- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Laseczki mam kolejnego synusia-mamuni
Z dzidzia wszystko ok -haha z synkiem (zapominam sie ) Wielkosc pasuje dokladnie do tygodnia ciąży Ruszał sie niesamowicie Ogólnie okazało sie że przytyłam od poczatku ciaży 1,5 kg.
Kurcze dziewczyny jakos jak sie dowiedzialam ze drugi synus to z jednej strony sie ucieszylam -bo tak od dawna mialam przeczucie ale kurcze tyle osob mi mowilo ze teraz musi byc dziewczynka ze wręcz sie nastawiłam na córe...i jakos dziwnie sie czuje-jak by zawiedziona??????????????????????????????? NIe chce tego,to tak jak bym nie chciala swojego synusia ale to nie tak-jakos mi dziwnie......
Kurcze laski mój lekarz oznajmił że wszystko niby ok.ale dał mi skierowanie na jakies szczegółowe badanie USG do Poznania....Niby pow.ze wszystkim pacjentkom to zaleca ale jakos tez lekko panikuje -a moze nie chcial mnie martwic????Jutro musze sie zapisac i czekac
Hmmmm niby jestem po wizycie,niby jest ok.a ja sie dziewnie czuje Jakaś dolina czy coooo?????
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Skoro lekarz Ci powiedział że wszystko ok to tak jest, i pewnie te szczegółowe tylko to potwierdzą.
Ja jutro jadę na usg i też jeszcze nie wiem co mi tam siedzi w brzuszku, choć czuję że chłopiec.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
jak lekarz powiedział,że jest ok to ok!!!a gdyby było coś nie tak to on musi powiedzieć!!!!
spokojnie!!!!!1,5kg od początku??????niesamowite!!!
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaczełam czytac o tym lekarzu do ktorego mam isc i jestem w szoku-to jakas szycha...iles tam książek napisał,iles tam prac opublikował....jakis spec od ultrasonografi ...Moze to i dobrze-chyba sie zna i powie mi wszystko co i jak ;-P Ale do tego czasu umre z nerwów ;-(
Noooommmm 1,5 kg.a nawet nieeeee bo mialam dokladnie 57,7 a mam 59 kg.Synek ma jakies 300 g.i ogolnie waga i wielkosc spoko,wiec chyba wszystko ok.lalka a ty juz wiesz co bedziesz miec???bo juz sie gubie????Masz jakies nastawienie????Bo masz juz synka jak ja,i jest ci to jakos obojetne naprawde czy jednak masz jakies ,,zyczenie,,?????
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Ja wczoraj dziewczynki nie wytrzymałam, wzięłam paracetamol. Mówie sobie nic mi nie pomaga, to a nóż to da radę. W nocy zmieniałam 3 razy bluzkę, bo cała była mokra i dziś jakby lepiej się czuje No i przespałam całą noc, nie licząc faktu, gdy się budziłam bo musiałam się napić. Dopiero rano sobie przypomniałam, że miałam oddać mocz do badania i krew. Tak więc, badania przesunęły się o jeden dzień, bo wynik będzie zakłamany ...
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
nie martw sie tymi badaniami moze to sa jacys kloledzy i twoj wysyla swoje pacjetki do niego jak taki dobry to zawsze lepiej wszystko posprawdzac
gratuluje synka za pare dni pouklada ci sie ze to jednak synek i od nowa bedziesz sie cieszyla a takie rozczarowanie to nic strasznego a nawet normalne kazda z nas ma jakis swoj typ a jak sie okazuje bledny to jest maly smutek ale za kilka dni nie zmienilabys juz synmka na corke a imie wybrane??
ulka super brzusio i Amelka sliczna
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
Sevilla, ja przez to zapalenie stawów brałam paracetamol praktycznie co 4 godziny, lekarz powiedział, że to nic...że bardziej gorączką możemy zaszkodzić dzidzi niż paracetamolem... ale to przez paracetamol nie robisz moczu??? to zakłamuje wynik??
Joasia, fajnie, że masz możliwość z szychą oglądać syna, może twój gin ma gorszy sprzet. A za tego profesorka to płacisz, czy na kasę (ciekawa jestem, czy tacy utytułowani to się mocno cenią )
Ja w pierwszej ciąży bardzo się nastawiłam na chłopaka i jak na usg w 6 miesiącu powiedział mi że dziewczyna to byłam w szoku. Najbardziej to nie mogłam uwierzyć,że tak mnie intuicja zawiodła, ale bardzo szybko znalazłam mnóstwo plusów za dziewuchą
Ja wczoraj byłam u gina, jest ok. Pytałam, czy to nie problem że tak wolno tyję, a raczej nie przybywa mi zbytnio kg (teraz mam 54,1-tyle to przed ciążą ważyłam, ale schudłam ze dwa na początku). Nie kazał się martwić, bo macica jest duża, a najwyżej jeśli na następnej wizycie nie odnotuje wyższej wagi to usg przyspieszy i zajrzy do maleństwa, czy rośnie zdrowo
Miłego dnia
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
joasia10015 patrząc na moją twarz to dziewczyna na bank!!!jakoś tak się przyjęła u nas Wanda...hi..hi..hi(siostrzenica kiedyś spytała się jak dam na imię córce..a ja...tak dla zabawy,że Wanda i tak zostało),że nawet syn się pyta czy Wanda mnie dzisiaj kopała!!!!
i cały czas mam opuchnięte dłonie!!!
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sevilla, ja przez to zapalenie stawów brałam paracetamol praktycznie co 4 godziny, lekarz powiedział, że to nic...że bardziej gorączką możemy zaszkodzić dzidzi niż paracetamolem... ale to przez paracetamol nie robisz moczu??? to zakłamuje wynik??
Nie przez popijaną przez całą noc herbatkę z miodzikiem ... cukier w moczu może wyjść. Poza tym jeżeli dobrze pamiętam to przed badaniem krwi nie powinno się pić ani jeść 6 - 8h
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Urszula
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Elizia 16.06.2011, Amelka 07.05.2013
lania, MoNiaa dziękuję za miłe słowa
lania co do wagi to imponujące ja mam 5 na plusie w sumie nie jest źle. Moja koleżanka ma termin na czerwiec i chwaliła mi się niedawno, że zchudła 5 kilo pytanie czy to jest normalne????
Joasia 10015 gratuluję Synka dodatkowe badanie nie zaszkodzi a będziesz miała pewność, że wszystko w porządku..gdyby było coś nie tak zapewne ten lekarz by Ci powiedział.
Sevilla tylko uważaj z tą herbatką co za dużo teiny w naszym stanie to nie zdrowo dla maluszka chyba, że popijasz bezteinową Życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Lalka snieżku zazdroszczę u nas 9 stopni na plusie
Miłego dnia!!!
http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img