BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 7 miesiąc temu #872570 przez Olga60
Dobry wieczór Babeczki :laugh:

Temat nauczycieli hmmmm.....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #872573 przez Kiniaczek
Poćwiczyłam... teraz siedze obsmarowana mazidłem szczelnie owinięta folią i czekam aż się samo sadło wytopi ha ha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :side: :side: :side:

Hugo też padł wcześniej ,ciekawe o ktorej jutro zarządzi rozpoczęcie dniówki matki swej...byle nie o 5-tej PLISSS :blush: :blush: :blush:

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #872576 przez paninka87
Moja ma ostatnio jedną drzemkę 2 godzinną. Jak wracam o 16 nie ma sensu jej usypiać bo poszła by spać na noc o 22. o 18 widzę już że jest zmęczona i padnięta ale wytrzymujemy jeszcze do 19.30.

Niania zadowolona z mojego dziecka. Mówi że jest pogodna i nie ma z nią problemu. Jedyne co się zmieniło to że nie chce pić mm o 9. M twierdzi że woli soczek od mleka. Chyba zastąpimy to śniadankiem ale znów nie wiem kiedy podać mleko żeby mi się nie odzwyczaiła ;)

idę się kąpać.. dziś wyjątkowo wcześnie :cheer:

heh kiedy ta @ przyjdzie??? spóźnia się 2 dni :silly:

10 lata 7 miesiąc temu #872590 przez Kiniaczek
Paninkia to nie Niania ma być zadowolona z dziecka tylko dziecko z Niani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

10 lata 7 miesiąc temu #872594 przez ewela86
moja jeszcze na 2-óch drzemkach i to czasem 2-godzinnych :ohmy: Babcia ma więc sporo czasu dla siebie :)

Kiniaczek ostro działasz :) musisz interesująco wyglądać w tym uroczym kubraczku :lol: :silly: :lol: :silly:

na temat nauczycieli się nie wypowiadam. zdąże jeszcze sobie wyrobić zdanie jak Diana pójdzie do szkoły :dry:

10 lata 7 miesiąc temu #872598 przez tysiiiak
Kiniaczek sama robisz te mazidła ? :lol: hmm chociaż jak sobie myślę że M. by mnie taką zobaczył to całe zycie by się śmiał ze mnie :silly:

10 lata 7 miesiąc temu #872601 przez Kiniaczek
Ewela Hugo też 2 drzemki i wcale nie takie krotkie... pierwsza od 1,5 do 2 godzin druga okolo godziny ale u nas tak to dziala że im lepiej spi w dzień tym lepsza noc :unsure: :unsure: :blush: :blush: Także taka sytuacja :)

10 lata 7 miesiąc temu #872604 przez paninka87
No tak pomyślałam o nianii a nie o własnym dziecku! To dlatego ze wiem jak moje dziecko reaguje na obcych. .. uśmiechem :)

Kazdy sie dziwi ze Blanka taka pogodna nie boi sie nikogo nie marudzi ladnie siedzi i sie zabawia sama.. heh dziecko ideał... oczywiscie miewa odchyły :laugh:

10 lata 7 miesiąc temu #872606 przez munnecabrava
Kiniaczek kazdy ma inne podejscie moja znajoma nauczycielka płaci odszkodowanie 13-latce która bzyknęła się w krzakach...dodam nauczycielka z powołaniem ... i chyba ta konfrontacja z rzeczywistścią tak ją zabolała
Vika nie chce się kłócić wina zawsze leży po 2 stronach. :) i zawsze bronimy swoje dzieci to dobrze bo to oznaka ze je kochamy:)

Ja jestem za dyscypliną i z perspektywy czasu doceniam tych profów co mnie gnoili. Jeden nawet nazwał mnie dzieckiem szatana ;)ale pewno ez nie raz bede klnac na nauczycieli mego dziecka

ps . doświadczenie tez trzeba zdobyć najgorzej jak na nas...

10 lata 7 miesiąc temu #872608 przez Kiniaczek
Tysiiak aż taką szamanką nie jestem :P kupuje :) :lol: :lol: czego sie nie robi dla pięknego ciała..zreszta to nie wygląda tak źle :) Fakt mało wygodne ale owiniete ciało szczuplejsze niz nieowinięte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

10 lata 7 miesiąc temu #872616 przez tysiiiak
Kiniaczek czemu szamanką :D ? Słyszałam że dobre są np pilingi z kawy czy różne takie :D

10 lata 7 miesiąc temu #872622 przez Kiniaczek
M-brava świat zatem schodzi na psy... tyle powiem po przeczytaniu historii Twojej koleżanki!

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #872624 przez Kiniaczek
Tysiiiak co innego peeling a co innego cos co ma wyszczuplic i ujędrnić ( bynajmniej tak piszą na opakowaniu ) :P :lol: :lol: :lol: Zreszta ja leniwa jestem lekko :P

10 lata 7 miesiąc temu #872661 przez Anabelle
hahaha pauluska ;D

zastrzelę ;D

obkupiłam się jak dzika, aż mi 40 zł na koncie zostało :D ;D

też wahałam się między psem a dinozaurem, wybrałam psa - no i przyszedł mąż, pokazuje mu psa, po czym mówie, że jakby był dziewczynką to wziełabym mu pszczołę bo jest cudna ;P

mąż na to, że przecież mówimy na Antka truteń więc mam brać pszczołę :P

tym sposobem jest pszczoła :D
baaa! są też sztućce z pszczołami, talerzyk antypoślizgowy z 3 przegródkami, misio do wózka, śliczny wieloryb kubeczek wyprofilowany do spłukiwania dziecku szamponu żeby nie moczyć twarzy :P aaa i nocniczek babybjorn zamówiłam.

szaleństwo szaleństwo ;D

urzekły mnie w skip hop te plecaczki na smyczkach haha

ahhhh zbankrutowałam ;D

10 lata 7 miesiąc temu #872683 przez munnecabrava
Kiniaczek podobno są nawet ubezpieczenia dla nauczycieli od ciąż podopiecznych...

Jutro urodziny mego lubego czyli dla mnie dzień w kuchni ale wymśliłam już menu hurrraaa:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka