BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 2 tygodni temu #507616 przez Anabelle
Haha lalka - nasza waga teoretycznie ma wytrzymać coś koło 200 kg więc może dam radę korzystać z niej do końca ciąży :P
Ja też chciałabym, żeby nasze maluszki już wyszły z tych brzuchów :) Czułabym się bardziej komfortowo mając Antka na oku :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #507640 przez lania
MoNiaaa, no trudno, nie może być tak pięknie, żeby za pierwszym razem... :( A z tym odpuszczaniem to naprawdę tak jest...słyszałam już kilka takich historii :silly: Moja koleżanka starała się długo a dopiero jak dała sobie spokój, zajęła się kupnem i wykańczaniem domu to zonk :blink: zaszła w ciążę , nawet jak test robiła to bez przekonania, a wcześniej to co miesiąc i nic

Powodzenia, znajdź sobie jakiś nowy cel, żeby odwrócić uwagę psychiki i pójdzie, zobaczysz :) :)

12 lata 2 tygodni temu #507649 przez Anabelle
Też robiłam testy co miesiąc po poronieniu, kupiłam wykrywacz dni płodnych: www.domowelaboratorium.pl/assets/images/...oty/glowna/PR_LH.jpg cuda na kiju.
A jak zajęłam się pracą, studiami, wykończeniem domu to byłam tak pewna, ze w ciąży nie jestem, że zapomniałam o teście!! Zostawiłam go w łazience na umywalce, zjadłam śniadanie po czym wchodze do łazienki umyć zęby a tam dwie krechy aż od drzwi biły! Takiego szoku w życiu nie przeżyłam.
Dlatego Monia trzymam kciuki bardzo mocno!

12 lata 2 tygodni temu #507732 przez lalka
a ja się dzisiaj czuję tak jak bym miała rodzić!!!ciężko mi.....duszno.....o piciu nie wspomnę...krzyż mnie boli!!!!byliśmy na spacerze...to gorąco mnie rozbierało!!!nie lubię takiej bezczynności.......kurczę szampan abym sie napiła!!!!

12 lata 2 tygodni temu #507733 przez lalka
a ja się dzisiaj czuję tak jak bym miała rodzić!!!ciężko mi.....duszno.....o piciu nie wspomnę...krzyż mnie boli!!!!byliśmy na spacerze...to gorąco mnie rozbierało!!!nie lubię takiej bezczynności.......kurczę szampana abym sie napiła!!!!

dziewczyny co jaki czas farbujecie włosy?????farbą??

12 lata 2 tygodni temu #507734 przez Anabelle
Kochana, ja to bym obaliła szampana, winko białe i czerwone a nawet whisky z zimną colą ;D

12 lata 2 tygodni temu #507749 przez lalka
Anabelle dzięki Bogu..bo myślałam,że tym apetytem na alkohol to ja jedyna jestem!!!zimnego piwa bym się napiła......mój M pije whisky z colą to biorę od niego i wącham....
któraś z dziewczyn pisała o piwie(nie pamiętam nazwy),które nie ma wcale procentów!!!
nie,że muszę pić..ale taka ochota mnie naszła...

12 lata 2 tygodni temu #507756 przez Anabelle
spoko ;p jak czułam zapach alkoholu przy tych wszystkich potrawach i co chwile "zdrówko" to ;) ;) by sie napiło :P

12 lata 2 tygodni temu #507764 przez Dave
A co tam, nudzę się to i u Was poklikam.

Mnie w ciąży generalnie odechciało się całkowicie alkoholu.
Ale w tej miałam taki moment, że jak mąż piwko otwierał to normalnie ślinotok miałam.
I zrobiłam malutki łyczek, ło matko jakie dobre było :lol: :lol: :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 2 tygodni temu #507770 przez lalka
Dave....mnie na początku to odrzucało od zapachu alkoholu....i dobrze!!!!a teraz....jak mnie najdzie...to wypiłabym...takie zimniutkie...hmm

wiecie co jest wkurzające...wszyscy wszystkich na świeta się pytali.....drinka...winka....wódki...?a do mnie nic!!!!ani moze soczku..wody????

12 lata 2 tygodni temu #507771 przez Dave
Lalka - to, że o alko nie pytali to mogę zrozumieć. Ale, że soczku nie zaproponowali. No wiecie co :ohmy:

Oburzyłabym się :silly: :silly: :P :P

12 lata 2 tygodni temu #507776 przez lalka
właśnie zjadłam kawałek placka i wiecie co?????dziecko chyba dba o figurę mamusi...bo zaczęła mnie tak kopać,że musiałam odstawić talerzyk!!!!i dobrze....bo mogłaby się mamusi wystraszyć po porodzie!!!!

12 lata 2 tygodni temu #507779 przez Dave
A może wręcz przeciwnie, bardzo jej smakowało i zaczęła tańczyć :)

12 lata 2 tygodni temu #507786 przez lalka
nie sądzę,bo mąż się śmiał,że dziesięciokrotnie przekroczyłam limit jedzeniowy.....hi..hi..hi..

cięzko mi

12 lata 2 tygodni temu #507861 przez Anabelle
Oj ja też dowaliłam z jedzeniem. Biedny Antek - miejsca pewnie już nie ma ;D
Nudy jak berety! Zastanawiam się czy sobie jakiejś gry strategicznej nie zainstalować :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka