- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie też sypie śniegiem
Własnie zjedliśmy z brzuchem śniadanie i chwile leżakujemy:) Potem trzeba sie zabrać za ogarnianie siebie bo dziś wizyta... Stresik jest... adrenalinka też, a maluszek jakiś dziś spokojny ! Mam nadzieje że nie będzie nieśmiały jak na poprzedniej wizycie i juz pokaże dokładnie co tam skrywa między nózkami:)
Joasia nic się nie stresuj
Sevilla zdrowiej nam szybko
Lalka ja uczulenie mam ale na brzuchu piersiach i chyba na plecach nawet.... znam ten ból
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam nadzieję że zleci bo jeszcze zamierzamy z M. połazić po sklepach z akcesoriami dla dzieci...
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kiniaczek ja też mam dzisiaj wizytę, tzn usg i również mam nadzieję że maleństwo się ujawni... już się nie mogę doczekać a do 17 jeszcze tyle czasu...
Mam nadzieję że zleci bo jeszcze zamierzamy z M. połazić po sklepach z akcesoriami dla dzieci...
Ja mam o 16:) ale znajac lekarza to zapewne się spóźni i wejde pewnie o 17 równo z Tobą
Trzymam kciuki
A i niech te nasze maluszki bedą łaskawe i ujawnią nam ten słodki rąbek tajemnicy:)
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Dziś jest trochę lepiej, oprócz faktu, że mam katar i kaszel :/ Choć dziś świat troszkę nabrał kolorów i stał się wyraźniejszy
W sumie to już nie mogę się doczekać czwartkowej wizyty I odkryłam zalety chodzenia prywatnie do ginekologa. Nawet o 20 odbierze telefon. Musiałam się go poradzić, czy mogę paracetamol, gdyż biorę leki przeciwzakrzepowe, a wyczytałam w ulotce, że paracetamol zwiększa ich działanie.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A i niech te nasze maluszki bedą łaskawe i ujawnią nam ten słodki rąbek tajemnicy:)
Ja jeszcze siedzę na 28dni.pl, i tam laska jest w 30tc i nadal nie wie, co będzie, bo albo ruchliwe, albo zaciska nóżki. Wypowiadała się, że nawet lekarz jest już sfrustrowany
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jeszcze siedzę na 28dni.pl, i tam laska jest w 30tc i nadal nie wie, co będzie, bo albo ruchliwe, albo zaciska nóżki. Wypowiadała się, że nawet lekarz jest już sfrustrowany
Ani mi nawet nie mów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sylwia26081982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ula slicznie wyglądasz, i w zyciu nie dałabym Ci 37 lat
Joasia wiem co czujesz, ja mam synka i jak jeszcze nie znałam płci to myslalam sobie ze chciałabym coreczke ale jak bedzie takie slodki synus jakiego juz mam to tez bedzie suuuper:) Mój T od początku mowil ze bedzie Ksiezniczka , no i tak po smakach i porownaniu do poprzedniej ciazy sama tak twierdzilam ale w podswiadomosci myslalam ze jednak synek zeby sie bardzo nie rozczarowac Ale okazało sie ze córeczka, więc bardzo sie ucieszyliśmy, jak urodze to wam jeszcze potwierdze
Zdrowiejcie dziewczyny.
Moje malenstwo jest bardzo ruchliwe, chodze na język do szkoly i prawie cały czas dawalo znac o sobie, patrzylam tak po ludziach i myslalam, "nawet nie wiecie jakie to fajne uczucie " :D
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kiniaczek ja się ostatnio śmiałam z sama z siebie, bo mówię do synusia po imieniu, a jak mu zniknie to co ma między nogami??
No to by dopiero był jaja:) u mnie co wizyta się zmieniało, raz dziewczynka raz chłopczyk wiec się zdenerowalam i mowie bezosobowo do maluszka coby się nie obraził
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
jak nie urok to sraczka, przechodzi mmi powolutku zapalenie stawów, ale mnie przewiało i boli mnie bark i szyja- nie mogę ręką ruszać
Sevilla, jakoś tej herbatki nie wyczaiłam, masz rację. Ja ostatnio oddawałam prawie przezroczysty mocz bo w nocy wstawałam kilkakrotnie i przechylałam butelkę z wodą niegazoaną
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
tysiak ja robię kapuśniak z kwaszonej kapusty i nie wiem czy na to uczulenie jest dobry kapuśniak..ale co tam zjadłam!!!paa
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
boniu, strasznie masz z tymi uczuleniami, lec, moze cos ci dadza... a zawsze miałas takie tendencje czy dopiero w ciazyLaski właśnie jadę do lekarza..bo moja twarz wygląda jakbym się metanolem zatruła...do tego boli,szczypie swędzi,drapie....RATUNKU!!!!ide do przychodni,bo u nas zapisać się do dermatologa w nagłym przypadku graniczy z cudem!!!
tysiak ja robię kapuśniak z kwaszonej kapusty i nie wiem czy na to uczulenie jest dobry kapuśniak..ale co tam zjadłam!!!paa