak teraz chyba taki wiek Zuza dzieli się wszystkim to samo z przytulaniem fajnie by było gdyby tak zostało
Dziewczyny mąż wczoraj kupił truskawki w Carrefourze, świeże...czy mogę dać Zuzie czy lepiej takich nie dawać (no bo wiadomo że one nie z PL)