- Otrzymane podziękowania: 36
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
Co do mojego snu, nie był taki drastyczny, uznałabym go za przyjemny, bo chociaż w śnie sobie z nim porozmawiałam To nie była wersja grożąca palcem, jak z horroru, tylko w stylu, jakbyś gadała z najlepszą kumpelą na kawce Bardziej zadziwił mnie fakt, że za 10 dni jego rocznica ślubu i fakt nie mam jeszcze wykupionego ubezpieczenia.
Joasia co do NFZ to ja szczerzę dziś się zdziwiłam u lekarza. Rejestruje się, a ona do mnie, że nie mam ubezpieczenia. Ja jej mówię, że to nie możliwe, bo jestem przedsiębiorcą i odprowadzam ZUS regularnie co miesiąc, bo inaczej by mnie ścigneli bardzo szybko. Dowiedziałam się tyle, że mam zadzwonić sobie do ZUS'u i się dowiedzieć co jest nie tak. Chwała za to, że robię przelewy, więc mam wgląd, czy coś mam zapłacone czy nie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Mnie ważą ogólnie znaczy zaokrąglają, znaczy, że po przecinku nie piszą więc nie wiem ile przytyłam, a wygląda to tak 1-wizyta 49 2-50 3-49 jutro jak się dobrze objem to wyskoczy mi te 50 jak mało zjem to będzie 49,9 więc wpisze 49 do karty. W obwodzie mam 84. Ja to jestem dziwoląg jakiś. Ale widzę, że brzuch mi sterczy bardziej niż zawsze więc coś się ruszyło.
- Eveline
- Wylogowany
- gaworzenie
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
ja też mam jutro wizytę.....muszę się ogarnąć troszkę i na 9-10!!!!!!za wszystkie laski(a trochę ich jest),które jutro też mają widzenie z dzieckiem trzymam kciuki!!!no i czekam na relację!!!!!
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Kiniaczek a czymś smarujesz to swoje uczulenie?????
Eveline napisz coś więcej o sobie...na kiedy dokładny termin..wklej suwaczek!!!
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Ja idę w czwartek ale jestem przerażona! Pójdę chyba w japonkach!
Od wigilii przybywam 1 kg na tydzień!
Głupie słodycze - czemu tak kochamy z małym Antkiem czekoladę
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kiniaczek super fotka Wspaniale, że wszystko dobrze
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też już po badaniu usg:) Wszystko w porządku, płód rozwija się prawidłowo, a waży 365 g.
Na badaniu byliśmy razem z M. lekko zaskoczeni choć niemniej szczęśliwi bo okazało się, że będzie dziewczynka...
Jak dotąd płeć była nieznana i oficjalnie przygotowywałam się na dwie opcje, ale chyba wewnętrznie czułam że chłopiec. Teraz cieszymy się z córeczki:) (intuicja jednak czasem zawodzi...)
Jutro dołącze fotkę.
Pozdrawiam Was wszystkie:)
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
ja tez mam intuicje na dziewczynke, ciekawe czy mnie nie zawiedzie... pewnie tak ale smucic sie nie bede tylko gorzej z imieniem dla chlopca;p
tez chce juz zobaczyc malenstwo jeszcze tydzien ...
i witam nowa mamusie na forum i czekam na wiecej szczegolow
dziewczynki wspolczuje uczulen, ja jedynie mam jakies czerwone plamy na twarzy ale chyba juz przywyklam ;p
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Humorek dopisuje, bo znacznie lepiej się czuje Maks chyba też, bo bryka od rana
A tym czasem się szykuje, by oddać krew, ku chwale nauki, by panie w laboratorium miały zajęcie
Ewela super, że dziewuszka W sumie zaciekawiło mnie ile jest na razie dziewczynek a ilu już chłopców na naszym forum??
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
mnie wqrza to ze co miesiac czeba miec nowe aktualne a przy dziecku jak sie ozchoruje nie zawsze zdazy dotrzec to nowe i ja zawsze mam afere w przychodzi!!ostatnio ;ekarka chciala mi dac dla Julki antybiotyk na 100% bo skad ma pewo sc ze ja dalej pracuje...zenada!!!!!!
joasia nie martw sie i nie jestes dziwna ja podejrzewam ze jak kiedys kiedys dowiem sie ze jestem w ciazy i bede miec synka bede miala taka sama reakcje bo bardzo bym chciala corke ale teraz sobie mowie ze jak nie ja to maz bedzie sczesliwy bo on chce syna!!
nawet ostatnio sylwusia na staraczkach pisala ze do niedawna mowila jej gion ze ma corke i ona juz sukienki pokupowala itp a teraz okazalo sie ze chlopak! i p[isala ze tez dola zalapala bo chciala coreczke a teraz za nic by juz nie zamienila
mowie ci jak urodzisz to pokochasz jak swoje
dziewczyny wam tez gratuluje maluszkow
sliczne zdjecie synka
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tysiiiak a ja właśnie czułam że chłopczyk a będzie dziewczynka. Nawet jak przed wizytą byliśmy oglądać rzeczy dla maluszków to zwracałam raczej uwagę na chłopięce:) Teraz już się przestawiłam. Z imieniem to też odwrotnie, bo mam typy na chłopców a z żeńskimi trochę kłopot:) Mężuś chciałby Lenkę, mi też się bardzo podoba ale ostatnio dużo Lenek się rodzi... Poza tym jeszcze myślę o Dianie:) Zobaczymy czy mnie mąż przekona...
Sevilla cieszę się że z Tobą lepiej i wracasz do zdrowia. Co do ilości chłopców i dziewczynek też jestem ciekawa jak to w maju wygląda:)
Witaj Eveline, super że dołączyłaś!
Przedstawiam Wam moją córeczkę: