BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 20 godzin temu #522779 przez lalka
a to ja w całej okazałości...seniorka wśród majówek.....
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 20 godzin temu #522787 przez Sevilla
Lalka brzuchol piękny :) a nie pomyślałaś, by się umówić prywatnie do lekarza, który kompleksowo zrobi Ci badanie i znajdzie czas by poszukać, co ma maleństwo między nogami :)

Sisina ja początkowo miałam na 27 maja, ostatnio na 22 maja, więc teraz to już podaje wyłącznie z OM :)

12 lata 20 godzin temu #522798 przez Kasia87
Witajcie Dziewczyny:)

Ale dzisiaj poszalałam;D W lumpeksie kupiłam pełno nówek albo prawie nówek:D Pierwsze zakupy dla Jaśka i czuje się super:):):):)

Mi się bardzo podoba wózek ESPIRO VECTOR:) Nieduży( sama mam 155cm;)) i niedrogi także w sam raz:)

12 lata 19 godzin temu #522805 przez lalka
co do wózków to ja mam dwa!!!!jeden od mojej siostry,który jest taki sam jak joasi10015 ballerina i on będzie stał u mojej mamy..a drugi od M siostry -GRACCO!!!

aha przytyłam prawie przez miesiąc 2kg!!!dostałam przekaz na test oznaczenia glukozą...ale tego dużo!!!!!!!

12 lata 19 godzin temu #522806 przez lania
lalka, super brzunio :kiss:

kasia, tez bym poszalała w lumpku, a musze w domu gnic :angry: :angry:

12 lata 19 godzin temu #522820 przez joasia10015
lalka jak bym cie kopnęła prosto w ....CZTERY LITERY...tak przeżywałaś swoją wagę i wygląd...a ty ,,normalna,,ciążówka jestes ...Wyglądasz naprawde super!!! :)
Teraz regularnie czekamy na fotki :)
Kurcze dziewczyny wracając do mojego ubezpieczenia (ktorego niby nie mam jeszcze)to stwierdziłam że chyba pójde zarejestrowac sie do Urzędu Pracy-chyba nie wyczaja że jestem w ciąży-kurcze nie wiem kiedy ta jeb... NOrwegia nas ubezpieczy-moze za tydzien a moze za miesiac...wiec moze lepiej jak sie zapiszę.Ale ja chyba musze im po czasie pow.ze jestem w ciąży co nie????A jak juz przyjda papiery z Norwegi to bede mogla zrezygnowac -doradzcie -dobrze myślę? A czy to odrazu będe miec ubezpieczenie?Czy sie czeka jakis czas???Kurde jestem ciemna w tych sprawach :huh:

12 lata 19 godzin temu #522821 przez Anabelle
Lalka rośnie brzusio rośnie :) :)
Ja ostatnio 1 kg na 1 tydzień :/ :/
Z cycków w nocy leje mi się jak z kranu prawie :/

12 lata 19 godzin temu #522837 przez Kiniaczek
lalka napisał:

a to ja w całej okazałości...seniorka wśród majówek.....

Wygladasz pieknie lalka :-) :-) :-) :-) :-)

12 lata 19 godzin temu #522847 przez lalka
Anabelle ja w pierwszej ciązy pochłaniałam czekolady i wszystko co słodkie...i też urodziłam syna!!!z cycków jeszcze nic mi nie leci!!!

co do wyglądu joasia ..to musiałabyś widzieć moje zdjęcia...zobaczyłabyś różnicę...
ja sama nie jestem załamana wyglądem,ale ludzie co mnie widzą to potrafią w depresję wpędzić!!!

12 lata 19 godzin temu #522862 przez sisina
No wkoncu lalka śliczny brzusio;)

12 lata 19 godzin temu #522866 przez Kiniaczek
Kasia87 napisał:

Witajcie Dziewczyny:)

Ale dzisiaj poszalałam;D W lumpeksie kupiłam pełno nówek albo prawie nówek:D Pierwsze zakupy dla Jaśka i czuje się super:):):):)

Mi się bardzo podoba wózek ESPIRO VECTOR:) Nieduży( sama mam 155cm;)) i niedrogi także w sam raz:)

Ja tez szaleje po lumpach :-) :-) ostatnio udalo mi sie kupic kilka firmowek prawie nowki :-) :-)

12 lata 19 godzin temu #522872 przez Kiniaczek
lalka napisał:

Anabelle ja w pierwszej ciązy pochłaniałam czekolady i wszystko co słodkie...i też urodziłam syna!!!z cycków jeszcze nic mi nie leci!!!

co do wyglądu joasia ..to musiałabyś widzieć moje zdjęcia...zobaczyłabyś różnicę...
ja sama nie jestem załamana wyglądem,ale ludzie co mnie widzą to potrafią w depresję wpędzić!!!

Bo ludzie to czasem takie dziady pieronskie sa ze zabic to malo ... :angry: szkoda nerwow na ludzki debilizm . . . :angry:

Piekne jestesmy w tym blogoslawionym stanie :laugh: najpiekniejsze :lol:

12 lata 19 godzin temu #522875 przez Kiniaczek
joasia10015 napisał:

lalka jak bym cie kopnęła prosto w ....CZTERY LITERY...tak przeżywałaś swoją wagę i wygląd...a ty ,,normalna,,ciążówka jestes ...Wyglądasz naprawde super!!! :)
Teraz regularnie czekamy na fotki :)
Kurcze dziewczyny wracając do mojego ubezpieczenia (ktorego niby nie mam jeszcze)to stwierdziłam że chyba pójde zarejestrowac sie do Urzędu Pracy-chyba nie wyczaja że jestem w ciąży-kurcze nie wiem kiedy ta jeb... NOrwegia nas ubezpieczy-moze za tydzien a moze za miesiac...wiec moze lepiej jak sie zapiszę.Ale ja chyba musze im po czasie pow.ze jestem w ciąży co nie????A jak juz przyjda papiery z Norwegi to bede mogla zrezygnowac -doradzcie -dobrze myślę? A czy to odrazu będe miec ubezpieczenie?Czy sie czeka jakis czas???Kurde jestem ciemna w tych sprawach :huh:

Moim zdaniem nawet jesli w ciazy jestes to oanstwo tm bardziej ma obowiazek cie ubezpieczyc. Poczytaj na necie ale jak dla mnie to idz i sie zapisz. . . Nie ma co ryzykowac z brakiem ubezpieczenia.

12 lata 19 godzin temu #522876 przez lalka
Kiniaczek..święta racja...a na potwierdzenie słuszności dzidzia zaczęła kopać jak szalona....czyt.mamusiu nic się nie martw..dla mnie jesteś najpiękniejsza i nie mogę się doczekać kiedy się zobaczymy!!

12 lata 19 godzin temu #522896 przez Kiniaczek
lalka napisał:

Kiniaczek..święta racja...a na potwierdzenie słuszności dzidzia zaczęła kopać jak szalona....czyt.mamusiu nic się nie martw..dla mnie jesteś najpiękniejsza i nie mogę się doczekać kiedy się zobaczymy!!

Prawidlowo :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka