- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie mam natomiast pomysłu na obiad:/
Lalka trzymam kciuki żeby się udało dostać do tego dermatologa- niech Ci ulży w cierpieniu....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
laseczki co macie na obiad ? chwalic sie bo ja i Kiniaczek nie mamy pomysla
ja przytyłam 5 kg od poczatku ciazy (no teraz to pewnie juz z 7) wiec chyba w ta druga strone
nie za malo a cos duzo ;p
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
lania dzielnego masz faceta
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Oby Ci się polepszyło
- Sysia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
lalka TY to jesteś biedna ...
Ja od początku ciąży przytyłam 8kg no i mierzyłam brzuszek to na wysokości pępka mam równe 100 ...
Powodzenia na wizytach
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Lalka współczuje uczulenia, masakra, jak nie wiele można w ciąży.
A ja byłam u lekarza ogólnego, 6 dni leżenia plackiem w łóżku, a i tak dostałam antybiotyk. Ale mam nadzieje, że on zdziała cuda!!
Nie wiem, czy ktoś tak ma, ale wierzycie, że zmarli jak się śnią, mają coś nam do zakomunikowania ważnego. Mi się śnił mój ukochany wujek, z którym mogłabym konie kraść. Za 10 dni, jego 3 rocznica śmierci. Pierwszy raz, jak mi się śnił to cały czas powtarzał, że badania są ważne i okazało się, że mam HPV. Teraz mi się śnił i rozmawialiśmy o ubezpieczeniach (był agentem ubezpieczeniowym), wiem, że w tym śnie zapytałam się, jakie ubezpieczenie wybrać, a on mi tylko odpowiedział, że najmocniej mnie przeprasza, ale już nie żyje i nie jest w stanie mi w tej kwestii pomóc. Fakt bije się z myślami, bo jeszcze się nie ubezpieczyłam, ale czy on przez ten sen chce mi powiedzieć, że czas najwyższy??
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak mnie podniosłyście na duchu-dziekuje rybki moje Aż jestem zła na siebie Ze nie umiem sie cieszyc tak na 100 % z tego że bedzie synek A wiecie co jest najdziwniejsze????Że zanim zaszłam w ciąże...ba,już kiedy byłam w ciąży pierwszy raz to byłam wręcz przekonana że będe miec dwóch synów...I bardzo sie z tego cieszyłam-naprawde. A teraz kiedy dowiedziałam sie o ciąży wiekszosc znajomych i rodzina ,,wróżyli ,,mi córke,wręcz życzyli sobie żeby była parka-no i chyba przez to jakos sie tak nastawiłam Ale powiem Wam jeszcze cos dziwniejszego-przed wczorajszą wizytą jadąc autem wyobrażałam sobie jak mój synek dogada sie z siostrą-jakos jak bym sie wręcz przekonywała że bedzie napewno fajnie z córką...czyliiii przed wizytą jak bym sie pocieszała że bedzie córa...A jak sie dowiedziałam że bedzie synek to mam lekkiego doła-przecież to chore jakieś-ja wiem że kobiety są kapryśne i zmienne ale to normalnie -NIE NORMALNE Rozumiecie coś z tego?? BO ja już nieeee... Chyba blizniaki by mnie usatysfakcjonowały
KUrcze chce wierzyc MoNii że za kilka dni będe tak szczesliwa jak powinnam,bo przecież to samo szczescie miec zdrowe,kochane dziecko...tyle sie tragedii dzieje-nawet pośród NAS -a ja narzekam Głupia jestem i tyle,wiem ,wiem...Chyba zwalę winę na hormony co to same nie wiedza czego chcą Ale marudze-bleeeeee....nie słuchajcie mnie ,poprostu w ciąży jestem (haha sama z siebie sie zasmiałam i odrazu mi lepiej )
Któras z was pytała czy ide prywatnie do tego doktora (kurcze to jest doktor habilitowany nauk medycznych-już sie go boję )otóż dostałam od mojego gina jakby ,,skierowanie,,na recepcie z peczatka i podpisem .Napisał coś w stylu,,prosze o konsultacje pacjentki ...,,Numer dał mi z własnej komórki ,wiec moze faktycznie sie znają i jakoś teges po znajomości Jutro zadzwonie pod ten numer i sie umówie,mam to badanie zrobic miedzy 22 a 24 tyg.wiec licze że za jakies 3 tyg.pojadę i oczywiscie wszystko wam streszcze Kurcze ale sie rozpisałam... Jeszcze raz dziekuje za wsparcie,dodajecie mi tyle otuchy-niby nic sie nie dzieje,ale chyba przez to ze wszystkie jestesmy troche ,,przewrażliwione,,to tak sie wspieramy
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
joasia nie przejmuj sie swoimi humorkami, to normalne ze jak sie na cos nastawimy to potem jest przykro ...
sevilla oby antybiotyk szybko postawil cie na nogi a co do zmarlych to mi sie jeszcze nigdy nie snili ...
- Eveline
- Wylogowany
- gaworzenie
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna