- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
CO do wspomnianych serów i alkoholu (wspomnianych przeze mnie )to jakos nie mam potrzeby że MUSZE wypic ale wczoraj byłam na urodzinkach i poprostu jakos mi zapachnialo to winko jak siostra piła no iiii naszło mnieeee!!!! Wypiłam w sumie pół lampeczki wina Trochę mam wyrzuty ,bo na własne zyczenie wypiłam-nikt mnie nie zmuszał-a przeciez mogłam zaszkodzic malenstwu Mam nadzieje że nie CO do sera to chodzi za mna od poczatku ciąży-nauczyłam sie jeśc sery własnie przez wytrawne winko ...no i jak już wczoraj wypiłam łyka winka i zobaczyłam serek to padłam....ALe licze że ten tyci kawałek nie zaszkodzi maluchowi
Dziewczynki zmieniajac temat od wczoraj naszła mnie znowu rwa kulszowa-wiecie co to za ból? Miała któras z was??? Ja piszę że ,,ZNOWU,, bo w pierwszej ciązy też miałam ten ból ale z drugiej strony Ból jest od lędzwi przez pośladek ,biodro,do kolana i czasem nawet do pięty-cos okropnego.WIem że są osoby i tymbardziej kobiety w ciąży które maja taka rwe kulszowa że bez tehabilitacji ani rusz Ja na szczescie jakos daje rade-mąż mi masuje,albo tak jak wczoraj ciepła woda w wannie mi pomaga Przypuszczam że to przez moja skoliozę -czytałam że to przez ucisk na jakis odcinek kregosłupa i z tego ten promieniujący ból Któraś miała??? Jeśli nie to nie życzę
Achhhh dziewczynki wpadłam na taki pomysł-może z okazji świat ,kiedy bedziemy sobie składac życzonka(bo napewno tak bedzie w tej naszej ,,brzuszkowej rodzince,, ) ,może każda prześle jakies swoje zdjęcie z ,,terazniejszym ,,brzuszkiem???? Wtedy bedziemy mogły sie bliżej poznac-wtedy wiemy z kim ,,rozmawiamy,, Tak sobie pomyślałam-oczywiscie jesli sama opanuje dodawanie fotek I oczywiscie jesli macie takie mozliwosci
Dobra zmykam ,bo obiadek sie gotuje-oczywiscie jeszcze tu do was zajrze
Aszzzzz cholerna rwa-nie moge nawet siedziec
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
Sevilla miło Cię zobaczyć , Kiniaczek super brzusio
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziekujemy że jestes z nami i caly czas cenimy sobie twoje rady-widac ze mądra z ciebie kobieta i czuje przez skórę że poprostu fajna babka z ciebie -DZIEKUJEMY ZE JESTES KOCHANA !!!!
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
ja zaoferowałam się kilka wiadomości temu,że po wizycie jutrzejszej u gina....wstawię zdjęcie nie dzieciaczka...bo już usg nie drukuje,ale mamusię dzieciaczka czyli mnie!!!
mogą pozawieszać wam się komputery,ale jak obiecałam słowa dotrzymam!!!
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wrając do tematu słuchania muzyki to w pierwszej ciąży słuchałam duużoo muzyki...no i syn też bardzo lubi muzykę,ale już taki swój gatunek!!!!uwielbiałam też czytać książki ...pochłaniałam je ....każdy gatunek,rodzaj...tygodniowo czytałam po cztery książki...no niestety teraz jak syn ma czytać coś to spazmów dostaje!!!
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
MoNIaaa od dłuższego czasu chciałam napisac tego posta z wielkimi podziekowaniami dla Ciebie )) Jestes tu od poczatku-chyba nawet zalozylas ten wątek i moim zdaniem (chyba nie tylko moim) jestes takim dobrym duszkiem tego forum.Ilośc postow mówi to sama za siebie Wspierasz nas,dopingujesz,martwisz i wogóle....Mimo że przytrafiła ci sie taka smutna sytuacja z druga dzidzia to jestes cały czas z nami Wierze ze wszystkie jestesmy z toba ,,związane,, i że każda z nas czeka z utesknieniem na wiadomosc o twoim kolejnym brzuszku;-) Napewno chetnie kazda by sie Julcia zajęła żebys tylko mogła z mężem ,,pokombinowac ,,;-P
Dziekujemy że jestes z nami i caly czas cenimy sobie twoje rady-widac ze mądra z ciebie kobieta i czuje przez skórę że poprostu fajna babka z ciebie -DZIEKUJEMY ZE JESTES KOCHANA !!!!
POPIERAM w całej rozciągłości
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
mogą pozawieszać wam się komputery,ale jak obiecałam słowa dotrzymam!!!
Bez przesady Lalka, czekamy
- hexia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekając na nasz cud...
a ma któraś pożyczyć barana...chciałabym żeby dziecko miało kręcone włosy!!!!
Kochana barana to nie mam,ale mam białego pudelka-miniaturkę,który wygląda jak mała słodka owieczka więc jakbyś się może poprzytulała do niej to może by jakiś lok się Twojemu dzidziusiowi udzielił JA tam mam darmowe grzanie brzusia-śpimy we troje-z piesiem,i zawsze się zwinie w kłębuszek i śpi,przyciskając się na wysokości mojego brzusia,albo usypia mi na kolanach albo jak siedzę po turecku Więc piecyczek dzidzia ma,że hej (w końcu "starsza siostra" chyba czuje,że coś rośnie mi w brzuszku).
Piękne foteczki kochane,i tak strasznie Wam tych usg zazdroszczę...Ale coś mi się wydaje,że jak pójdę za tydz w piątek to czasem na kasę chorych też mi może strzelić USG,bo to już będzie 19 tydz!!!Dlatego Mąż jedzie ze mną,żeby w razie co być!!!Choć rzecz jasna-połówkowe prywatnie będzie obowiązkowo,tylko muszę się z nim dogadać kiedy!!!!W NOWY ROK już wejdę planowo z 20tyg,więc fajnie,jakbym przed Sylwestrem miała to połówkowe za sobą...Może już się dowiemy co Dzidzia ma między nóżkami???
I Boże,Boże...żeby dzidzi zdrowa była,żeby wszystko z Nią/Nim było ok,jak być powinno...
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
Joasiu popieram Twój pomysł. Jeżeli uda się jeszcze naprawić mojego laptopa to ja na pewno wrzucę foteczkę, chyba że uda mi się w stacjonarnym coś wykombinować
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
- hexia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekając na nasz cud...
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
Laski jak widać mojego avatara,bo ja ciągle bobasa widzę,a wstawiałam już kilka razy swoje foto z piesiem....
hexia widać, bynajmniej ja widzę