- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- hexia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekając na nasz cud...
Ale się zestresowałam tymi historiami o stratach dlaczego tak się dzieje ? Już się zamartwiam że coś nie tak Ciąża powinna być okresem szczęścia a nie zmartwień ale sobie tłumaczę że jak mam tak często USG to jakby było coś nie tak to by lekarz może zauważył teraz oczekiwanie niecierpliwe do 27 grudnia wtedy mam USG połówkowe oby było ok, bo też żyłam w przeświadczeniu że po I trymestrze już nic złego przydarzyć się nie może ....
Kochana mam dokładnie to samo!!!!I podobnie jak JoannaL: Ostatnio dzidzie widzielismy 19 pażdziernika,na przezierności karkowej,a połówkowe tez mi kazał przyjść ok 20 tyg,a,ze pójdę prywatnie to się muszę dokładnie umówić,bo nie wiem czy mój gin gdzieś na święta na wybije w trasę...
Fakt,że jakiś miesiąc temu gin oglądał dzidzię na sprzęcie (pożal się Boże) NFZtu,przy okazji jak mi infekcje grzybiczną znalazł,to mówił,że fika jak wściekła ale w sumie dokładnych pomiarów nie robił....I prawda jest taka,że im bardziej "jestem w ciąży" tzn im bardziej ona zaawansowana,tym większego świra dostaję!!!Czy wszystko ok,czemu tak długo usg nie miałam,co pokaże następne usg... Matko kochana!!!!!!
Za tydz w piętek idę znowu,bo mi wychodzi L-4, no i kontrolnie,czy mi wszystkie "grzyby wytruł" z organizmu...Mam nadz,że spojrzy na dzidzię wtedy,żebym choć na święta miała spokojną głowę i jakoś dotrzymała do połówkowego...
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny...głowa do góry nie można tyle się zamartwiać!!!!nasze dzieci będą zdrowe...ale przez nas mamusie będą miały depresje!!!
ja mam skłonności do depresji..jestem przewrażliwiona..martwię się na zapas i za wszystkich!!!!ale trzeba powiedzieć dość-nie jesteśmy same!!!!!pod serduszkiem mamy cudo,które nie długo będziemy tuliły!!!A TO CUDO MA BYĆ SZCZĘŚLIWE...RADOSNE!!!!A MY MUSIMY IM TO ZAGWARANTOWAĆ!!!!
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
W pełni Cię rozumiem Gosia. Ja po poprzednim poronieniu wykupiłam pełny pakiet roczny w Medicover. Wysyłali mnie po wszystkich specjalistach, mam zrobioną TECZKĘ badań. Prywatnie zapłaciłabym za to wszystko ok 5 tysięcy złotych - jednak chyba sobie policzyli, że skoro zapłaciłam 2 tysiące za abonament, to średnio im się opłaciłam ;D i od nowego roku chcą o 1700 zł więcej - więc zrezygnowałam z dalszej opiekiMoniaa ja Cie rozumie bo jak ja stracilam ciaze to tez mialam bzika na tym punkcie hehe i jak nigdy sama meza ciaglam do lozka a on jakos tak na spokojnie wszystko to przymowal niby chcial ale nie nakrecal sie tak jak ja:P Mam nadzieje ze wam sie uda i zobaczysz juz niedlugo dwie kreseczki na tescie:) Jezeli teraz strace dzieciatka to narazie dam na wstrzymanie i poprosze o jakies specjalne badania nawet za nie moge tysiace zaplacic ale bede chciala sie upewnic czy nastepne malenstwo bedzie zdrowe i zebym znowu tego nie musiala przezywac...
Napisz nam od razu jak tylko będziesz wiedziała co i jak.
Tak jak pisze Monia i Joanna - moja kuzynka była u 3 ginekologów jak zaszła w ciążę, jeden jej mówił, że poroni, bo dziecko zbyt wolno się rozwija, drugi, że urodzi, ale dziecko będzie inwalidem, a trzeci powiedział jej, że dziecko poza łonem nie przeżyje dłużej niż miesiąc!! Wszyscy trzej kazali jej usunąć. Nie dała za wygraną, chodziła po klinikach i co? Urodziła zdrową dziewczynkę!!
---
Płci pod koniec 20 tygodnia na połówkowym nie stwierdzono. Kolejne mam pod koniec 21 tygodnia (w ten piątek) mam nadzieję, że tym razem się dowiem. To przykre, jak wszyscy wiedzą, a ty bidusia siedzisz i nie wiesz
---
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Ale dość sporo
A co do ćwiczeń... to gdyby mi się chciało...
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U Ciebie sevilla też wszystko będzie dobrze zobaczysz:*