BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 1 dzień temu - 12 lata 1 dzień temu #522293 przez Sevilla
A ja się zdecydowałam na wózek espiro gtx 3w1, widziałam,dotykałam i poznałam opinie jednej z mam, a resztę opinii poczytałam po forach. Cena również wydaję się być rozsądna :) a tu link www.tosia.pl/sklep/product/p/1390/espiro-gtx.html

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 dzień temu #522302 przez sisina
Witam dziewczynki :) jak samopoczucie u Was?u mnie ok ale cos w dole brzucha ściąga..
Sevilla ja dokładnie na taki sam patrzałam i fajny mnie sie osobiscie podoba i napewno taki zakupie moja kumpela też taki ma i jest zadowolona bo lekki i sie miesci w bagazniku.A ja mam dzis dylemat bo nie wiem co mam ugotowac na obiadek mąż w trasie a ja sama w domu siedze i sie nudze.Dziś jade do szpitala do siostry małą Lenke zobaczyć :laugh:

12 lata 1 dzień temu #522307 przez ewela86
lania dokładnie taki:) tylko jeszcze kolor jeszcze nie wybrany, bardzo podoba mi się grafitowo-fioletowy lub grafitowo-zielony:)
tzn jeśli chodzi o wózek to 100% decyzja jeszcze nie podjęta, bo oglądaliśmy tylko w 1 sklepie na szybko i może jeszcze wpadnie mi w oko coś innego.
A wymiary gondoli to: dł/wys./szer. 80/20/35 cm.

12 lata 23 godzin temu #522314 przez Sevilla
Sisina to dobrze, że ktoś jeszcze ma sprawdzoną w 100% opinie na temat wózka :) Ja wcześniej myślałam o x-landerze, ale po pierwsze drogi, po drugie ma tylko w jedną stronę możliwość montowania spacerówki :) Tak więc espiro wygrał :)

12 lata 23 godzin temu #522320 przez lania
Sevilla, Fajny wózeczek, spojrzałam, że gondola ma 78 cm...może przesadzam i nie musi mieć więcej niż 80 :silly:

sisina, ucałuj Lenkę :kiss:

ewela86 , grafitowo zielony podoba mi się, z fioletem też ładnie :woohoo:

12 lata 23 godzin temu #522322 przez MoNiaaa
lenka ladny ten wozeczek :)

http

]

12 lata 23 godzin temu #522331 przez ewela86
sisina dziękuję i trzymam kciuki, żeby twoje maleństwo się ujawniło...
a co do obiadu to ja ugotowałam wczoraj wieczorem ogórkową - będzie na 3 dni:)
Lenka... mąż namawia mnie na to imię:)

Sevilla ten wózek który ci się podoba też b.fajny, i cena też w zasięgu mojego portfela:)

12 lata 23 godzin temu #522332 przez Sevilla
Lania prawda jest taka, że 2cm w tą, czy w tamtą mi nie robi różnicy, a 1000zł robi różnicę :blink: W sumie osobna kwestia w wyborze wózka to świadomość, że w lato raczej z gondoli nie będę korzystać, tylko najprawdopodobniej z nosidełka, by maluch podłapał słoneczka, choć wiem, że wiele spraw i tak wyjdzie w praniu :)

12 lata 23 godzin temu #522380 przez tysiiiak
witam z rana :)
jak zwykle rano zdazycie sie tak porospisywac ze na sniadanie nadrabiam :P

co do wozka to my jeszcze sobie to odkladamy na potem obecnie jestem zadowolona bo udalo mi sie lozeczko wychaczyc :D tablica.pl/oferta/lozeczko-paula-z-mater...#c97c7091ae;r:5;s:45

sisina nie jestem sama bo ja tez niewiem i lalka nie wie co tam siedzi u nas w brzuszkach...
ja mam wizyte dzien przed toba wiec razem bedziemy wyczekiwac :)

12 lata 23 godzin temu - 12 lata 23 godzin temu #522392 przez JoannaL

12 lata 20 godzin temu #522556 przez Alex_87
Witajcie dziewczyny:) również będę majową mamą, Wasze forum wydało mi się najsympatyczniejsze , dlatego postanowiłam się odezwać, bo czasem ma się ochotę porozmawiać z kimś na tematy ciążowe. A poza tym łapie mnie jakieś zapalenie ucha więc leżąc w łóżku jest okazja, żeby coś napisać;)

Termin mam na 23 maja

12 lata 20 godzin temu #522560 przez Sevilla
Witamy Alex :)
Napisz coś więcej osobie, skąd jesteś :)No i koniecznie dołącz zdjęcie do naszego kółka wzajemnej adoracji brzuszków :silly: I mam nadzieję, że jak najszybciej przejdzie Ci zapalenie ucha :) i że oczywiście zostaniesz z nami na dłużej niż na czas choroby :) Terminy widzę, że mamy podobne :) Ja mam na 24 maja :)

12 lata 19 godzin temu #522565 przez Alex_87
Jestem z okolic Warszawy.
A co do terminu porodu to chciałabym urodzić 19 maja bo to będzie pierwsza rocznica naszego ślubu:) więc byłby fajny zbieg okoliczności.
Widze, że większość z Was zna już płeć dzidziusia, ja mam jutro wizytę kontrolną, ale usg dopiero za 2 tyg, więc jeszcze będę musiała poczekać, żeby zobaczyć swoje maleństwo:)
A zdjęcie napewno wrzuce

12 lata 19 godzin temu #522587 przez Sevilla
No to faktycznie fajny byłby prezent na pierwszą rocznicę ślubu. Ja ostatnio stwierdziłam, że mogłabym zrobić sobie prezent na Dzień Matki i urodzić 26 maja :) W moje imieniny spłodziliśmy synka, w imieniny mojego widzieliśmy jak bije serduszko :)

12 lata 19 godzin temu - 12 lata 19 godzin temu #522596 przez lania
To są dopiero prezenty ;)
Ja Oliwkę chrzciłam w Dzień Mamy, inaczej pewnie nie pamiętałabym daty chrztu ;)

A ja i Oliwia urodziłyśmy się w marcu, mój mąż w kwietniu- więc jakbym się pośpieszyła kilka dni (mam termin na 6 maja)to będzie że dziewczyny w marcu a chłopaki w kwietniu :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka