- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Sisina ja początkowo miałam na 27 maja, ostatnio na 22 maja, więc teraz to już podaje wyłącznie z OM
- Kasia87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Ale dzisiaj poszalałam;D W lumpeksie kupiłam pełno nówek albo prawie nówek:D Pierwsze zakupy dla Jaśka i czuje się super:)
Mi się bardzo podoba wózek ESPIRO VECTOR:) Nieduży( sama mam 155cm;)) i niedrogi także w sam raz:)
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aha przytyłam prawie przez miesiąc 2kg!!!dostałam przekaz na test oznaczenia glukozą...ale tego dużo!!!!!!!
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz regularnie czekamy na fotki
Kurcze dziewczyny wracając do mojego ubezpieczenia (ktorego niby nie mam jeszcze)to stwierdziłam że chyba pójde zarejestrowac sie do Urzędu Pracy-chyba nie wyczaja że jestem w ciąży-kurcze nie wiem kiedy ta jeb... NOrwegia nas ubezpieczy-moze za tydzien a moze za miesiac...wiec moze lepiej jak sie zapiszę.Ale ja chyba musze im po czasie pow.ze jestem w ciąży co nie????A jak juz przyjda papiery z Norwegi to bede mogla zrezygnowac -doradzcie -dobrze myślę? A czy to odrazu będe miec ubezpieczenie?Czy sie czeka jakis czas???Kurde jestem ciemna w tych sprawach
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Ja ostatnio 1 kg na 1 tydzień :/ :/
Z cycków w nocy leje mi się jak z kranu prawie :/
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do wyglądu joasia ..to musiałabyś widzieć moje zdjęcia...zobaczyłabyś różnicę...
ja sama nie jestem załamana wyglądem,ale ludzie co mnie widzą to potrafią w depresję wpędzić!!!
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witajcie Dziewczyny:)
Ale dzisiaj poszalałam;D W lumpeksie kupiłam pełno nówek albo prawie nówek:D Pierwsze zakupy dla Jaśka i czuje się super:)
Mi się bardzo podoba wózek ESPIRO VECTOR:) Nieduży( sama mam 155cm;)) i niedrogi także w sam raz:)
Ja tez szaleje po lumpach ostatnio udalo mi sie kupic kilka firmowek prawie nowki
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anabelle ja w pierwszej ciązy pochłaniałam czekolady i wszystko co słodkie...i też urodziłam syna!!!z cycków jeszcze nic mi nie leci!!!
co do wyglądu joasia ..to musiałabyś widzieć moje zdjęcia...zobaczyłabyś różnicę...
ja sama nie jestem załamana wyglądem,ale ludzie co mnie widzą to potrafią w depresję wpędzić!!!
Bo ludzie to czasem takie dziady pieronskie sa ze zabic to malo ... szkoda nerwow na ludzki debilizm . . .
Piekne jestesmy w tym blogoslawionym stanie najpiekniejsze
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
lalka jak bym cie kopnęła prosto w ....CZTERY LITERY...tak przeżywałaś swoją wagę i wygląd...a ty ,,normalna,,ciążówka jestes ...Wyglądasz naprawde super!!!
Teraz regularnie czekamy na fotki
Kurcze dziewczyny wracając do mojego ubezpieczenia (ktorego niby nie mam jeszcze)to stwierdziłam że chyba pójde zarejestrowac sie do Urzędu Pracy-chyba nie wyczaja że jestem w ciąży-kurcze nie wiem kiedy ta jeb... NOrwegia nas ubezpieczy-moze za tydzien a moze za miesiac...wiec moze lepiej jak sie zapiszę.Ale ja chyba musze im po czasie pow.ze jestem w ciąży co nie????A jak juz przyjda papiery z Norwegi to bede mogla zrezygnowac -doradzcie -dobrze myślę? A czy to odrazu będe miec ubezpieczenie?Czy sie czeka jakis czas???Kurde jestem ciemna w tych sprawach
Moim zdaniem nawet jesli w ciazy jestes to oanstwo tm bardziej ma obowiazek cie ubezpieczyc. Poczytaj na necie ale jak dla mnie to idz i sie zapisz. . . Nie ma co ryzykowac z brakiem ubezpieczenia.
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kiniaczek..święta racja...a na potwierdzenie słuszności dzidzia zaczęła kopać jak szalona....czyt.mamusiu nic się nie martw..dla mnie jesteś najpiękniejsza i nie mogę się doczekać kiedy się zobaczymy!!
Prawidlowo